Me sa femra/meshkuj keni patur lidhje dashurie,dhe cila ka qene lidhja me e rendesishme,tregohuni te sinqerte,nuk ja u ve pushken njeri![]()
Me sa femra/meshkuj keni patur lidhje dashurie,dhe cila ka qene lidhja me e rendesishme,tregohuni te sinqerte,nuk ja u ve pushken njeri![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
ama c`ja fut kot ene ti
Ku mbahen ment te gjitha lol.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
me nje![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Hmm se di si e kupton ti kete lidhje dashurie,un per veti nuk them se jane lidhje dashurie ato lidhje qe i keni per pak koh,por keshtu lidhje te kota qe zgjasin shum pak vetem per te kalu kohen skam pasur,dhe sa e shoh shumica i japin teper vetem e vetem te tregohen ne internet se kush e di se cka jane(tregohen para femrave te forumit)dmth stregojn realitet,dhe cka mbureni me ate jo realitet cka eshte hahahaha,jepni shqipe jepni si gjithmon,une mund te kem 1 milion dollar ne bank(si kam ne realitet,po fjala bie)dhe para jush mund te them se kam 2-3-4 milion,po e verteta eshte ndryshe.
Tregojeni realitetin apo nuk doni ta tregoni.
Vetem me nje femer kame pasur lidhje dashurie dhe vazhdoj te kem sot e kesaj dite,dhe mendoj se jam me i lumturi ne bote.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
une do thoja se keta duan pushken por te mbajtur nga grate e tyre,
qe te tregohen te sinqerte.....se ashtu iu kujtohen mire te gjitha,pa harruar asnje.
dont worry be happy
Me nje , dhe at te vertet![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt