Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Infinite Lexo Postimin
    nuk me kupton, ajo qe dua te them eshte: ti je i lidh me te,pas disa kohesh ajo fillon te pelqeje dike tjeter, ti nuk e di me siguri por e ndjen, pyetja eshte a do i vije shkelmin gjithckaje apo do tentoje te mos e humbisje duke dhene me te miren nga vetja qe asaj te mos i shkonte e me mendja te tjetri?
    Po Pra Kete Po Them Dhe Une.

Une Smund Te Dashuroj Nje Vajz Qe Sme Dashuron, Sepse Kshu I Bie Perderisa Asaj I Vete Ndermend I Tjeter.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    E hap kete teme sepse besoj se jo pak femra apo meshkuj e kane kete problem. Ndodh qe vjen nje moment ne nje lidhje kur njeri nga te dy e kupton se partneri i tij ka dike tjeter ne mendje!!
    Si do vepronit sikur kjo tiu ndodhte juve?
    Po sikur ai te kishte njohur dike tjeter por perseri edhe pse vazhon te te perkedhele ti e ndjen se dicka nuk shkon???
    Si do veproje?
    Do i jepje fund asaj lidhje me nje sherr?
    Do i jepje fund pa shpjegime?
    Do i kerkoje llogari?
    Do tentoje ta ribeje per vete?
    Do....?

Ua le juve ne dore vazhdimin, pls mos e beni chit chat

Diskutim te kendshem

pa sherre amon
    Do i jepja fund me sqarime.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    E hap kete teme sepse besoj se jo pak femra apo meshkuj e kane kete problem. Ndodh qe vjen nje moment ne nje lidhje kur njeri nga te dy e kupton se partneri i tij ka dike tjeter ne mendje!!
    Po sikur ai te kishte njohur dike tjeter por perseri edhe pse vazhon te te perkedhele ti e ndjen se dicka nuk shkon???
    Si do veproje?
    Do i kerkoje llogari?
    Do....?
    Kjo eshte nje teme interesante dhe shume reale ne ditet tona.
    Kur jemi te dashuruar,jemi te dashuruar me "dashurine" dhe krijojme per ate qe duam imazhin perfekt si "simbol ndjenje".
    Sado te dashuruar dhe sado te verber te na beje dashuria,eshte diēka qe e tradheton kur ajo ftohet dhe ajo diēka eshte "pikerisht ky mendimi brenda nesh" qe jo gjithmone mund te jete i drejte dhe i justifikuar,por qe edhe ne shume raste eshte fatkeqesisht i vertete!
    Me ka ndodhur diēka e tille dhe do ta them se ēfare kam bere une personalisht...

Jam munduar ta beja per vete me te gjitha menyrat,te gjitha,jam munduar ta kuptoj,ta fal,jam munduar ta justifikoja kur e kuptova qe nuk me donte,jam munduar te gjeja ku ishte gabimi im dhe jam munduar te fitoja zemren e tij,me shpresen se jo e gjitha ishte shuar...dhe beja veten fajtore!
    Kam kerkuar shpjegime,llogari sepse ishte ne te drejten time,kerkoja te dija te verteten sepse nuk mjafton te te thote dikush "te dua",duhet ta ndjesh dhe fatkeqesisht nuk e ndjeja me,po ndjeja ate dashurine time qe ishte e fuqishme per dy dhe me mjaftonte,me majftonte nje fjale e tij,nje buzeqeshje dhe falja gjithcka,kenaqesha me shume pak,pasi e doja dhe nuk mund te komandoja zemren.
    Edhe sherr kam bere,edhe ofendime sepse me duket padrejtesi te mos jesh i sinqerte dhe te perfitosh nga dashuria e tjetrit!
    Me la ne nje moment kur kisha me shume nevoje per te,me la dhe iku pa asnje shpjegim dhe kurre nuk munda ta kuptoja pse_ne!
    Mora vetem nje pergjigje...."Kurre nuk mund te te dua sa me deshe ti"!

Dhe i jam ulur ne gjunje duke ju lutur dhe i kam kerkuar meshiren,i,kerkova mosbraktisjen sepse isha rende,por nuk i mora dhe jo sepse nuk i meritoja,po sepse ai nuk me donte,pavaresisht se pretendonte!

Dua te te them ty ose kujtdo tjeter te mos uleni ne gjunje,dua te te them qe dashurine kerkoje ne ate grade qe e jep,dua te te them qe kur zemra ndjen qe eshte dikush tjeter ne mes,ajo rralle gabon!

Nje person i tille nuk meriton asgje,as shpjegime,as te mundohesh,sepse ai ose ajo nuk vuan,vuan dikush tjeter qe nuk e meriton!

Mos bini pre e dashurise,jepe dhe merre,duaj dhe kerko te te duan,kjo eshte dashuria dhe po nuk ishte e tille....largohu sa me pare sepse po ndejte me shpresa arrin ne shkatarrimin total te vetevetes!

Respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 10-01-2008 mė 16:14
    "Carpe Diem"

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Po sikur ....... "te kete ne mendje" une nuk jam ne mendjen e tij. Nuk do te merrja asnje veprim pa qene e sigurte, do ta ftoja partnerin te uleshim dhe te bisedonim shtruar.Ndodh shpesh qe ne femrat, kur shofim partnerin qe eshte i hutuar apo nuk e ka mendjen tek ne , ti hidhemi ne fyt , duke e akuzuar per cin po mendoje , pse me ke lene pas dore kush ka hyre ne jeten tende etj etj. Ndoshta ai ka thjesht probleme familjare ose stres ne pune , dhe meshkujt nuk para qahen sikur ne femrat qe per gjene me te vogel dhe pa rendesi "perqyrremi" .Ne pergjithesi meshkujt keto situata krize i kalojn ne heshtje , por jo pa rene ne sy te partneres. Dhe nese partneri nuk do ta pranonte qe ka nje tjeter ne mendje , kjo do te thote qe me do akoma , por ka thjesht problemet e veta , dhe do sillesha me te me e perzemert qe ti jepja force te kaloje cdo situate. Nese partneri e pranon qe ka tjeter ne mendje atehere do te dorezohesha , do largoshe nga ai sado qe ta dua, dhe pse me dhimbje por do e lija . Sic thote edhe ajo kenga e Elita 5 mos gaboj ME MIRE NJE FUND ME DHIMJE , SESA NJE DHIMBJE PA FUND. Por ne asnje menyre nuk do hakmerresha dhe nuk do beja sherr, nuk eshte faji i tij pse nuk me do me , se dashuria nuk shtyhet me zor dhe nuk ka bo noj mekat pse ka ne mendje dike tjeter, do i uroja Fat, dhe do ndahesha me te si shok . Ky eshte mendimi im .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kjo eshte nje teme interesante dhe shume reale ne ditet tona.
    Kur jemi te dashuruar,jemi te dashuruar me "dashurine" dhe krijojme per ate qe duam imazhin perfekt si "simbol ndjenje".
    Sado te dashuruar dhe sado te verber te na beje dashuria,eshte diēka qe e tradheton kur ajo ftohet dhe ajo diēka eshte "pikerisht ky mendimi brenda nesh" qe jo gjithmone mund te jete i drejte dhe i justifikuar,por qe edhe ne shume raste eshte fatkeqesisht i vertete!
    Me ka ndodhur diēka e tille dhe do ta them se ēfare kam bere une personalisht...

Jam munduar ta beja per vete me te gjitha menyrat,te gjitha,jam munduar ta kuptoj,ta fal,jam munduar ta justifikoja kur e kuptova qe nuk me donte,jam munduar te gjeja ku ishte gabimi im dhe jam munduar te fitoja zemren e tij,me shpresen se jo e gjitha ishte shuar...dhe beja veten fajtore!
    Kam kerkuar shpjegime,llogari sepse ishte ne te drejten time,kerkoja te dija te verteten sepse nuk mjafton te te thote dikush "te dua",duhet ta ndjesh dhe fatkeqesisht nuk e ndjeja me,po ndjeja ate dashurine time qe ishte e fuqishme per dy dhe me mjaftonte,me majftonte nje fjale e tij,nje buzeqeshje dhe falja gjithcka,kenaqesha me shume pak,pasi e doja dhe nuk mund te komandoja zemren.
    Edhe sherr kam bere,edhe ofendime sepse me duket padrejtesi te mos jesh i sinqerte dhe te perfitosh nga dashuria e tjetrit!
    Me la ne nje moment kur kisha me shume nevoje per te,me la dhe iku pa asnje shpjegim dhe kurre nuk munda ta kuptoja pse_ne!
    Mora vetem nje pergjigje...."Kurre nuk mund te te dua sa me deshe ti"!

Dhe i jam ulur ne gjunje duke ju lutur dhe i kam kerkuar meshiren,i,kerkova mosbraktisjen sepse isha rende,por nuk i mora dhe jo sepse nuk i meritoja,po sepse ai nuk me donte,pavaresisht se pretendonte!

Dua te te them ty ose kujtdo tjeter te mos uleni ne gjunje,dua te te them qe dashurine kerkoje ne ate grade qe e jep,dua te te them qe kur zemra ndjen qe eshte dikush tjeter ne mes,ajo rralle gabon!

Nje person i tille nuk meriton asgje,as shpjegime,as te mundohesh,sepse ai ose ajo nuk vuan,vuan dikush tjeter qe nuk e meriton!

Mos bini pre e dashurise,jepe dhe merre,duaj dhe kerko te te duan,kjo eshte dashuria dhe po nuk ishte e tille....largohu sa me pare sepse po ndejte me shpresa arrin ne shkatarrimin total te vetevetes!

Respekte
    Sa keq me vjen qe ke vuajtur keshtu, zemra kur do do, dhe nuk shef asgje por vetem ate njeri qe te ka pushtuar zemren!
    Por nuk besoj se dikush ja vlen te ulesh ne gjunj per te ashtu sikunder nuk mendoj se une meritoj te me ulen ne gjunje!

Flm shume per mendimet

DI_ANA te puth shume
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Besimi mban te forte nje maredhenie!Ju e keni humbur ate..Tregou e sinqerte tek partneri yt,qe te tregohet dhe ai....
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Si do veproje?
    Do i kerkoje llogari?
    Do....?

Diskutim te kendshem

pa sherre amon

Mbase ne moshen time njeriu i vlereson ca gjera dhe nuk i "hedh" poshte per nje kaprico apo per nje lidhje te castit apo flirt por varet nga natyra e personit dhe personaliteti karakteri dhe tipi

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Si do veproje?
    Do i kerkoje llogari?
    Do....?

Diskutim te kendshem

pa sherre amon
    ta dia qe enderron ose mendon per dike tjeter, do i thoja bye bye edhe mbaroj muabeti.
    tani me sherr a pa sher,, sma mer mendja se me sherr.
    thjesht do i thoja se nuk e pranoje nje lidhje te tille,pasi dua qe perkrah te kem nje qe mendon 100% per mua jo per ndoj tjeter.
    normale qe shok nuk do ta mbaja me, por po ta shifja ne rruge, do e pershendesja maybe.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Nese do te kishte ndermend dike tjeter, kjo don te thote qe mua nuk me do me....dhe sa do shume ta doja une prape kjo gje nuk durohet....keshtu qe me mire gjithe se cili ne rrugen e tij.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Te gjitheve mund t'i ndodhi qe dashuria mos nje here nje here t'i duket monotone, por asnjehere nuk duhet te kalojme nga nje njeri tek nje tjeter sepse mund te na pelqeje per momentin. Cdo hap behet me shume kujdes e me shume mend sidomos.
    Une besoj se nqs do vija re nje gje te tille, do te mundohesha ta beja per vete perseri, do luftoja per dashurine e per ate qe ka qene e gezueshme ne jeten time.
    Nuk eshte e thene qe njeriu s'te do me se pelqen nje tjeter, eshte vetem i terhequr nga nje tjeter, nga jeta, nga lodhja, nga streset e te perditshmesh e shume fakte qe ne ndoshta nuk i veme re. Ne raste te tilla duhet qendruar afer e jo te lajme duart.
    La vita č bella...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •