Pershendetje te gjitheve.
Kam pak kohe qe jam larguar nag Shqiperia dhe jam kurioze te di a eshte bere ndonje ndryshim ne jeten e perditshme psa 8 -orarshit.
Pershendetje te gjitheve.
Kam pak kohe qe jam larguar nag Shqiperia dhe jam kurioze te di a eshte bere ndonje ndryshim ne jeten e perditshme psa 8 -orarshit.
hej jeta eshte si e krijojme
Une kam nja dy vjet qe kam ikur, por shoket qe kam atje me thone qe asgje ska ndryshuar, pervecse orari i kafese, qe eshte zgjatur...
Jon rrit cm,imet thone. lol
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
me mire e dine ata qe jetojne ne shqiperi
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Njelloj si gjate 8 oreshit, kafe/cigare/thashetheme lale
NeverAgainVolunteerYourself
Pas tete orareshit shkohet ne shtepi flihet nja dy ore gjume edhe me pas dilet per kafe. Kjo eshte jeta e gjithe te rrinjve ne Shqiperi qe jane ne pune .
Persa iu perket studenteve....Ne mengjes shkojne ne shkolle....pasi i kane pire nja 10 kafe gjate oreve bosh dalin edhe mbas shkolle per kafeedhe ka raste qe edhe mesojne ngandonjehere
![]()
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Postuar më parë nga dianausa
une do te pyesa a eshte bere ndonje ndryshim ne jeten brenda 8 orareshit....ta them une hic...as brenda e as jasht orarit...rri te rrim...e plasja ato theshetheme
Meqe dashkeni te dini dicka qe ka ndryshuar ne Shqiperi, po jau them une...
Per gjithe ata qe kane kohe qe jane larguar nga Shqiperia, nje ndryshim i madh ka ndodhur tek njerezit dhe ky eshte flirtimi. Njerezit ne Shqiperi ne ditet e sotme vdesin te flirtojne...Sidomos vajzat ababababababa kush e kush te vishet me mire e te nxjere sa me shume pjese te trupit, sidomos ato qe bejne tatuazhe neper trup...Keshtu pra...Me flirtimin kemi ec perpara, madje ia kemi kaluar edhe Europes
![]()
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Tirone, Durres, Vlore, dhe Sarand i afroheshe jetes qe mund te bash jasht....
Sa per qytetet e tjera, bashin ate xhiron deri nga ora 9,10 ..... dhe mren ne fole.
Tirone - ke blloku deri ne oret e vona, bohet bohet
Kush ka lekun shoku i q! jeten, jetes anej, se jan klubet dhe restorantet e tjer e tjer. 3 muj vere shef e ngjon aheng. Masanej e shef qe 75% 80% e atyre qe shifje nat per nat ke blloku apo neper lokale ishin nga jasht....
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Njesoj sic e kalojne andej te huajt (jo shqiptare), dhe me mire se shqiptaret qe jane andej![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt