Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    '80
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    tej maleve
    Postime
    34

Studentët e UP-së ju lutem ndihmë!

Përshëndetje jam studente në UP dhe kam një paqartësi por meq nga organet kompetente te fakultetit tim nuk mund të marr një përgjigje adekuate ju lus nëse dini diqka lidhur me rregullat e regjistrimit te semestrit pasi kam përshtypjen që po me bëhet një padrejtësi .
    Kam provimin e fundit megjithse qe nga 2004 kur kam absolvuar nuk kam bërë provim më, kam paguar me rregull të gjithë semestret përfshirë ktu edhe vitin 2006/2007 qe kam paguar trefishin e pageses së rregullt , njesoj me kërkuan edhe këtë vit pa arritur asnjeri nga administrata e fakultetit t'më japi nje sqarim bindës pse duhet ta paguaj një shume të tillë!!!

nëse keni një informacion ju lutem më shkruani !

me respekt,
    Tis is me

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    nese je regjistruar me korrespondenc eshte me shtrejt, nese je regjistruar si i rregullt nuk behet me shum se 60-65 euro

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Per UP nuk e di, po ketu ku jemi ne nese e riparaqet nje provim ne semestrin e radhes (pas dy afateve te regullta ), ai provim paraqitet ne kohen 'denuse' ashtuquajtur kaznena sesija ne sllavisht. Dhe sa di une ky sesion paguhet, me cmim me te larte. Mbase dhe jam gabim, mirpo sa shoh une ti je ne sesionin denus.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Sa di un viti i I-re pas absolvimit eshte pa pagese, kurse pastaj semestrat paguhen ashtu siq i ke paguar me heret, dmth deri ne diplomim. Kshtu se paku eshte per studentat qe vijojn studimet me reforma.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Une jam student ne kete fakultet dhe po te pergjigjem per problemin qe ke ti.

Ti the qe ke fituar te drejten e studimit ne Universitetin Politeknik qe ne vitin 2004, pra qenkei dhe moshatare. Nqs je me sistemin e dites, dhe nqs akoma je ne vitin e pare je e detyruar qe te paguash njesoj siç paguajne dhe nxenesit qe frekuentojne per here te pare vitin e pare, pra 20.000 leke te reja. Ndersa, nqs je ne vitin e II-te ose te III-te duhet te paguash shumen prej 12.000 leke te reja. Kjo eshte rregullorja e UPT. Nuk po fus ketu nje takse te vogel prej 200 lekesh qe paguhet prane sekretarise se shkolles per çdo fillim viti shkollor.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •