Close
Faqja 22 prej 90 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 891
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Me rëndësi është që burri të jetë fetar, t'i përkushtohet dashurisë së Jezusit tonë të dashur. S'ka rëndësi kombi.
    Edhe ti po tallesh,si dhije me delen qe i pa nji here bishtin nalt,kurse harron dhija si e mabn ajo bishtin.

Kto raste skan te bajn me fen e Jezusit apo me fen e Mahametit,por kan te bejn mashtrimin dhe degjenerim te disa familjeve dhe te tregtarve me njerz.Ky mbeti ftyra,apo kur paguhen ska gja!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    I krishteri duhet të martohet me të krishter. Mundësisht me dikënd që shkon në kishë për çdo ditë. Pavarësisht a është serb a është grek, a çka është. Më mirë një serb i krishter, se sa një musliman që t'a largon vajzën nga feja.
    As ata e as ti skeni fe apo komb,kur ju gezohi ketyre dukurive te kqija.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    A do t'a kishe marrë ti atë serbe?
    Po mire sipas teje e ka fain ai 20 vjecari sllav apo ajo vajza shqiptare,cfaj kane femijet. apo mos duhet te paguajne me jeten e tyre ato qe kane bere te hershmit.me behet qefi qe jane vajzat shqiptare ato qe po tregojne paqen me kete menyre dashurie dhe lidhje familjare, me dike qe dikush i quan akoma armiq.dashurine nuk ka as nje lloj lufte qe e ndalon,ajo eshte e pa vdekshme.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    Po mire sipas teje e ka fain ai 20 vjecari sllav apo ajo vajza shqiptare,cfaj kane femijet. apo mos duhet te paguajne me jeten e tyre ato qe kane bere te hershmit.me behet qefi qe jane vajzat shqiptare ato qe po tregojne paqen me kete menyre dashurie dhe lidhje familjare, me dike qe dikush i quan akoma armiq.dashurine nuk ka as nje lloj lufte qe e ndalon,ajo eshte e pa vdekshme.
    pseudonimi me te cilin je i regjistruar ne forum me duket sikur ka dicka te perbashket me................nejse!!!!
    megjithate sikur serbet historikisht po te kishin qene ne fqinjesi te mire me shqiptaret duke mos okupuar masakruar trojet dhe popullin shqiptar, mbase do te jepja te drejt per ate qe ti thua ne lillje me temen!!!
    por fatekeqsisht tani me dihet boterisht se cfar fqinjesie kishim dhe vazhdojm te kemi me serbet,,keshtu qe une mendoj dhe nuk kam degjuar ndonje here qe vajza shqiptare aq me teper nga shkodra apo rrethina te shkodres te jen martuar me serb,kjo me duket apsolutisht e pa besueshme dhe eshte vetem nje genjeshter,pamvarsisht se cfar shkruajn apo prradhisin gazetat apo njerz te vecant anti shqiptar!!
    kam par dhe kam degjuar qe shqiptaret pas viteve 90 kan krijuar miqesi duke marre dhe dhane mes njeri tjetrit me shqiptaret ne mal te zi apo ne kosove dhe kete e kam pelqyer shume,por kurr nuk kam degjuar as nuk besoj se shqiptaret kan lille miqesi me serb!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Pike se pari si e kam cekur edhe me lart mendoj se kto martesa jane shume nje numer i vogel , ndoshta jane 20 martesa te ktij lloji por gazetaret i bejn 200 apo 3
    00. Kto vajza mendoj se nuk jane gjak i paster i Shqiptarit , une kam takuar vete disa persona nga Shkodra dhe rrethina qe dinin te flisnin serbisht dhe thonin se jane me prejardhje jugosllave.
    As une nuk jam kunder dashurise sidomos po te ishte nje dashuri e vertet.
    Por mos harroni se me serbet eshte veshtire te kete dashuri.
    Nuk quhet dashuri ato martesa qe behen permes agjencive .Ne Shqiptaret po i kritikojm kulturat e huaja edhe disa tradita qe i kemi pas kur martesat beheshin pme ndermjetesimin e mesitve apo permes ndermjetesimit te prinderve .
    Tash i harrojm kritikat qe i kemi bere te parave tane edhe i pranojm shume kollaj lloj lloj ndermjetesimi nga kush e di se çfare agjencie apo personash ,edhe kete e quajm menjehere dashuri

Edhe nuk po e kuptoj se kurr mberrijtem ne Shqiptaret aç shume sa te behemi ti dashurojm edhe armiqt tane. Pse ne Shqiptaret duhet ta bejn hapin e pare.
    Une mendoj se duhet pritur edhe nja 100 vjet se paku deri sa te behen njerez (ne qofte behen ndonjeher) serbet e ateher te vendosim per kto gjera.

Bota duhet te ndryshoj edhe ne Shqiptaret duhet te ndryshojm , duhet te largohet urrejtja ,racizmi e shume gjera te shemtuara qe kemi ne njerezit. Mendoj se ne Shqiptaret veçse i kemi hequr shume veti te keqija qe fqinjet tane ende i kane .Tash ne duhet te presim se sa do te largohen nga racizmi dhe urrejtja keta fqinjet tane, nuk eshte e thene qe ne duhet te bejm hapat e pare ne disa çeshtje.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    pseudonimi me te cilin je i regjistruar ne forum me duket sikur ka dicka te perbashket me................nejse!!!!
    megjithate sikur serbet historikisht po te kishin qene ne fqinjesi te mire me shqiptaret duke mos okupuar masakruar trojet dhe popullin shqiptar, mbase do te jepja te drejt per ate qe ti thua ne lillje me temen!!!
    por fatekeqsisht tani me dihet boterisht se cfar fqinjesie kishim dhe vazhdojm te kemi me serbet,,keshtu qe une mendoj dhe nuk kam degjuar ndonje here qe vajza shqiptare aq me teper nga shkodra apo rrethina te shkodres te jen martuar me serb,kjo me duket apsolutisht e pa besueshme dhe eshte vetem nje genjeshter,pamvarsisht se cfar shkruajn apo prradhisin gazetat apo njerz te vecant anti shqiptar!!
    kam par dhe kam degjuar qe shqiptaret pas viteve 90 kan krijuar miqesi duke marre dhe dhane mes njeri tjetrit me shqiptaret ne mal te zi apo ne kosove dhe kete e kam pelqyer shume,por kurr nuk kam degjuar as nuk besoj se shqiptaret kan lille miqesi me serb!!!
    Une nuk kam pse te ve pseudenim. kam vene emrin tim te vertet dhe nje numer.po meqe ti u kape tek pseudenimi, mos me nxore me kombesi qe eshte e pa deshirueshme per zoterine tate. jam kurjoz te di cfar kuptimi i dhe emrit tim. qe ma ke shenuar me pika.pseudonime vene ata qe emri i tyre nuk ka aq vlere sa ka pseudenimi.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    sa zhurma pasket bo - zhurma per asgjo - kjo theme as nje faqe nuk duhej te vijohej...

peni per gzof - tha populli

bija e Gjokajve e martoi birin e Gjokoviqit, leni ore te bojne qejf, se ato vajza nuk kane origjine shqiptare, per ate edhe martohen me serb, po ketu eshte nje plan tjeter, shfrytezim rasti politik, qe te masovizohet dobesia e disave ne emer te kombit...

Shqiptarja kurre perjete as nuk bie ne dashuri me serbin, as nuk e marton serbin edhe nese vdes urije. SH Q I P T A R J A!

FUND

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    As ata e as ti skeni fe apo komb,kur ju gezohi ketyre dukurive te kqija.
    Çfarë dukurie e keqe mer, ai serbi shkon në kishë për çdo ditë, ai i falet Jezusit, është fetar, mos deshe të martohen këto vajzat me ateistë nga Shqipëria apo me muslimanë nga Kosova?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Une nuk kam pse te ve pseudenim. kam vene emrin tim te vertet dhe nje numer.po meqe ti u kape tek pseudenimi, mos me nxore me kombesi qe eshte e pa deshirueshme per zoterine tate. jam kurjoz te di cfar kuptimi i dhe emrit tim. qe ma ke shenuar me pika.pseudonime vene ata qe emri i tyre nuk ka aq vlere sa ka pseudenimi.
    pas insistimit tend dhe une po te jap pergjegje ne lidhje me ate qe une kam shprehur per emrin tend!!
    emri apo pseudo emri jot realisht eshte nje emer me urigjin serbe,dhe pikerisht per kete kisha shpreh dyshimet e mia per emrin oliver !!

mos me nxore me kombesi qe eshte e pa deshirueshme per zoterine tate. jam kurjoz te di cfar kuptimi i dhe emrit tim?
    po oliver qe ti mban te pekten ketu ne forum,dhe ti e pranove se eshte emri real i joti,i bie qe te jete emer serbesh ,dhe normal qe serbet nuk kan qen asnje here te deshiruar nga shqiptaret!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 01-02-2008 më 07:45

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Oliver Jovanoviq është ai kryetari i minoritetit serb të Kosovës.

Faqja 22 prej 90 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •