Evv Evv...
Kur te rritet ai shkavi vogel, me pas kur te anetaresohet ketu ne forum, edhe fjalen e pare qe do te n'a thoje, eshte"
"Ku jeni o Dajallaret e mije"...
...Ehh ne i themi:
" Uhh locka dajes..."
:P:P:P
- o ti Daja Gjo kush ke tu rrejt .
- qfar dobije kam un me rrejt...?
- un ketu po hy me rrejt me njollos populin shqiptar , anuk te kuka tu u njollos populli shqiptar ketu , mu ne ket tem ?
- qka i thue ti kesaj teme i njollosur populli shqiptar apo eshte fut dikush po e njollos , kjo qka u shkru ketu eshte ngjarje e vertet ...qka e quan ti kete .
- (shum mir te paska than antari drague po katunar i trash qe te kuke)
- ti mas pari nuk je nga kosova , edhe nuk i din ngjarjet ketu si kan rrjedhur .
- une nese po njollosi po e njollosi vet vehten ,
- po qka te djegi ty kaq shum , ndoshta te paska ndodh diqka e ngjajshme ne famijen tende qe te djegi kaq shum , - sikur te kisha then vajzat shqiptare martohen apo bejn dashuri me maqedon , ty paska pas me te rrok infrakt .
un ketu tregova ngjarje te verteta gjat periudhes se para'luftes , un i njoh shum vajza qe ashtu kan vepru , deri sa isha ne shkoll te mesme gjat vitev 1994 - 1998 ne shkollen time ardhshin serbet me automobila -Suzuki - (xhipa) edhe i zeshin femrat me te bukura te asaj shkolle , plus krijojshin probleme ,kjo eshte e vertet se nuk jam un i vetmi aty qe ikam pa , te gjith ata qe ishin ne at shkoll e dijn se disa vajza shqipetare aty ikan pas dashnoret serb, e disa prej tyre jan martu , me serb , e disa prej tyre tani jan te martum me shqiptar.
- ti nese nuk beson eja zotri ne Kosov edhe ti tregoj se cilat femra ishin ato , edhe kur te tregoj un me fakte tani ti me jep llogarin per postimin tend ...qe ke fol si me kan bish .
habitem pse serbet trazohen me ne shqiptaret, ata na urrejn aq shum. uroj qe femijet e atyre vajzave te martuara ne serbi ti trajtojn si pjesen e vet, sepse ne norvegji ndodhi ndryshe me femijet me nje prind gjerman, ata ishin pjes e 'lebensborn' ne luften e 2te, si superrace. pas luftes provuan vuajtjet me te medhaja vetem se kishin gjak gjerman.
dua te theksoj se ne meshkujt shqiptar jemi vet shkaktare te kesaj hemorragjie, psh kushurirat e mija jane martuar ne greqi, me ke te martoheshin? u be dasem e madhe u ftuan shume miq cifti mergoi ne greqi, aty dhendrri e shfrytezoj nusen per kurveri, ajo gjeti rastin iku nga ai dhe e lidh me nje grek u martua me te dhe motrat e saj te njejten gje ben, nuk eshte vetem nje rast por shum.
shqiperia ka me shum femra se meshkuj dhe prandaj shume kane rene pre e prostitucionit. çfare duhet te bejne kto vajza veçse te martohen gjetke.
ne shqiptaret jemi komb mergimtaresh kjo gje ka ndodh me shekuj dhe do te ndodh perseri
jan edhe ne mesin ton disa serb dhe grek, dhe shiten sikur patriota, pershkak te shperndarjes se fes se tyre, mos u habit se ne mesin ton jan,qesin foto te skenderbeut folin per historina etj etj ne gjdo menyr mundohen qe te shtin konflikt ne mes neve vetem e vetem per ta ber te papaster, ata nuk jan shqiptar , por shqip foles.
Me sa e di une ne Kosove jan te martuar mbi 4000 femra serbe per Shqiptare(kryesisht me kosovar).Kjo eshte fakte.
Une jam nga Shkodra por qe studjoj ne Prishtine dhe kam nje shoqe qe nenen e ka serbe ndersa babane Shqiptare me ka befasuar dhe kam bere pyetje se a ka raste te tilla pergjigjja ishte nga shoqet e mije se ne cdo fshat te Kosoves eshte e pamundur te mos kete ndonje serbe e martuar per shqiptar.
Cfar halli kemi tash se Shkodranet martohen per serbe
Shqiptaret qe martohen per zezak buqke derri,per Gjerman,Francez,Italian etj.
Djema fort po ju djege.
Sa shqiptare jan martuar me te huajt dhe vajzat tona nuk mund te gjejn mashkull te jetes.Kete se shifni.
L E R E N I K E T E T E M E
nuk jan per miq shkijet e grekt po , spona pyt kush.
Martesa eshte nevoje dhe nuk duhet lidhur me patriotizem.
nejse nejse , veq jo me shkije o njeri ata nuk na dojn.
Asnje Shqiptari nuk i konvenon kjo ska dyshim por as mua.Me qejf asnje vajze nuk martohet me ndonje te huaj,thash me lart mungesa e mashkullit te detyron ti afrohesh edhe ati qe se duam.
Krijoni Kontakt