Close
Faqja 48 prej 90 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 891
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ja edhe nje tjeter , martesat ne Fyrom , per sllav

Titulli :
    Shqiptarja Flora i gezoj Velkovskit

Me vjen merzi ta perkthej krejt , mirpo thuhet se vajza esht nga Velipoja , familja e saj e kan festu martesen e saj ne Velipoj , ndersa bashkeshorti i saj deri me tani ska mund askund te gjej nuse , sepse fshati ka vetem 30 shtepi dhe nuk kan ngel vajza .
    Deri me tani ne Prilep jan martu me dhjetra vajza nga Shqiperia , ndersa me dhjetra te tjer jan ne rrug per tu martu.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Nesto sto zaboravija da kazat vo vesnikot e koj zema zena od Albanija: razvedeni mazi, stari bekari, finanskiski slabi deckovci i nekoi zatucani cii sansi da najdat ovoj vek zena vo Makedonija se minimalni ili pak nula.
    Ja cili esht komenti i nje forumiste :
    Dicka qe harruan ta shkruajn ne gazet esht se kush merr nuse nga Shqiperia : te shkurorzuarit , beqar te vjeter , djem finansiarisht te dobet dhe disa te humbur qe shanset per te marr nuse ne Maqedoni i kan minimale ose zero.
    .................................................. ..................

Interesant apo jo ? ata qe skan kurfar shanse me u martu ktu , dashurohen ne shqiptare , ndersa shqiptaret dalin "jashtzakonisht te knaqura" . Dashuri e endrrave :P

Pres nga ju qe thoni se ka martesa shqiptaro-turke , ne ket menyr me fakte te na informoni .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 10-07-2008 më 08:58

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Derjanso degjo ketu, Turqia eshte vendi qe na ka bere me shume te keqia ne apsolut.
    Fakti qe jemi duke fol per temen “ martesat e serbeve me shqiptar “ na çojne pa dashur ne diskutime si kush eshte me i keq, greku apo turku…! Me thuaj ti ka aresye te diskutohet per greket dhe turqit, kur tema nuk eshte kjo?
    Ja pra ç’na kane bere turqit, na kane ndare nje here e per gjithmone sa edhe kur flasim shqip, nuk merremi vesh fare! Jo me pak se 40-vjet, ne Shqiperi ne vend qe te te benin nje pyetje te tille si ; “ ç’fare je, musliman apo kristian ( kaurr ) “sipas kultures te atij qe pyeste, te drejtoheshin keshtu; “ ç’fare je, turk apo kaurr …”, mendohu pak pse!
    Muslimanet deri vone ( jo te gjithe per fatin e tyre ), vetkonsideroheshin turq, kurse te krishtereve i’u drejtoheshin me nofken “ kaurr”, nje shtremberim me dashje i fjales “krishter”, me ofendim…!
    Por ndersà keta kaurret ishin te krishtere, pra shqipo, muslimanet thonin se ishin turq, jo muslimane.
    Ç’i thua ketij arsyetimi, pra deri ne vena shqiptarin e kthyen ne turk, nepermjet fese kuptohet, por nuk perjashtohen edhe rastet me ane te gjakut.
    A eshte e mundur qe, po thuaj ne te gjitha temat, nga letersia deri ato te turizmit, nga aktualiteti nderkombetar deri tek problematikat e vendit, nga temat e kuzhines deri tek ato fetare, nga lojrat e robuset deri tek trafiqet e ndryshme, nga politika e vendit deri tek emigracioni, nga problemi çamerise deri tek Kosova, Maqedonia, Lugina e Presheves, Mali i Zi, nga tema idiote si ato te bukurise deri tek ato te agnosticizmit e ateizmit, a eshte e mundur te flitet keq vetem per greket???
    Une nuk jam grek, une jam shqiptar dhe as me rruhet per greket, por qellimi i atyre qe diskutojne gjithnje per ta (greket), eshte te diskreditoje nje besim fetar te percaktuar, pa i’a arritur atij qellimi, pasi pame me larte qe orthodokset jane “kaurret” pra nuk jane turqit, atehere me pretekstin qe eshte grek, Kryepiskopi i Shqiperise vjellin vrere pa pushim duke dashur jo te sulmohet nje njeri ç’faredo, por gjithnje nje besim fetar, qe fati dhe historia e sollen qe te jete besimi i serbeve…
    Ja pra une te them qe sa ka bere ai greku Janullatos, nuk kane bere Turqia ne te gjitha koherat …!
    Kete gje, qe ne Shqiperi ka endè te krishtere ( dhe s’jane pak ), ju nuk e toleroni, pasi turku ju trodhi me ato zakonet dhe fene qe importuan edhe vete ata, sot ( edhe dje )me serbet keni patur probleme, por ato do te sheshohen…, puna eshte se si do te konsiderohen shqipetaret musliman, ne turq apo shqiptar, jo pse une e ve ne dyshim, por komuniteti nderkombetar. Per mua sulmet qe u behen grekerve dhe serbeve ( ketu ne forum ), gje tjeter s’jane veç’se nje mekanizem i grasuar fort mire me dhjetra e qindra vjet me pare nga xhandari afro-aziatik i Ballkanit. Shqiptaret musliman te perzier me faren e turkut dhe te arabit ( ç’te perzihen me, ka mbetur vetem te harrojne shqipen ), duke sulmuar indirekt besimin orthodoks ( qe kane braktisur dikur motit ), e kane hale ne sy nje gjendje te stabilizuar ne Ballkan, pasi automatikisht do te konsideroheshin si dele te zeza, pra magjypt dhe fara e turkut, duke i bere s’dredha plumbit, fshihen pas gaxhoit.!
    Une u linda dhe u rrita ne Shqiperi, kam patur miq te mire dhe shoke te te gjitha besimeve fetare, por kurre deri me, nuk kam degjuar qe kishte kaq urrejtje, kete urrejtje na e serviren “ vellezerit” ne te folur, por qe as gjak dhe as tradita s’kane si ne, por thjesht i fryne zjarrit, duke perfituar nga situata e rende e Kosoves me Serbine.
    Shqiptaret qe e ndjejne vehten te tille, nuk duhet te perzihen me funderrinat e hordhive qe mbeten shkurreve te Ballkanit, ato duhet te distancohen shpejt nga urrjetjet, qe sjellin vetem lufte dhe kaq!
    Nderhyrja ime kuptohet, i’u drejtohet vetem atyre qe flasin shqip, por qe s’jane shqiptar, pra atyre qe jane te perzjere, qe ne ç’do koment si per te hedhur hi syve, perdorin greket dhe serbet apo e ampliojne me “sllavet” …, kunder fese se krishtere.
    Kursè i gjithe stermullari eshte turku, pasi ai na ndau, ai nuk lejoi te flitej shqip, ai shduku ç’do dokument te historise tone, ai beri te copetohej Kombi, ai vriste patriotet dhe ata per ti shpetuar vrasjeve strehoeshin ne Greqi apo ne Rumani o Bullgari, pra per shqipot, nuk ishin greket dhe sllavet, por turku, ai edhe sot e kesaj dite, ka nderruar vetem rroben ( ne alla frenga ), dhe na prezantohet ne Tirane ( eshte fjala per kryeministrin Erdogan ), me pretendime apsurde, me nje paftyresi, me arrogance dhe prepotence ( qe karakterizon rracen e anadollakut ), na kerkon qe te rishikojme tekstet shkollore ( pasi i kemi shkrojtur keq dhe qe ata e njohin me mire historine e Shqipes…) ku turku na qenkerka trajtuar shume keq, ku heroi yne Gj. Kastrioti na ishte nje tradhetar!!! Hej o mendje, e shikoni qe edhe pse gati 100-vjet, vazhdojne te na “udhezojne” apo me diplomaci na kercenojne. Ku ishte e mira e turkut…, po shkollat, fabrikat, portet e medha, pallatet e kultures, akademite universitare, bankat, shtypshkronjat, per 500-vjet me rradhe do te kish ngele ndonje residuo, te pakten nje sit arkologjik, kane lene 1500-vjet me pare bizantinet, 2000-vjet romaket, 2500-vjet greket, 3000-vjet iliret, 4000-vjet pellazget…, po turqit? – vetem urrejtje midis nesh!!!!! Perçarje dhe kaq! Dikush me hipokrizi na servir ketu, ujkun (turkun) me qengjin, jo more!
    cja fut pordhes or shok

nuk i urre kush serbet e Greket se jan ortodoks.

Greket i urrejm se akoma mbajn te pushtume Camerin. greket i urrejm per masakrat qe kan bo ne Cameri dhe Shqipri te Jugut. Greket i urrejm per pretendimet territoriale qe kan ndaj shqipris se jugut. Greket i Urrejm Per politikat asimiluse dhe thikat mas shpines qe u kan ngul shqiptarve. greket i urrejm per mos respektimin e te drejtave thamelatare te njeriut ndaj emigrantve shqiptar qe jetojn atje. ortodokse jan edhe Ceket e bullgaret po nuk i urre kush.

Serbin e Urrejm ............. nuk ma merr menja se duhet me ti shkrujt arsyet se pse urrejm serbin.

ti permen kryeminstrin turk

pse nuk permen qeverin greke per kerkesen e ndrrimit te historis ne favor te tyne. ku shqiptaret do tregohen si okupator qe mbajn te pushtuar Epirin e Veriut, ku shqiptaret paraqiten si te ardhun prej kaukazit.

dhe sa per ato muslimanet turq ska nevoj me fol hic se flet vet historia

kryengritejt ma te mdha anti osmane u zhvillun ne zonat muslimane (kosove, diber, shkup, mat) dhe ato katolike (malsi, dukagjin, mirdite) asni ne zonat ortodokse.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Kto 4 kriminel qe kan planifku sulm ,jan shum pak ne krahasim me ata mijra kriminel qe jan ne burgjet e Europes , qe akuzohen per vrasje , plackitje , vrasje te mikut , vrasje te fqinjit , vrasje te prindit , kidnapim te autobusit , kidnapim te biznesmenit , trafikim me njerez , trafikim me drog.
    Kta jan vetem 4 ne krahasim me ato te tjeret.
    Jo qe po rritet numri i femrave qe shkollohen , por ai esht 99% , dukuri qe se ke ne asnje shtet te Ballkanit , ndaq edhe shtet i BE-se le te jet.
    Per martesat shqiptaro-turke dua fakte , gjersa nuk gjen fakte , fjalt e tua dhe te tjerve i bart era , sjuv besojm . Un te solla me dhjetra fakte per martesat shqiptaro-serbe-sllavomaqedone-malazeze.
    Ndersa ato martesat me grek dhe italin spo i komentojm , sepse kemi edhe antar te forumit qe jan ne kesi lloj martesash , vet e kan then.
    Nuk ka nevojë fare për fakte. Mua as më intereson nëse me vërte martohen andej me turq apo jo, po më shqetësues është mendimi për turqit që shprehet këtu ku arrihet të thuhet se jemi dhe si një komb.

Sa për kriminelat në Europë është e lehtë ti gjesh statistikat për Shqipërinë. Kurse Maqedonia nuk përfaqsohet nga shqiptarët, kështu që nuk kemi si ta bëjmë krahasimin.

Ja cili esht komenti i nje forumiste :
    Dicka qe harruan ta shkruajn ne gazet esht se kush merr nuse nga Shqiperia : te shkurorzuarit , beqar te vjeter , djem finansiarisht te dobet dhe disa te humbur qe shanset per te marr nuse ne Maqedoni i kan minimale ose zero.
    .................................................. ..................

Interesant apo jo ? ata qe skan kurfar shanse me u martu ktu , dashurohen ne shqiptare , ndersa shqiptaret dalin "jashtzakonisht te knaqura" . Dashuri e endrrave :P
    Domethënë përveç gazetave sllave, sjell edhe fakte akoma më bindëse si komenti i një forumiste. Ke dhe gojë të flasësh për shqiptarizëm e patriotizëm kur rri rrëmon forumet sllave për të gjetur ofendime për Shqipërinë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Po dhe keto martesa jane nje prej shume tragjedive qe na kane ndodhe neve shqiptareve .
    TRAGJEDIA me e madhe qe i ka ndodhur popullit tone padyshim eshte pushtimi turk dhe pasojat po i vuajm edhe sot.Ketu kemi faktorin e emigrimit te shume shqiptareve per shkaqe ekonomike.Cili shqiptar guxon te thote qe kemi turkun mik eshte injorant e krye injoranti,sepse po ai turk na ka lene mbrapa karshi europianeve te tjere.Atyre ju ka zene truri myshk e syte mbuloje qe nuk logjikojne e nuk shohin dhe kane edhe guxim te kritikojne keto vajza per veprimet e tyre qe per mendimin tim jane veprime deshperuese sepse nuk eshte lehte te martohen me njerezit me tjeter gjuhe e tradite dhe qka eshte me e keqja me beqar 40 e 50vjeqar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 10-07-2008 më 11:31

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Po kush eshte ai dejuz ,qe lejon te ja jap vajzen e tij ,shkaut bre...

Paramendojeni Absurditetin e ketyre Emrave nese bejne pjes ne nje familje Lumturia-Zorani - pas ca vjetesh lind Nenadi apo Kushtunica i Vogel dhe behet Ushtar dhe vjen Lufton ne Kosove....

Hajde pisllek hajde....

Jaaa hallall plumbin ne mes koke e ka ,ai qe e bene kete psikopati.....

O shqiptar ai harruat Masakrat e Reqakut,te Izbices,te Krushes se Vogel....
    Ndryshuar për herë të fundit nga gatusso : 10-07-2008 më 12:21

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sa për kriminelat në Europë është e lehtë ti gjesh statistikat për Shqipërinë. Kurse Maqedonia nuk përfaqsohet nga shqiptarët, kështu që nuk kemi si ta bëjmë krahasimin.
    Se kisha aty qellimin , qellimi im ishte se ato jan vetem 4 kriminel , ndersa kemi shum kriminel qe akuzohen per vepra te bera , keta nuk arriten ta krynin vepren , ndersa te tjeret e kan kryer , kan vra amerikan , italian , anglez... Krimineli esht kriminel .

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kto 4 kriminel qe kan planifku sulm ,jan shum pak ne krahasim me ata mijra kriminel qe jan ne burgjet e Europes , qe akuzohen per vrasje , plackitje , vrasje te mikut , vrasje te fqinjit , vrasje te prindit , kidnapim te autobusit , kidnapim te biznesmenit , trafikim me njerez , trafikim me drog.
    Kta jan vetem 4 ne krahasim me ato te tjeret.
    Ik mer plak, mos na trego tashi se sa shumë qenke prek. Siç keni lënë ju kokrrën e namit në Zvicër e Gjermani, për hjadutlliqe e gjëra të tjera. Çdo komb ka njerëz të kësaj kategorie. Më thuaj një komb që s'ka kriminelë? Ma gjej vetëm nji.

Po kjo që keni bo ju na ka dëmtu jasht mase. CNN jep lajmin "4 albanians po planifikonin sulme..". Booh çfarë turpi dhe çfarë injorance! Mir kjo, po ajo proteste e "shqiptarëve" mjekrroshë?? TURP! T'JU VIJË TURP!
    Jo qe po rritet numri i femrave qe shkollohen , por ai esht 99% , dukuri qe se ke ne asnje shtet te Ballkanit , ndaq edhe shtet i BE-se le te jet.
    Ça je tu thon mër? Në Top-Show e tha vetë dekani i U-Tetovës. Leni pallavrat, mos u trego hipokrit. "Fatkqësisht" puna që bëj më ka shtyrë ta prek realitetin shumë herë .
    Per martesat shqiptaro-turke dua fakte , gjersa nuk gjen fakte , fjalt e tua dhe te tjerve i bart era , sjuv besojm . Un te solla me dhjetra fakte per martesat shqiptaro-serbe-sllavomaqedone-malazeze.
    Shko në Tetovë dhe Gostivar, se gjen sa-të-dush!

P.S. Në msn time kam nja 6 femra që janë gjys turke e gjys shqiptare. Plus, edhe nja 3 tipa që i kam taku vet.
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mendoj se po sjellemi ne vend , un i sqarova kto muhabete dhe ju prap ktheheni aty.

Faqja 48 prej 90 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •