People sa per sqarim, skam ndonje problemthjesht me pelqen te komunikoj me dike ne profesionin psikolog, kshu qe te mesoj ca me shume ne lidhje me njohjen me vetveten.
Force-Intruder nese do kisha ndonje gje, e takoja vet Yllin, mqs eshte babai i shokut tim te ngusht, sbehet fjale per lexime...
Thjesht doja dike qe te ket eksperienca pune me paciente... dhe ndonje te duruar mqs ta heq pak trurin me kerkesa:P
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Po ishe ti psikolog une jam mbreteresha e Anglise....ose do kesh marre dipllomen me leke.....Psikologet nuk perdorin shume "dometho" ne fjalorin e tyre dhe nuk paragjykojne koleget sepse nuk eshte ne interesin e tyre,pasi u bie vlera....dometho besoj se me kupton!lol
Glamorous...J@mes Douglas eshte dhe drejtoju atij.
Respekte
"Carpe Diem"
O DI_AnA,
Fjala ''dometho'' eshte vene me qellim te caktuar.Por ti nuk sheh sic duhet fjalet e tjera .Si rrjedhim llogjiken nuk e ke dhe aq te forte dhe duhet te kesh ca probleme me njerezit.
Ti thua qe une si psikolog duhet te ruaj interesat e psikologeve te tjere dhe si rrjedhim dhe te miat, se perndryshe na bie vlera.
Kurse une them qe psikologeve te vertete nuk i duhet statusi qe kane sepse gjerat funksionojne ndryshe.
From the tree of the knowledgeof good andevil youwont eat it:for in the day that u eat you will die
Observer, kjo forma prej sulmuesi qe perdor eshte pjese e karakterit apo po mundohesh te praktikosh tekniken Geshtaldiste?!
Glamorous, duhet te kishe specifikuar llojet e ndihmes qe ti kerkon, gjithsesi persa i perket detyrave, studimeve te rastit, etj une jam i hapur te ndihmoj. Jam i bindur qe ketu ka edhe te tjere qe mund te japin ndihme te ketij lloji. Nuk e di ne cilin vit je, por do te sugjeroja qe te fillosh te frekuentosh qendra te caktuara ne TR dhe te shtosh bagazhin me materiale dhe libra pervec atyre shkollore. Keto dhe te tjera jane plus per cilindo qe ka prirje apo deshire per te ditur me shume ne fushen e psikologjise.
Per informacion apo keshilla specifike duhet patjeter qe te japesh detaje.
Do ju lutesha qe ne kete nenforum te jeni me te thjeshte por njekohesisht dhe te permbajtur ne shkrimet tuaja.
Kalofshi mire te gjithe.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
O J@mes,
une skisha ndonje gje as me Djonen as me Eren,
thjesht futa nje fjale djalekti per te trigeruar mendjet e ca femrave si DIANA dhe [era], dhe kete e bera sepse shume vete e analizojne nje shkrim me shume se nje bisede me ze.Por ne te vertete humbin shume detaje te tjera dhe i erresohen syte vetem nga nje fjale.
Gjithsesi shkrimi im sdo ndikonte aq shume, nqs sdo ishte fjala 'dometho'
Pra nuk ishte sulm ai mbi Djonen por ishte keshille.
Keto njerez si Djana dhe era jane njerez me kulture dhe e kane bezdi te degjojne fjale te tilla.
Prandaj kujdes njerez, se jane pak raciste.![]()
From the tree of the knowledgeof good andevil youwont eat it:for in the day that u eat you will die
Krijoni Kontakt