Si e shifni JU miq Shqiperine pas 50 vjetesh?
Do bohemi i her ne si Evropa?
C'fare duhet te ndryshojme?![]()
![]()
Si e shifni JU miq Shqiperine pas 50 vjetesh?
Do bohemi i her ne si Evropa?
C'fare duhet te ndryshojme?![]()
![]()
kur te vdesi baba zoti do behet shqiperia europe![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Per t`u bere si Evropa, duhet te ndryshojme veten! Ne revolucionet i shoqerojme me vandalizem dhe shkaterrojme ate qe kane ndertuar prinderit tane ne dekada. Kjo do te thote te shkosh mbrapa! Gjithsesi une jam optimiste!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
te shkojme drejt europes politikanet duhet te mendojne per shqiperine dhe per popullin ,atehere ndoshta e jo te vjedhin se sshkojme drejt europes por drejt gropes
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
ca europe thua ti mo ne shqiperi po vdesin per buk
ska vende pune ska drita ska qeveri
ti thu europ.
ok. genti 10 nuk them per 10 vjet por per50 vjet.
jam dakort me gerta
Pse?
sepse ne ishim te paret
qe ndryshuam SHQIPERIN
p“ra te rinjte
c'dduhet te ndrysghojme?
jo per mua por“per te gjith SHQIPTARET kudo qe JANE
SHQIPNIA meriton sakrificen tone
C'duhet te bejme'?
shqiperin pas 50 vjetesh(mbase do te marim pjese dhe me ne europ)
Forza Milan
cduhet te ndryshoje rina, thua ti? nuk e ke vene re qe shumica e te rinjve e kane braktisur atdheun? shume mendojne te kthehen mbas shkolles, ok ehste e vertete por me siguri, jo nga ndjenja e patriotizmit.Postuar mė parė nga pertaci
ok. genti 10 nuk them per 10 vjet por per50 vjet.
jam dakort me gerta
Pse?
sepse ne ishim te paret
qe ndryshuam SHQIPERIN
p“ra te rinjte
c'dduhet te ndrysghojme?
jo per mua por“per te gjith SHQIPTARET kudo qe JANE
rinia eshte maja e shqiperise, maje qe po largohet dhe sado e potence te kete maja, per ndertimin e nje shqiperie drejt evropes, ehste baza ajo qe nuk e le majen te arrije kulmin e saj. pra rina do jete e pafuqishme, derisa dhe pushteti te jete pa fuqine e duhur. e si mund te perdori rinia potencialin e vet, ne nje kohe kur nuk i jepet mundesia te ndertoje nje jete stabel ne atdheun e vet, ne nje kohe kur perpsektivat e saj, i sheh vetem jashte vendit. nje individ i pakenaqur nuk eshte asnjehere ne gjendje te ndryshoje dicka tek nje popull i tere.
nje ambasadore e nje ambasade(nuk me kujtohet se kush ishte) ka thene nje here, se mbas 50 vjetesh, shqiperia do jete e banuar vetem nga pleqte. qofte e gabuar kjo por si do qe te jete, te ve ne mendime..........
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
SHUME KEQ I KEMI PUNET O TRIMA
Krijoni Kontakt