Close
Faqja 50 prej 90 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 891
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    PO serbet e bosnjes cfare jane turq?

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ket ja hera e pare qe po e ndegjoj nga ana jote ? Mundesh te ma gjejsh vendin para se tet pergjigjem ? Edhe pse prej tash mund tet pergjigjem shuuum qart .
    Gjema vendin ku beheshkan kto martesa ne Fyrom ? E ke ndegju me siguri dikund edhe ti , ske faj
    Mami im kur ishte njehere ne spital, ishte dhe nje paciente shqiptare nga Maqedonia. Ajo ia tha, qe martohen me kusherinjte, por jo nga ana e nenes, por nga ana e babait. Dmth martohen me djale halle. Se nga ishte ajo gruaja nuk e di. Por ime me nuk genjen. Bej prove te aludosh nje gje te tille e llafosemi ndryshe.
    Nuk e di nga cila ane e Maqedonise apo nga i kane keto zakone. Ne Shqiperi edhe me kusherinje te 17 nuk martohen. Se keshtu eshte zakoni.
    Plus qe kur punova nja dy vjete me shqiptare nga Kumanova (shqiptare u thencin ne rastin specifik) i pyeta dhe me thane qe eshte e vertete. Dhe kur vinin nipat ne shtepi, nga i ati, se gruaja e pare i kishte vdekur personit ne fjale, dhe nga e dyta qe divorcuar, vajza nuk vinte ne dhome. Bile kur hynin ne shtepi iu jepte doren me koke ulur.
    Kur i pyeta pse me kusherinj nga babai e jo nga nena, shpjegimi qe me dhane qe per mendimin tim ishte teper vullgar. S'ia vlen ta sjell ketu, por personalisht mendoj eshte thjesht ceshtje trashegimnie e pronesie.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Mami im kur ishte njehere ne spital, ishte dhe nje paciente shqiptare nga Maqedonia. Ajo ia tha, qe martohen me kusherinjte, por jo nga ana e nenes, por nga ana e babait. Dmth martohen me djale halle. Se nga ishte ajo gruaja nuk e di. Por ime me nuk genjen. Bej prove te aludosh nje gje te tille e llafosemi ndryshe.
    Nuk e di nga cila ane e Maqedonise apo nga i kane keto zakone. Ne Shqiperi edhe me kusherinje te 17 nuk martohen. Se keshtu eshte zakoni.
    Plus qe kur punova nja dy vjete me shqiptare nga Kumanova (shqiptare u thencin ne rastin specifik) i pyeta dhe me thane qe eshte e vertete. Dhe kur vinin nipat ne shtepi, nga i ati, se gruaja e pare i kishte vdekur personit ne fjale, dhe nga e dyta qe divorcuar, vajza nuk vinte ne dhome. Bile kur hynin ne shtepi iu jepte doren me koke ulur.
    Kur i pyeta pse me kusherinj nga babai e jo nga nena, shpjegimi qe me dhane qe per mendimin tim ishte teper vullgar. S'ia vlen ta sjell ketu, por personalisht mendoj eshte thjesht ceshtje trashegimnie e pronesie.

Pershendetje Lioness !!!

Me siguri se ju paskeni punuare bashke me pakistanez ,kurdistanes, e jo me shqipetare nga Maqedonia . Ku ka shqipetare nga Maqedonia, qe martohet me kusheririn !!!!! Mendoni se zakonet shqipetare ekzistojne vetem ne Shqiperi !!??? Mos u merr me trillime te kota qe nuk kane vlere per lexim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 10-07-2008 më 21:22

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin
    Pershendetje Lioness !!!

Me siguri se ju paskeni punuare bashke me pakistanez ,kurdistanes, e jo me shqipetare nga Maqedonia . Ku ka shqipetare nga Maqedonia, qe martohet me kusheririn !!!!! Mendoni se zakonet shqipetare ekzistojne vetem ne Shqiperi !!??? Mos u merr me trillime te kota qe nuk kane vlere per lexim.
    Djale, i thashe dhe Renea's me larte qe ime me nuk genjen. Sa per trillime rilexo nje postim tendin qe ke shkruar me lart e pastaj merru me postimet e te tjereve. Nqs postimi im per ty s'ka vlere atehere as mos e lexo e as mos e cito, ashtu sic nuk citoj e nuk analizova ca llogje qe ke shkruar ti. Mbetsh me shendet.

PS: Ne ka pakistanez a kurdistanez ne Maqedoni qe flasin shqipen goxha mire, tjeter muhabet. Nejse, llogje te kesaj natyre do fshihen heres tjeter, se s'kemi takatin te sqarohemi 100 per nje gje. Murit me koke s'i bihet.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Djale, i thashe dhe Renea's me larte qe ime me nuk genjen. Sa per trillime rilexo nje postim tendin qe ke shkruar me lart e pastaj merru me postimet e te tjereve. Nqs postimi im per ty s'ka vlere atehere as mos e lexo e as mos e cito, ashtu sic nuk citoj e nuk analizova ca llogje qe ke shkruar ti. Mbetsh me shendet.

PS: Ne ka pakistanez a kurdistanez ne Maqedoni qe flasin shqipen goxha mire, tjeter muhabet. Nejse, llogje te kesaj natyre do fshihen heres tjeter, se s'kemi takatin te sqarohemi 100 per nje gje. Murit me koke s'i bihet.

Qetesohu bre shqipetare ,se une nuk citoje ne cdo komente , pore jame shume alergjik ndaj jo realitetit . Mos u mundoheni te mbroheni me jo realtet ,martesa e femrave shqipetare nga Shqiperia, me sllave ,eshte mekati me i madhe kombetare ,dhe nuk munde te kete arsyetim . S'a psyhopat dhe te shemtuare sllave (shkije ) kane mbetur te pa martuare te martohen me gjakun tone shqipetare eshte e pa pranuare,moralishte

Me mire do te ishte ata femra shqipetare qe prinderit e tyre i shesin per 500 euro te martohen me kuaj se s'a me fytyra sllave .

Sllavet ,dhe greket ,duhet te behen te gjithe homoseksual dhe fara e tyre te zhduket nga fytyra e tokes , e jo femrat shqipetare t'i pasurojne me racen ,gjakun tone.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    qe 10 vjet kam pas lishje e kontakte em shqiptar prej maqedonie e hala ne jeten time nuk e paskna nigju se u martokan me kushri
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qe 10 vjet kam pas lishje e kontakte em shqiptar prej maqedonie e hala ne jeten time nuk e paskna nigju se u martokan me kushri
    Une s'kam pse genjej, dhe s'me intereson te genjej. Nqs kujton se mund t'i gezohem nje shpikjeje te tille e ke shume gabim. Hajde ta zeme se ajo gruaja e genjeu mamane time. Por kur i pyeta vete me thane.

Nejse n'dac besoni ... (Personalisht dhe vete uroj te mos jete e vertete apo e minimizuar ne kulm.)

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Une s'kam pse genjej, dhe s'me intereson te genjej. Nqs kujton se mund t'i gezohem nje shpikjeje te tille e ke shume gabim. Hajde ta zeme se ajo gruaja e genjeu mamane time. Por kur i pyeta vete me thane.

Nejse n'dac besoni ... (Personalisht dhe vete uroj te mos jete e vertete apo e minimizuar ne kulm.)
    Luaneshe ( se kshtu kam qef me te thirr lol) duhet ta dish se ne maqedoni ka dhe shum turq qe flasin shqip shum bukur, ka Goran, torbesh, gollobordas etj etj

turqit nifen per martesat brenda familjes.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Luaneshe ( se kshtu kam qef me te thirr lol) duhet ta dish se ne maqedoni ka dhe shum turq qe flasin shqip shum bukur, ka Goran, torbesh, gollobordas etj etj

turqit nifen per martesat brenda familjes.
    Dakord mer lal (si ke qejf te te therras une lol) ekziston dhe kjo mundesi. Ama ata shqiptaret e Kumanoves me te cilet punova dy vjet e konfirmuan.

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une do e morr nusen serbe qe sa her ti daj laprat tja shoqeroj me 'Gjak si flamuri kam me ta bo'

Jemi ne shekullin e 21 mos flisni brockulla.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 50 prej 90 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •