Postuar mė parė nga
DI_ANA
Kjo eshte nje teme interesante dhe shume reale ne ditet tona.
Kur jemi te dashuruar,jemi te dashuruar me "dashurine" dhe krijojme per ate qe duam imazhin perfekt si "simbol ndjenje".
Sado te dashuruar dhe sado te verber te na beje dashuria,eshte diēka qe e tradheton kur ajo ftohet dhe ajo diēka eshte "pikerisht ky mendimi brenda nesh" qe jo gjithmone mund te jete i drejte dhe i justifikuar,por qe edhe ne shume raste eshte fatkeqesisht i vertete!
Me ka ndodhur diēka e tille dhe do ta them se ēfare kam bere une personalisht...
Jam munduar ta beja per vete me te gjitha menyrat,te gjitha,jam munduar ta kuptoj,ta fal,jam munduar ta justifikoja kur e kuptova qe nuk me donte,jam munduar te gjeja ku ishte gabimi im dhe jam munduar te fitoja zemren e tij,me shpresen se jo e gjitha ishte shuar...dhe beja veten fajtore!
Kam kerkuar shpjegime,llogari sepse ishte ne te drejten time,kerkoja te dija te verteten sepse nuk mjafton te te thote dikush "te dua",duhet ta ndjesh dhe fatkeqesisht nuk e ndjeja me,po ndjeja ate dashurine time qe ishte e fuqishme per dy dhe me mjaftonte,me majftonte nje fjale e tij,nje buzeqeshje dhe falja gjithcka,kenaqesha me shume pak,pasi e doja dhe nuk mund te komandoja zemren.
Edhe sherr kam bere,edhe ofendime sepse me duket padrejtesi te mos jesh i sinqerte dhe te perfitosh nga dashuria e tjetrit!
Me la ne nje moment kur kisha me shume nevoje per te,me la dhe iku pa asnje shpjegim dhe kurre nuk munda ta kuptoja pse_ne!
Mora vetem nje pergjigje...."Kurre nuk mund te te dua sa me deshe ti"!
Dhe i jam ulur ne gjunje duke ju lutur dhe i kam kerkuar meshiren,i,kerkova mosbraktisjen sepse isha rende,por nuk i mora dhe jo sepse nuk i meritoja,po sepse ai nuk me donte,pavaresisht se pretendonte!
Dua te te them ty ose kujtdo tjeter te mos uleni ne gjunje,dua te te them qe dashurine kerkoje ne ate grade qe e jep,dua te te them qe kur zemra ndjen qe eshte dikush tjeter ne mes,ajo rralle gabon!
Nje person i tille nuk meriton asgje,as shpjegime,as te mundohesh,sepse ai ose ajo nuk vuan,vuan dikush tjeter qe nuk e meriton!
Mos bini pre e dashurise,jepe dhe merre,duaj dhe kerko te te duan,kjo eshte dashuria dhe po nuk ishte e tille....largohu sa me pare sepse po ndejte me shpresa arrin ne shkatarrimin total te vetevetes!
Respekte
Krijoni Kontakt