Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sigurisht qe ka ndodhur te duash dike me teper se vetja dhe ndonese ky eshte gabim te garantoj qe ka arritur!
    Ne rradhe te pare duhet te duam dhe ti perkushtohemi vetes,po ja qe dashuria te verbon dhe te jep humbjen e llogjikes!
    Dhe nuk ka te beje mosha,gabimet behen si 17 vjeē e ne ēdo lloj moshe.
    Nuk me duket gabim qe te duash nje njeri shume, pastaj ato qe themi me teper apo me pak se veten jane gjera te tjera se dashuria nuk matet kurre. E pastaj nje qe te lutet, he rri me mua se une ty shume te dua, nuk dmth qe te do me shume se veten. Ai njeri madje eshte egoist ne maksimum sepse nuk te le te besh nje jete normale por te mbyt deri ne piken e ajrit me te fundit.
    La vita č bella...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Nuk me duket gabim qe te duash nje njeri shume, pastaj ato qe themi me teper apo me pak se veten jane gjera te tjera se dashuria nuk matet kurre. E pastaj nje qe te lutet, he rri me mua se une ty shume te dua, nuk dmth qe te do me shume se veten. Ai njeri madje eshte egoist ne maksimum sepse nuk te le te besh nje jete normale por te mbyt deri ne piken e ajrit me te fundit.
    Ti kujton se ka shume njerez qe te duan dhe te vene para vetes?!
    Une them qe jo!
    Nuk eshte egoizem te ulesh dhe te perulesh para dashurise dhe as dobesi nuk eshte !Nuk eshte as mbytje se besoj....une jam perulur personalisht por pa mbytur askend!
    Por une them qe dashuria duhet te jepet e te merret ne menyre reciproke.

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ti kujton se ka shume njerez qe te duan dhe te vene para vetes?!
    Une them qe jo!
    Nuk eshte egoizem te ulesh dhe te perulesh para dashurise dhe as dobesi nuk eshte !
    Por une them qe dashuria duhet te jepet e te merret ne menyre reciproke.

Respekte
    Normale pra jam dakort me ty, qe dashuria duhet te jete ne menyre reciproke e prandaj bera ate diskutimin e krenarise e te fisnikerise me siper.
    Them qe eshte egoizem t'i perulesh e ulesh tjetrit per vete faktin sepse duke bere xheste te tilla i ben vetem se do shume veten tende e do te rrish se zben me ate njeri, kur duke bere nje gje te tille e ben te pamundur jeten e lumtur te personit qe ti kerkon t'i qendrosh prane.

Respekte edhe ti.
    ciao
    La vita č bella...

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Nqs do qe te funksionoje duhet se zben ta duash me shume se vetja, e madje duhet te besh sakrifica qe ndoshta per veten tende nuk do i beje kurre.
    Nejse se do i hysh edhe ti kesaj valleje heret a vone.
    Ndoshta s'je 16, do jesh 20 atehere me kete mentalitet qe ke hahahah shaka
    Nejse nuk besoj se ajo gati tu qe thua ti varet nga pucrat apo nga bukuria.
    Sidoqofte as une nuk jam dakort me gati tu, as nuk dua te me rrijne gati tu e as nuk dua t'i rri njeriu gati tu. Nqs njeriu s'ka nje pike krenarie e fisnikerie ku eshte bukuria e njeriut. Epo tani e kuptova pra, s'e paske takuar akoma fsniken tende ti. Mos u shqeteso se do te vije edhe ty radha.

P.S jo ere por era

sa her mka ardh ene e kam perdor rradhen hahahahahahah
    po ti qeke 17 vjec zemra se ti po fol tuj pa ondrra me sy hap ene un te flas realitetin objektiv.

dajana e ka thon mir. robi duhet me dasht veten first

ene ere o ma omel hahahahahahahahaha
    no glove no love

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    sa her mka ardh ene e kam perdor rradhen hahahahahahah
    po ti qeke 17 vjec zemra se ti po fol tuj pa ondrra me sy hap ene un te flas realitetin objektiv.

dajana e ka thon mir. robi duhet me dasht veten first

ene ere o ma omel hahahahahahahahaha
    "TIK TAK TIK TAK ne kraharorin tim, TIK TAK TIK TAK zemra plot gezim"
    Jam shume realiste mer djal e prandaj besoj se duhet te duash qe te te duan, por nuk deshe nuk arrrin te kuptosh asnjehere se sa te kane dashur e nuk arrin te kuptosh asnjehere vleren e dashurise.
    Une nuk enderroj. E them vete e para qe jeta s'eshte vetem sheqer por ka edhe limontos e shume e shume gjera perbrenda por prape se prape nqs i trazon ne menyren e duhur, ka shije te mire jeta.
    Beso edhe verifiko...
    Tani ti ke jeten tende e bej cfare te duash se s'te mesoj dot, por e ke me te lehte jeten nqs nuk e ve gjithmone veten tende perpara cdo gjeje, per kete te siguroj.
    Embel apo jo, me therrit era jo ere dryqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga Infinite Lexo Postimin
    E hap kete teme sepse besoj se jo pak femra apo meshkuj e kane kete problem. Ndodh qe vjen nje moment ne nje lidhje kur njeri nga te dy e kupton se partneri i tij ka dike tjeter ne mendje!!
    Si do vepronit sikur kjo tiu ndodhte juve?
    Po sikur ai te kishte njohur dike tjeter por perseri edhe pse vazhon te te perkedhele ti e ndjen se dicka nuk shkon???
    Si do veproje?
    Do i jepje fund asaj lidhje me nje sherr?
    Do i jepje fund pa shpjegime?
    Do i kerkoje llogari?
    Do tentoje ta ribeje per vete?
    Do....?

Ua le juve ne dore vazhdimin, pls mos e beni chit chat

Diskutim te kendshem

pa sherre amon

Aha, nice.
    Do dilnim per kafe dhe do porosisja caj te ngrohte, po shum aman.
    Fillimisht do e pyesja si njeri pse nuk e thote vet qe ka nje tjeter ne mend.
    Pastaj do e pyesja si ndjehet qe tallet me te tjeret.
    Pasi te me pergjigjeshe do ngrihesha,do i hidha cajin aty dhe do i jepja e nje shpulle e do ikja si zonje.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Infinite Lexo Postimin
    E hap kete teme sepse besoj se jo pak femra apo meshkuj e kane kete problem. Ndodh qe vjen nje moment ne nje lidhje kur njeri nga te dy e kupton se partneri i tij ka dike tjeter ne mendje!!
    Si do vepronit sikur kjo tiu ndodhte juve?
    Po sikur ai te kishte njohur dike tjeter por perseri edhe pse vazhon te te perkedhele ti e ndjen se dicka nuk shkon???
    Si do veproje?
    Do i jepje fund asaj lidhje me nje sherr?
    Do i jepje fund pa shpjegime?
    Do i kerkoje llogari?
    Do tentoje ta ribeje per vete?
    Do....?

Ua le juve ne dore vazhdimin, pls mos e beni chit chat

Diskutim te kendshem

pa sherre amon
    Pas tre ditesh do ta harroj,nuk do me interesoje me egziston apo jo.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Kjo eshte nje teme interesante dhe shume reale ne ditet tona.
    Kur jemi te dashuruar,jemi te dashuruar me "dashurine" dhe krijojme per ate qe duam imazhin perfekt si "simbol ndjenje".
    Sado te dashuruar dhe sado te verber te na beje dashuria,eshte diēka qe e tradheton kur ajo ftohet dhe ajo diēka eshte "pikerisht ky mendimi brenda nesh" qe jo gjithmone mund te jete i drejte dhe i justifikuar,por qe edhe ne shume raste eshte fatkeqesisht i vertete!
    Me ka ndodhur diēka e tille dhe do ta them se ēfare kam bere une personalisht...

Jam munduar ta beja per vete me te gjitha menyrat,te gjitha,jam munduar ta kuptoj,ta fal,jam munduar ta justifikoja kur e kuptova qe nuk me donte,jam munduar te gjeja ku ishte gabimi im dhe jam munduar te fitoja zemren e tij,me shpresen se jo e gjitha ishte shuar...dhe beja veten fajtore!
    Kam kerkuar shpjegime,llogari sepse ishte ne te drejten time,kerkoja te dija te verteten sepse nuk mjafton te te thote dikush "te dua",duhet ta ndjesh dhe fatkeqesisht nuk e ndjeja me,po ndjeja ate dashurine time qe ishte e fuqishme per dy dhe me mjaftonte,me majftonte nje fjale e tij,nje buzeqeshje dhe falja gjithcka,kenaqesha me shume pak,pasi e doja dhe nuk mund te komandoja zemren.
    Edhe sherr kam bere,edhe ofendime sepse me duket padrejtesi te mos jesh i sinqerte dhe te perfitosh nga dashuria e tjetrit!
    Me la ne nje moment kur kisha me shume nevoje per te,me la dhe iku pa asnje shpjegim dhe kurre nuk munda ta kuptoja pse_ne!
    Mora vetem nje pergjigje...."Kurre nuk mund te te dua sa me deshe ti"!

Dhe i jam ulur ne gjunje duke ju lutur dhe i kam kerkuar meshiren,i,kerkova mosbraktisjen sepse isha rende,por nuk i mora dhe jo sepse nuk i meritoja,po sepse ai nuk me donte,pavaresisht se pretendonte!

Dua te te them ty ose kujtdo tjeter te mos uleni ne gjunje,dua te te them qe dashurine kerkoje ne ate grade qe e jep,dua te te them qe kur zemra ndjen qe eshte dikush tjeter ne mes,ajo rralle gabon!

Nje person i tille nuk meriton asgje,as shpjegime,as te mundohesh,sepse ai ose ajo nuk vuan,vuan dikush tjeter qe nuk e meriton!

Mos bini pre e dashurise,jepe dhe merre,duaj dhe kerko te te duan,kjo eshte dashuria dhe po nuk ishte e tille....largohu sa me pare sepse po ndejte me shpresa arrin ne shkatarrimin total te vetevetes!

Respekte

Nuk dua te te paragjykoj se gaboj por mos valle ti ke ne mendje qe ne nje lidhje eshte me mire per Ju Di_Ana te te duan dhe ti te jesh e kenaqur me "komoditetet" qe te jep lidhja .... dhe nuk dua qe ne tema te tilla te flisni me Zemer dhe pasion por me llogjike dhe aresye .

Me respekt AuGuSt

...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Cfare Duhet Te Beja??

Do I Jepja Doren. Nuk Ja Vlen Me Te Vazhdosh Sepse Me Zor Smbahet Njeri.

edhe une mendoj ashtu.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    varet se care personi je ti daje ene care personaliteti ke

se ka femna ***** qi ene kur e din se robi do i tjeter te njiten si vinovil hahahahahah o ai longu i bardh qi e perdorshim me njit gjona

ca tjera dun me te ndru menjen ca tbojn presjon hahahahahaha

rrall jon femnat qi kthejn shpinen ene vazhdojn jeten e tyne

po tjet per mu amon shyqyr ta kaptoj ene tme lej rehot hahahahahahahaha
    Aman Tik se te arrish deri ne ate pike sa te kthesh shpinen pa shikuar mbrapa do njefare procesi pjekurie dhe vendosmerie nga nje njeri. Cili nga ne s'ka qene ne nje pozite te brishte ne nje lidhje?Aman, qe te gjithe. Rendesi ka qe ate pozite ta kesh perdorur mbrapa per tu permiresuar si njeri.

Pastaj,ne syte e mi, me i mire eshte ai/ajo qe ndoshta dhe lutet ne gjunj ngaqe dashuron tmerresisht sesa ai tjetri qe ka luajtur me ndjenjat e tije/saje.

E jo vetem femrat te"ngjiten si vinovil" por dhe meshkujt, lloj-lloj budallalliqesh qe demek te te fitojne prape, madje dhe presion te ulet...ohuha,Tik, mos mi permend se ende me ngriten nervat kur i mendoj, keto gjera nuk kane gjini.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •