Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    nqs shkoni shume mire,duheni marrezisht ti e dashuroke shume por edhe ajo te ta ktheje dashurine ne te njejten monedhe atehere ti i thua mua me pelqen keshtu e keshtu jo te besh kete etj te mirkuptoheni me njeri tjerin dhe te flisni cdo gje me njeri tjetrin e kjo dashuri ska kurre fund.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga nickon Lexo Postimin
    Kam nje pyetje per ata qe kane pervoje ne dashuri ,jam i dashuruar ne nje femer marrezisht dhe kalojme shume mire por se di sa mund te jetoje kjo dashuri sepse jemi tipe shum te ndryshem ,ajo eshte shume tip i hareshem dhe shum llafazane kurse une e kunderta?

A mund te kishte jete kjo dashuri?
    poor thing, keq e paske punen. e them kete pasi, njeriu i shkrete, vetem kur gjithcka ka avulluar e merr vesh ne ishte a s'ishte dashuri. une te them mos e vrit mendjen shume; just enjoy - tani!

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Jepi i cik gaz se mos te shuhet motori :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    Kam nje pyetje per ata qe kane pervoje ne dashuri ,jam i dashuruar ne nje femer marrezisht dhe kalojme shume mire por se di sa mund te jetoje kjo dashuri sepse jemi tipe shum te ndryshem ,ajo eshte shume tip i hareshem dhe shum llafazane kurse une e kunderta?

Ne qoftese edhe ajo eshte e dashuruar marrezisht me ty, dashuria zgjate.
    Dhe do jete me mire sikur te rrallonte pake llafet, sado qe te jene pa zarar.
    Ja kalofsh sa me mire me te dashuren tende.

Respekte.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs ndermjet jush ekziston dashuria nuk ka sesi te mos shkoni mire.
    Qendrueshmeria e nje raporti nuk varet nga karakteret e partnereve por nga deshira e tyre per te qene bashke. U dashuruat me njeri tjetrin per kete qe jeni dhe nuk ja vlen te ndryshoni sepse nuk do te ishit si njeri e tjeri vetvetja.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e eri_fr
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Fieri
    Postime
    9

E Verteta Eshte

pas fytyres se bukur te dashurise fshihet gjithmon nje perbindesh.

Pasi te gjeni te ashtuquajturin Princ i Kalter do kuptoni...!

do ta kuptoni
    kur ta provoni
    vetem me dashnoret mos e teproni

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk shikoj ndonje te keqe ketu .Une besoj se dy te kundert shkojne me shume bashke.E imagjinon dot po te ishit te dy llafazan c'do te behej.puuuh dot te ngrinit lagjen ne kembe. Nje ore s'do e benit bashke.Pastaj femres i ka lezet te flasi me teper se meshkujt te jete lozonjare,kurse meshkujt behen te bezdisur po folen shume.Mua personalisht nuk me pelqenin tipat e ndrojtur se isha vet e tille .Burri im eshte e kunderta ime.Si te thuash ne plotesojme njeri -tjetrin.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    keto jane gjera dhe vendime qe dalen nga eksperienca, nga mendimet nga qendresa tuaj ndaj jetes. jane gjera personale domethene, qe vetem 2 njerez qe i kane jetuar mund te te thone/ndihmojne. Ndaj ne dergo njecik numrin e telefonit te saj qe te te ndihmojme me vone hahaahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Ti po thu qe jeni tipa te ndryshem,lere dashurine,bej vetem sex,kur mos te te shijoje me as ky,lascia perdere.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923

Nqs jeni tipe te kunderta nga njeri-tjetri atehere nuk besoi se kjo dashuri do vazhdoje shum gjat.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Apolineri, luftėtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Williams dhe Kate tė dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  3. Historia e trishtė e mjellmės sė dashuruar (rm)
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  4. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34
  5. Jeni dashuruar ndonjėherė pas njė pikture?
    Nga katana nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-05-2002, 16:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •