Close
Faqja 62 prej 90 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 891
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Çdo e katërta serbe viktimë e dhunës familjare
    Çdo e katërta serbe është viktimë e dhunës familjare, ndërsa rreth 20 raste të dhunës familjare në vitin 2008 kanë përfunduar me vdekje, tregojnë të dhënat më të reja.

Rreth 143 gra dhe 153 fëmijë gjenden momentalisht në qendrat që përkujdesen për viktimat e dhunës familjare në Beograd.

"Situata është brengosëse dhe ka ardhur koha që shteti dhe institucionet të ndërmarrin masa përkatëse për zgjidhjen e këtij problemi", shprehet koordinatorja e Këshillit kundër dhunës familjare, Vesna Stanoeviq.

Ajo shton se prej fillimit të këtij viti, Këshilli ka marrë gjithsej 2800 thirrje për dhunë familjare. /Makfaks/

I rrahin grat e veta, te nje gjaku , ndersa "dashurohen" ne shqiptare ( 500 euro)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Ja ca me ka shkrujt magjipi i Gostivarit ne MP (per Clay More kjo, qe me hoqi veretje, lexoje iher ket..)

Pra nuk ka thon naj gjo t're, dihet qe ju ka shkerdhy turku. Duket qe nga rraca e gostivarlive.
    Interesant kjo puna e Gostivarit.
    Life's too short to remove USB safely.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Ja ca me ka shkrujt magjipi i Gostivarit ne MP (per Clay More kjo, qe me hoqi veretje, lexoje iher ket..)

Pra nuk ka thon naj gjo t're, dihet qe ju ka shkerdhy turku. Duket qe nga rraca e gostivarlive.

Personalishte mendoje se keta komente ,pa marre para syshe se kush i shkruane dhe ne cilen adrese drejtohen ,duhen te fshihen ,menjehere nda Moderatori .

Nenat dhe motrat shqipetare ,nuk jane fajtore, pse dikush ne forumin shqipetare vjne i dehur .

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin

Nenat dhe motrat shqipetare ,nuk jane fajtore, pse dikush ne forumin shqipetare vjne i dehur .
    Në këtë temë shumica vijnë të dehur.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Interesant kjo puna e Gostivarit.
    E meritoj pisi! Sepse idioti nuk ka respekt fare per shqiptaret e maqedonis, na quan magjyp.
    Po si do qofte nuk ia vlen me harxgu kohe per te shkruajt per tipa te tille.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Në këtë temë shumica vijnë të dehur.
    Hej Jack Watson !!!

Nuk e kame te qarte pse keto fyerje dhe te shame ,se kush me ke martohet ????

Pjesa me e madhe e atyre femrave nga Shqiperia ,munde te jene edhe sllave te vjeter qe kane mbetur ne Shqiperi . Ne shume raste edhe shqipetaret e tjere bejne shume martesa me femra shqiptaro- turke ,qe kishin shkuare s'i emigrante ne Turqi,

Nuk e dije pse kjo zhurme ?? Ne te martohen njerezit me deshiren e vete

Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin
    Pjesa me e madhe e atyre femrave nga Shqiperia ,munde te jene edhe sllave te vjeter qe kane mbetur ne Shqiperi .
    Për këtë gjë të sqaron më mirë Renea, ai e ka shëtitur gjithë rrethin e Shkodrës. Për më tepër mban edhe statistika, është i zoti me numrat.

P.S. Gv_USa, na e rrëfe më mirë atë punën e çumçakizëve, sepse atë tjetrën e ke sqaru shum mirë.

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Çdo e katërta serbe viktimë e dhunës familjare
    Çdo e katërta serbe është viktimë e dhunës familjare, ndërsa rreth 20 raste të dhunës familjare në vitin 2008 kanë përfunduar me vdekje, tregojnë të dhënat më të reja.

Rreth 143 gra dhe 153 fëmijë gjenden momentalisht në qendrat që përkujdesen për viktimat e dhunës familjare në Beograd.

"Situata është brengosëse dhe ka ardhur koha që shteti dhe institucionet të ndërmarrin masa përkatëse për zgjidhjen e këtij problemi", shprehet koordinatorja e Këshillit kundër dhunës familjare, Vesna Stanoeviq.

Ajo shton se prej fillimit të këtij viti, Këshilli ka marrë gjithsej 2800 thirrje për dhunë familjare. /Makfaks/

I rrahin grat e veta, te nje gjaku , ndersa "dashurohen" ne shqiptare ( 500 euro)
    Turp për serbët që keqtrajtojnë femrat. Kjo është e papranueshme.

Megjithatë besoj se këto femra shqiptare po kërkojnë një jetë më të mirë se sipas faqes se UN, 1/3 e femrave dhe 1.2 e fëmijëve keqtrajtohen në Shqipëri. Kshuqë kan pak më shum shans ta kalojnë pa dru andej.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 15-08-2008 më 11:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Po po plako turp per ata, kafshet. Ne fakt kjo deshmon edhe njeher qe ne shqiptaret jemi me te mire se kta sllavet e poshter.

Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Po po plako turp per ata, kafshet. Ne fakt kjo deshmon edhe njeher qe ne shqiptaret jemi me te mire se kta sllavet e poshter.
    Shumë më të mirë jo, po mbase nuk i rrafim për vdekje si kta.

Faqja 62 prej 90 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •