Close
Faqja 34 prej 90 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 891
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Mizerje , ani shkodrane po a si njohin sllavet ato a , po nejse qka s ka tek ne .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Policia ne Fyrom , arreston nje person i cili kishte mashtruar 2 persona duke u marr nga 350 euro , me pretendim se do tu sjellte nuse nga Shqiperia.
    Po vazhdon interesi per vajza shqiptare dhe shitja e vajzave shqiptare per ne Prilep.
    Kjo duhet te bashkangjitet me temen: "A kane dinjitet vajzat shqiptare?" Me mire do te ishte te hapnim nje teme: "A kane dinjitet shqiptaret?"

Ketu nuk eshte ceshtja se po ja shesin serbeve apo maqedonasve, problemi eshte se po shesin motrat e veta shqiptare.

Sa per dashuri dhe martese per mendimin tim nuk ka problem nese martohesh me serbe. Une nuk urrej serbet por politikat e serbeve.
    Patjeter qe rrjedha e ngjarjeve te ben te urresh nje pallati i cili te ka hedhur plehrat perpara pallatit tend, te ben te urresh nje qytet qe te ka prere ujin e pijshem dhe e perdor per vete, te ben te urresh je fis te tere pse je ne gjak me ta (kete fenomen e kemi), te ben te urresh nje shtet te tere nqs ke gjak me te.

Nqs edhe ai/ajo person qe do eshte rracist atehere nuk martohesh dhe mbaroi ajo pune. Por mos kujtoni se te gjithe serbet e perkrahin politiken e shtetit serb.

ps. edhe une jam i ndjeshem ndaj ketij problemi, por ama une kam pare shume raste kur jane martuar me maqedonas dhe jeta vazhdon.
    beqar

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Ueeee edhe kete marifet se dija une
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Postime
    34
    Kodi PHP:

ps
    edhe une jam i ndjeshem ndaj ketij problemipor ama une kam pare shume raste kur jane martuar me maqedonas dhe jeta vazhdon 
    Por si vazhdon...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Kjo eshte nje e pavertete shume e madhe!

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ne shum tema folet per humbjen e ndjenjes kombetare nga shum shqiptar te Shqiperis, te tillet asimilohen ne grek , vendojm femijve emra sllav , grek dhe te huaj. Dhe me tragjikja martohen me burrat me te padeshiruar te Serbis, serbet e ketyre fshatrave te varfer duke mos mund te gjejn bashkeshorte nga gjaku i tyre , sepse askush nuk don te hyje ne ato fshatra te varfer , kan gjetur zgjidhje , ato kan gjetur vajza shqiptare nga Shqiperia, te cilat nuk pyesin per vite, per kombesi, religjion, pasuri, lokacion, pun qe duhet te bejn , sa femij duhet te lindin, cfar gjuhe duhet te flasin... Kto vajza te reja , ne disa raste raporti eshte 40 vjet per mashkullin serb, 20 per femren shqiptare, jan ber vegel per rritjen e natalitetit ashtu sic shkruan gazeta Novosti.

http://www.novosti.co.yu/code/naviga...tum=2008-01-04

Me shum se 40 "te rinj" nga zonat e komunave: Sjenic , Tutin dhe Tregu i Ri ( Novi Pazar) , jan martuar keto vite me vajza nga Shqiperia, jan mbledhur javes ne Buxhev te Sjenices. Organizata humanitare " Rashka e Vjeter " prej Beogradi organizoi nje shoqerim te kendshem ne shenj perkrahjeje dhe ndihme te vogel , cifteve te reja " serbo-shqiptare" ju ndan nga 500 euro.

Cdo dit e me shum vajza te reja nga Shqiperia gjejn fatin e tyre ketu ne Peshter. Kjo neve na gezon dhe "trimeron" , sepse po ngjallim shum fshtra SERBE ,nese ngelin gjall fshatrat, ngel edhe SERBIA - thot Momir Kovacevic , kryetar i deges '' Stare Rashke" ne Sjenic.

Fshtrat Serbe dhe te tjer fshatra ne Peshter , Golij dhe Rogozni kan ngel te zbrazura , sepse te rinjt, sidomos vajzat, kan ikur ne qytete. Ato qe kan ngelur skan mund te martohen , sepse asnje vajz nuk e don fshatin.

ka edhe me shum , mirpo perafersisht besoj e kuptut temen , dhe kjo me duket problem shum i madh , sepse vajzat e reja shqiptare po lindin femij flliqesirave sllave. Ky problem i njejt esht edhe ne FYR Maqedoni, shum vajza nga Sgqiperia po martohen me disa pleq , jo per dicka por per tjau punu tokat dhe per tua ruajtur derrat atyre.
    Keto more zotrot jane disinformacjone,qe antishqipetaret e kane ndertuar me shume kujdes, the ti e ke henger n.q.s nuk je autori?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga A7777 Lexo Postimin
    Keto more zotrot jane disinformacjone,qe antishqipetaret e kane ndertuar me shume kujdes, the ti e ke henger n.q.s nuk je autori?
    Ne rast se jane dezinformata, atehere si ka mundesi qe une ne nje udhetim ne maqedoni pashe dy te tilla?

i/e regjistruar Maska e brigada138
    Anëtarësuar
    06-06-2005
    Vendndodhja
    ZÜRICH
    Postime
    89
    [QUOTE=Edvin83;1904183]Ne rast se jane dezinformata, atehere si ka mundesi qe une ne nje udhetim ne maqedoni pashe dy te tillGjithashtu dhe une punoj me tre serb nga ivanica e serbise ,dhe me tregoi njeri prej tyre qe kishte marr pjese ne darsmen e kojshiut te tij qe ishte martuar me nje vajze nga shqiperia,ai shkau kishte 38 vjet ,ndersa vajza nga shqiperia kishte vetem 22.Njashtu dasma ishte transmetuar edhe nga nje televizion serb dhe vajzes i kishin bere nje pyetje se qka mendon per serbet,ajo ishte pergjigjur :ne SHQIPERI kisha degjuar fjalet me te keqija per popullin serb ,mirepo e verteta qenka ndryshe,ju qenkeni nje popull i mrekullueshem .po pra kjo ishte meselja qe ma tregoi kolegu qetnik
    FAKTET JANE KOKEFORTA

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga A7777 Lexo Postimin
    Ata nuk po jetojn ne Mars , ktu jan rreth nesh dhe sesht veshtir te kuptohet nese esht genjeshter ose jo.
    Urdhero ti bindme mua se sesht keshtu .
    Per kto cifte te reja kam par me dhjetra her emisione ne Tv , kam lexu me dhjetra her ne gazeta sllave dhe shqiptare. Ket e thojn edhe shqiptaret qe jetojn ne Tetov dhe vet institucionet shteterore qe i regjistrojn kto martesa.
    Na moren ftyren kto vajza , se edhe sllavet po na tallin. Ne me shekuj po jetojn ktu dhe un nuk di ndonje rast ku nje femer shqiptare esht martu per ndonje sllav. Ndersa ato prej Shqiperie po na vijn ktu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 04-05-2008 më 12:34
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    ku ësht e keqa se një femër martohet me një mashkull...?

e do boni hajër ju...

[QUOTE=brigada138;1904614]
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ne rast se jane dezinformata, atehere si ka mundesi qe une ne nje udhetim ne maqedoni pashe dy te tillGjithashtu dhe une punoj me tre serb nga ivanica e serbise ,dhe me tregoi njeri prej tyre qe kishte marr pjese ne darsmen e kojshiut te tij qe ishte martuar me nje vajze nga shqiperia,ai shkau kishte 38 vjet ,ndersa vajza nga shqiperia kishte vetem 22.Njashtu dasma ishte transmetuar edhe nga nje televizion serb dhe vajzes i kishin bere nje pyetje se qka mendon per serbet,ajo ishte pergjigjur :ne SHQIPERI kisha degjuar fjalet me te keqija per popullin serb ,mirepo e verteta qenka ndryshe,ju qenkeni nje popull i mrekullueshem .po pra kjo ishte meselja qe ma tregoi kolegu qetnik
    Aman se na hapet barkun, akoma me kete teme ju...pfffffffffff
    Po pse mo mbaruan djemte shqiptare dhe ngelen per serbet gocat shqiptare?! Shikoni per motrat tuaja aty se mos po jua bejne ato po gocave ne Shqiperi mos ua qani shume hallin se kane ke te marrin. Nuk kane ngelur si ne kohen parahistorike qe duhet t'i martoj babai me vellane sic beni ju andej, por e zgjedhin vete me ke duan te kalojne jeten. Njoh shume familje kosovare ose shqiptare nga maqedonia ketu ne USA dhe te gjithe jane: ose SHUME LIBERAL ose SHUME KONSERVATIV. Prandaj po te vini aty te mesi mire do beni.

Kalofshi mire te gjithe.

Faqja 34 prej 90 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •