Kjo pune e ketyre martesave u be terkuze, sa vullnetare dalin ketu per tu martuar me ato vajza qe pame ne fotografi?
Kjo pune e ketyre martesave u be terkuze, sa vullnetare dalin ketu per tu martuar me ato vajza qe pame ne fotografi?
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
ke drejt ti skender shqiperin duhet ber me apo pa deshiren tuaj
shoqo z.skender ne kosovaret i shohim me ndryshe gjerat me vjen keq qe pota them ket por mos harro martsat kan nje rol shum te madh ne ngritjen e nje kombi
ne kosovaRET SIQ I QUAN TI NE FAKT NE jemi shqiptar dhe me bindje te plot kosova esht meka dhe jerusalemi i shqiptaris per ket edhe ti duhesh te krenohesh z skenderi siq krenohem un qe kam shqiperin
sa i perket asaj qe ti equan se martesa sna qenka akt patriotik je shumm gabim se shqiptaret e kosoves qe ishim nen sundimin serbo ffashist me 100 vjet e perballuam dhe e ruajtem familjen per ne familja esht e shtrenjet motra esht diqka qe ne nuk eshesim edhe e mbrojm me gjdo kusht kurse tek ju kan ndodh disa gjera shum te liga me vjen keq dhe jam ndi shum keq kur kam degjuar flas me fakte kur vllu shet motren osa baba vajzen
pra morali i dobet
ne kosove po flas per martesa me serb kishte raste shummmm te vogla kur nje shqiptare esht martuar me nje serb dhe ter kosova mori vesh
pra femrat shqiptare te kosoves nuk e paramendojn me nje serb te martohen per ket jam shum i sigurt
tek ju me grek me italijan tash edhe me serb me maqedonas kto jan disa fakte qe dihen botreisht
nuk flas nga inati por nga dhimbja se shqiperin e dua njejt si kosoven te jesh i bindur dhe qe tash dote jem igatshem te jap edhe jeten dhe me duket pak
O beni sa i istrumentalizoni gjonat,seshte mire fare kjo qe beni jemi nje race e keto qe shqiptari i boni ju te kosoves i kishit bo para nesh,po ne dolem nga burgu mbas 45 vjet diktature ku ju ishit pushtu burgjet e zvicres,e ku ne germani skishe nevoj per prezantim se mbiemrin (shajze) e kishim mor jush shum perpara neve na u pasu direkt skishim nevoj per njohje.
Sa per dijeni familja ime ka dhon du kushurira te para me tmirat nji kosovarit ne bruksel e nji ne Gjermani(ka 12 vjet.).
Koha do e tregoj se kush eshte Shqiptari i Shqipes e kush eshte Shqiptari i Kosoves,vecse koha.
Me vjen keq per ate tetovarin perse dhe ato ben lufte por asgje sndrushoj.
Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 17-01-2009 më 17:02
Degjo or mik, neve ketej nga Shqiperia, keto leksionet e tua per armiq e tradhetare na jane bere kaq boze saqe na vene ne gjume.
Shqiptaret nuk jane i vetmi popull qe jane vrare dhe tradicionalisht kane qene kundershtare te fqinjeve te vet, por kombet sot ne boten moderne i zgjidhin mosmarrveshjet me debat, mirekuptim dhe progres ekonomik. Bashkejetesen me hasmin shekullor ty ta imponon pozita gjeografike, pasi do s'do Serbin e ke komshi. Ta imponon gjithashtu edhe fakti qe sot ne si komb, kerkojme stabilitet, shuarje konflikti dhe bashkejetese paqesore me fqinjet, ndryshe askush nuk investon ne ato troje. Sot Kosovaret konsumojne $300 milione mallra serbe. Cfare paradoksi.
Por eshte mendesia xhahile islame ajo qe iu ben ju, te mos njihni dhe mos dini se kur eshte koha per diplomaci e kur eshte koha per lufte. Kjo mendesi islame, sigurisht iu kthen ne njerez injorant, te pashkolle dhe ne nje shoqeri te mbyllur, agresive, te paafte per te qene largpamese, pragmariste dhe siguruar kushte per stabilitet, edukim, paqe, dhe mireqenie me te larte. Shoqeri pra tipike islame.
Nga ana tjeter iu ben edhe getton e e Europes ku mjerimi dhe skamja ka pllakosur cdo cep. Ju pranoni te jetoni gjithe jeten ne mjerim dhe ne llum, te jetoni si arabe e Aziatike por nuk pranoni te ktheheni ne njerez te civilizuar e europiane, dhe te arrini nje mirekuptim dhe siguroni bashkjetese edhe me nje armik tradicional. Duke qene llumi i Europes, te varfer e te pa-arsimuar, plus me kulture orientale, keni qene gjithmone te lehte per tu sunduar nga Serbi. Serbi ka dy shekuj me akademi shkencash dhe universitete kurse ju vazhdoni ndertoni xhamia, dhe kendoni tallava ....
Pastaj vjen amerika dhe iu ndihmon e ben luften per ju, dhe ju cfare beni, shkoni dhe perqafoni me fort kulturen e terroristeve magjypo-arabe dhe kerkoni te vrisni amerikane. Pastaj beheni by_the e breke me lloj lloj aziatikesh, duke pervetesuar cdo aspekt te kultures arabo-magjype, dhe i thoni vetes patriote.
E kur shqiptaret e tjere kerkojne qe ju te jini me te moderuar, dhe me tolerante papritur ne qenkeshim anti-shqiptare. Hej bela, nuk ngeli magjyp e turk, e arab pa shkulur gjokin per shqiptarine.
Hmmm...
Kam nje propozim...
Pasi shume vete japim mendime pozitive mbi shtetin Serbe, edhe ate kurre pa kontaktuar me ndonje Serb, e lere me te jetoj mbrendsa ketij shteti...
Atehere...mos eshte ndokush i interesuar te vije ndokush prej anetareve te ketij forumi, mundesishte jete nga Shqiperia, dhe te vije te jetoje ne Medvegje, Bujanovc, apo Presheve...
Sic shihet nga ju shkerdhata te Shqiperise, keni si fiksim shtetin Serb hahaaa...por ende nuk e keni provuar...ende!!!
Po humbni koh kot e forumista.
Pjesa dermuse e vajzave shqiptare sduan te emigrojne me as ne ocidente jo me te martohen me serb!
Ne kuesture para tre vjetve tre studente shqiptare ne Itali,ne pyetjen se donin tu kthenin ne shqiperi?u pergjigjen qe atje behet jeta e ku jan bere cunat si shpirta...
E ishin njera me e mire se tjetra.
Mos merni per shembull njerz qe civilizimi dhe informacioni i ture eshte pertok,e ndoshta skan pas nji gazet me sy.e ku per tregti lopesh e delesh e per ndonje arsye tjeter shkojne ne ex jugosllvi se e kan shum me afer se nga shkodra e ndajn 6 ore rruge.
E mos merni psh vajzat e ngelura ne der te babes 31 vjece ne kufi me macedonin.
Duhet te jeni me leal.
eshte turp per kombin ton.zoti i vratft ato vajza qe shkojn atje.Mua nuk ma merr mendja se shkojn me plot dashuri qe ndjejn, per te ruajtur derrat dhe per ta punuar token serbe.cili do nga ne ejani dhe shko merr nje vajze serbe me msit si vin ata ne shqiperi dhe do e shohesh fundin ti dhe un dhe secili shqiptar si do kthesh ne vendlindje.une e barazoj nje vajze shqiptare per nje nje serb me nga 10 plumba (9mm.) ne goj.dhe ja hajri i tyre.
Hmm me shkruar po se kum verejt,po sidoqoft me mire von se sa kur me tu pergjigj edhe une.
Ne qoftese juve andej nga Shqiperia sidomos ty(e them kete ty sepse shoh ketu ne forum se shum te shqiperis U interesojn keto gjera dhe jane kunder),te ven ne gjum ateher ti me jep nje pershtypje te keqe mua dhe shqiptarve tjer ketu ne forum,mos e haro kete.
Ne nuk jemi i vetmi popull qe kemi qen ne luft po as nuk jemi i vetmi popull qe duhet tu rrim nder kemb te huajve e sidomos serbeve dhe grekeve ok,dhe ti thua ti zgjedhim problemet me debat,me fol mua a asht duke i zgjedhur serbia punet me debat???????Hahaha me vjen me qesh dicka ne postimin tend thua ne shqiptaret duhet ti zgjedhim ne menyr paqesore ku keto horra dhe sorra te serbis dhe greqis duan me luft te zgjedhin,si u bo gjithmon ne te themi duhet me politik e ne menyr paqesore,si u bo ne te veproim mire me ta ata keq me na hmm mendou pak dhe mos u bon gazi i botes,se te kam ditur te mencur dhe kombetar.
UAUAU ti thua se islami i bene keto gjera,po se pari te them keshtu se nuk ngatrova fen ne asnje postimin tim sidomos te kjo tema,po ti dhe disa tjere gjithmon ne radh te pare nga urrejtja e lidhni fen,qe ne anen tjeter eshte cceshtje private e xhdo personi.
Me thuaj je me i mencur ti se une,si nje besimtar i nje feje tjeter apo nje ateist,cke me teper ti se une,mos je me dy koka dicka,mos je ma kombetar ku mundohesh te lidhish miqesi me serb dhe me grek ku edhe sot e kesaj dite me ta gjet kufirin pakes qel hyn dhe te shkel,apo ndoshta ti te lidh feja e ndoshta te vjen mire te jesh bashkim vllazrim me ta.
O zotni ti se pari qenke kunder shqiptaris e leje me Ameriken qe une e kondsideroj si nje fuqi botrore ashtu siq eshte,po plus nje aleate shum e fort e jona qe i jam mirenjohes shum,sepse mos kishe qen ajo ne shqiptaret do te vujshna ende me shum seq kina vuajtur deri tash.
ORE ti te qenkan ngatruar feja dhe kombi,me mua kur te flasish o fol vetem per fe o fol vetem per komb sepse per mua keta jane di gjera te cilet i kam baraz,sidomos kur me lip kombi apo kur me ka lip kombi kam qen aty dhe do te jeme,jo vetem me fjale por edhe me veper siq kam qen edhe do koh me perpara dmth ne kohet e luftes,edhe pse jam me mosh i ri(si di vjetet tuaja) po te them se e di me shum se ti cka don me then vendi yt dhe sundimi dhe te jesh sllav ne vendin tend,me kane pjekur keto heka keto sakrifica.
Dhe per fund te theme keshtu kur do te dush te folim per fe folim per fe,kur te duash te folim per komb folim per komb,mos mi ngatro edhe njeher gjerat ketu.
Ti ne qoftese te konvenon te bashkjetojsh me grekun apo serbin rruga e mbar te koft,po ne kufijt e shqipris vendin nuk e ke,sepse atij jetojn shqiptaret me gjak shqiptari e jo melez te ngatruar gjakun.
E theme edhe ketu se jam musliman po jam krenar kur bisedoj me nje shqiptar te fes tjeter,sepse e kuptoj me mire,po me kenaqesi eshte se te lidh nje gjak dhe e quan vella apo moter,po keshtu si puna jote u them baj buthen se sje shqiptar.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
me vjen shume keq qe akoma mbas kaq e kaq mundimesh, vuajtjesh, nenshtrimesh, nje pjese e madhe e shqipetareve ecin me mendime te mesjetes dhe kete e shoh me shume tek ju shqipetaret nga Kosova. Nese do te pyesnit gjithsecilin ne vecanti asnje nuk e don mergimin, asnje nuk don te jetoj larg vendit te tij.
Por ju, ju qe keni keto mendime, vetem teori keni. Ju c'fare bete qe ato femra te mos detyrohen te shkojne tek armiqte tuaj, tek greku apo tek serbi?! C"fare te drejte ju dhate ne kete jete?!
Ne vend qe te bashkoni dhe te shikoni ne berthame problemin, ju tregoni sa plumba i meriton nje vajze shqiptare qe thjesht e detyruat te kerkoj nje fije shprese qe nuk ja dhate kurre, tek armiqte tuaj.
Nuk mund ta besoj qe ne 2009, ne vend qe veshtimi juaj te jete largpames te beni sa me te lehte dhe te drejte jeten e te gjithe femrave shqiptare , ju ktheni veshtimin mbrapa ne anatoli, ne cdo lloj injorance te kultures arabe.
Dhe nje ju them ndjehem shume me shume patriot dhe shqiptar se sa ju qe beni moral rreth patriotizmit dhe tradhetis. Vendin ne Shqiperi e ka gjithkush qe ndjehet shqipetar dhe asnje qe mendon ashtu sic mendoni ju nuk e don me shume Shqiperine.
Shqiperia duhet te dale ne drite dhe kete do ta arrijme vetem ne te ashtequajturit "tradhtare"
Gjakun e ngaterroni ju qe kaq vite neper evrope keni as ju nuk e deni sa e sa femije te cdo lloj gjaku. Nuk besoj se jeni te afte te beni kesi lloj moralesh.
Per mua armiq jane ata qe nuk rrespektojne te drejtat e mia si njeri, dhe te drejten ne jete te c'do njeriu ne kete bote.
Me shume dashuri dhe respekt.
Si gjithnji përralla internacionaliste.
Dje një magjup nga lagja ime e tha me plot gojën (veçse me theks jevg): Valla bre kujshi, un jam shquptar.
Krijoni Kontakt