Sa do doja ta dij si me imagjinoni mua ne baze te emrit dhe avatarit!![]()
Sa do doja ta dij si me imagjinoni mua ne baze te emrit dhe avatarit!![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Dhe une ne kete mes nuk po shaj fshataret apo jo..te thashe per ate punen e bukurise qe po thoje..se nuk gjykoj as fshatare e as qytetare gjithe nje origjine e kemi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lule_Bora : 08-01-2008 më 16:09 Arsyeja: meqe vete autori e ndryshoj, po respektojme te drejten e tij
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
Po mire de mire, jo se ka te thoje shume avatari, por sidoqofte ndikon ne perfytyrimin qe i ben nje personi.
Psh , ai avatari yt me nje mace te vogel qe ferkonte nje zog fushe pushverdhe, qe kur e kam vene re une, se kushedi sa avatare ke ndrruar zotrote, me dha nje perfytyrim tendin qe akoma e mbaj.
Ta them ne privat se si te perfytyroja.
E dua shume fare avatarin tim. Ata dy i kam mbajtur dhe ne desktop, se i pelqej jashte mase.
P.S.ka te beje dhe shprehja poshte emrit, ajo e jotja psh ka ndikuar jashte mase tek mua.
O DI ANA pse flet percart o goce? Une te njoh si nje vajze qe nuk genjen. Une po te isha ne vendin tend do ta kisha vendosur fotografine tende dhe jo te asaj top modeleje qe ne krahesim me ty eshte e shemtuar.
Sa per kuriozitet te tjereve une e kam pare DI ANEN dhe me besoni qe eshte shume shume me e bukur se fotografite qe vendos. Eshte nje nder femrat me te bukura dhe me sharmante qe me kane pare syte. Sa per inteligjencen e saj ska nevoj per komente,lexoni shkrimet e saja
Sa per avatarin tim no comment ....flet vet..
pershendetje
Loneliness comes in only one size - Extra Large
ne fakt ate avatarin e mbajta nja 2 vjet..
e mira e mbajtjes se nje avatari fiks eshte se te mbajne mend dhe antaret e tjere..ne mos emrin do u ngelet avatari....(p.sh puna e maçit qe thua ti me lart)
ndersa kur e nderron shpesh ....
e forta eshte ...se pashe nje here nje postim dhe avatari nuk me jepte te njohur....dhe them ..dal te shohim kush qenka kjo lulja...hahahahaha qe shkrim i imi...
nuk me njoha fare...
ti dergoje ate pershtypjen njehere..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt