Close
Faqja 86 prej 90 FillimFillim ... 36768485868788 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 891
    falenderoj edhe nje here keto heroina qe po shqiptarizojne popullsine sllavo-maqedonase duke ua marre kalane nga brenda. do te kujtohen ne histori si hapat e para ne shkaterrimin dhe me pas pushtimin e vendeve fqinje.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    qyfyre falendero me mire meshkujt shqiptare qe kane ik ne kurbet dhe i detyrojne femrat e varfera pa te ardhme te martohen me pleq serb nga fshatra te humbura. Duhet te jesh shume e vrare e zhgenjyer nga jeta qe te arrish te besh nje zgjedhje te tille. Me dhimbsen keto femra qe per nje cope buke apo se ndjehen te teperta te shtepia e babait pranojne mbleserira me serbe qe dhe vet femrat serbe nuk i marrin.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ju djemte e pamartuar ose dhe nga ju qe ju lejohen nga 10 gra i hidhni cantat ne kurriz dhe shkoni e merrni keto vajza qe te shpetoni shqiperine .......

keto jane fshatra te humbur dhe femrat se besoj se e kane pare ndonjehere driten e diellit ,biles ato nuk e dine se me cfar kafshe po marrin nqs detyrohen te martohen .Pastaj dashnia eshte pune tjeter ,Zakonish serbet pelqejne shume shqiptaret e maqedonise ....

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    qyfyre falendero me mire meshkujt shqiptare qe kane ik ne kurbet dhe i detyrojne femrat e varfera pa te ardhme te martohen me pleq serb nga fshatra te humbura. Duhet te jesh shume e vrare e zhgenjyer nga jeta qe te arrish te besh nje zgjedhje te tille. Me dhimbsen keto femra qe per nje cope buke apo se ndjehen te teperta te shtepia e babait pranojne mbleserira me serbe qe dhe vet femrat serbe nuk i marrin.
    Nuk me duket ndonje yll ajo qe kan nxjerr ne foto siper. Keshtu qe shtohet edhe nje plus tjeter. Me keto martesa po shemtojme racen serbe dhe po zbukurojme ate shqiptare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Fshat ne Maqedoni
    Dashuri me para ..
    Fshat me rreth 100 beqarë në muajt e fundit u ringjall pas tre nuseve qe erdhen nga Shqipëria ..
    Keni edhe video ne kete faqe ; http://www.kanal5.com.mk/default.asp...&eventId=92379
    Pritet edhe ne ditet ne vijim te vijne nuse te reja nga Shqiperia , thuhet ne faqe te TV sllave .

p.s. Kjo vajza quhet Viktorie nga Lezha .
    E vrafte Zoti .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 08-06-2012 më 15:00

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Kur gjërat marrin rrokullimën, dihet se ku shkojnë.

Kjo është një vogëlsi mes gjërave më të mëdha që po rrokullisen.

Nuk është faji i gjërave që rrokullisen, por i atyre që i shtyjnë dhe i hedhin në rrokullimë.

Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Kur gjërat marrin rrokullimën, dihet se ku shkojnë.

Kjo është një vogëlsi mes gjërave më të mëdha që po rrokullisen.

Nuk është faji i gjërave që rrokullisen, por i atyre që i shtyjnë dhe i hedhin në rrokullimë.
    A ka dikush qe mund ta ndale ate rrokullime,te pakten!?

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    po eshte e verteet ka vajza nga shqiperia qe martohen me sllav ne maqedoni un kam degjuar se ato martohen me sllav pershkak se skan mundesi tjerter nuk kan gjetur dashurin me nje shiptar apo tjera sende
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    keq shume......per kete ju vazjat mos qoroditni shume me zgjedh i shof shume vajza me paragjykime shume te keqija....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga toni54 Lexo Postimin
    keq shume......per kete ju vazjat mos qoroditni shume me zgjedh i shof shume vajza me paragjykime shume te keqija....
    Ti mendon se ato vajza kane refuzuar djemte e rinj shqiptar dhe zgjodhen pleqte serb? Vetem ne gjendje te thelle pesimizmi e shpelarje truri nga familja mund te arrish te besh nje zgjedhje te tille. Mendimi im ky.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 86 prej 90 FillimFillim ... 36768485868788 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •