Close
Faqja 29 prej 90 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 891
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po ti cfare ke kunder marteses me nje shqiptar?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    shkijet e asimiluar ne kohen e enverit shkojne te rodi i tyre edhe feja luan rol poashtu

ato vajza qe jane martuar me shkije nuk jane shqiptare.

Po kjo menyre e organizuar eshte vetem nje pretekst politik.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2006
    Postime
    30
    Keto vajza duhet te jene te minoritetit serb,nga Vraka se ndryshe sma merr mendja qe nje shqiptare puro te martohet me nje SHKA.
    Po prap cka nuk po ndodhe ne ditet e sodit ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kurr nuk mendoj qe ni femen malsore martohet me ni serb, masakrat e malazezve ne ne malsin e mbi shkodres jan akoma te fresketa ne kujtimet e ktyne njerzve

pranej kto jan shpifje te mediave serbe e maqedone qe naj rast te vecante te naj minoritarje nga vraka e shumzojn me 1000.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Po ti cfare ke kunder marteses me nje shqiptar?
    Baptist, me fal po ku e kuptove ti qe une kam ndonje gje kunder marteses me nje shqiptar?!

Perkundrazi, une jam shqiptare dhe deshira ime eshte te martohem me shqiptar sepse ajo eshte preferenca ime. Ajo cfare une po perpiqem te theksoj dhe qe me vjen keq qe ti nuk e ke kuptuar eshte se dashurise nuk i dihet. Nqs zemra te rreh per dike qe nuk eshte shqiptar por qe te ben personin me te lumtur ne bote, me fal por pse duhet t'i thuash jo atij njeriu?! Per cfare po e denon ti ate dhe po hedh poshte dashurine e tij, pse sepse ai nuk ka te njejten kombesi ose origjine si ty?????? Po sikur te ndodhte e kunderta dhe ti (shembull) bie ne dashuri me nje vajze qe nuk eshte shqiptare, por ajo nuk do te martohet me ty sepse ti nuk je i se njejtes origjine, si do ndiheshe ti, kur ti do beje cdo gje per ate femer???!!!!! A nuk do ishe ti qe do thoshe qe kjo eshte nje marrezi e tere??!!!!

Pra i nderuar Baptist, edhe pse une besoj se e kam gjetur ate njeri me te cilin dua te kaloj jeten time dhe ai eshte shqiptar, te garantoj qe nuk kam asgje kunder marteses me shqiptar ose jo shqiptar. Rendesi ka qe te gjesh ate per te cilin/te cilen do beje gjithcka ta shikoje te lumtur.

Respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 05-02-2008 më 02:47

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Baptist, me fal po ku e kuptove ti qe une kam ndonje gje kunder marteses me nje shqiptar?!

Perkundrazi, une jam shqiptare dhe deshira ime eshte te martohem me shqiptar sepse ajo eshte preferenca ime. Ajo cfare une po perpiqem te theksoj dhe qe me vjen keq qe ti nuk e ke kuptuar eshte se dashurise nuk i dihet. Nqs zemra te rreh per dike qe nuk eshte shqiptar por qe te ben personin me te lumtur ne bote, me fal por pse duhet t'i thuash jo atij njeriu?! Per cfare po e denon ti ate dhe po hedh poshte dashurine e tij, pse sepse ai nuk ka te njejten kombesi ose origjine si ty?????? Po sikur te ndodhte e kunderta dhe ti (shembull) bie ne dashuri me nje vajze qe nuk eshte shqiptare, por ajo nuk do te martohet me ty sepse ti nuk je i se njejtes origjine, si do ndiheshe ti, kur ti do beje cdo gje per ate femer???!!!!! A nuk do ishe ti qe do thoshe qe kjo eshte nje marrezi e tere??!!!!

Pra i nderuar Baptist, edhe pse une besoj se e kam gjetur ate njeri me te cilin dua te kaloj jeten time dhe ai eshte shqiptar, te garantoj qe nuk kam asgje kunder marteses me shqiptar ose jo shqiptar. Rendesi ka qe te gjesh ate per te cilin/te cilen do beje gjithcka ta shikoje te lumtur.

Respekte
    Je plotesisht jashte temes...
    E dyta, -"Respektet" ti mbash per veten tende...

Sjellja jote reflekton nje urrejtje finoke te kultivuar aq thelle sa me ben te kthej fasulet qe kam ngrene parvjet.

Pentencioziteti yt antishqiptar qe ta rrotullosh temen mbrapesht sikur ketu u beka fjale per "dashuri" e jo per shit-blerje qeniesh te gjalla njerezore si kafshe plleje per shtimin e races serbe, eshte me teper se urrejtje.

Me se merresh ti?
    A ben te mos me nderosh fare, te lutem shume, e nderuar? Kujte mendon ti se i shet kopalla te serbizmit tend ketu?

Nderimet tua me perulin aq shume sa me bejne te ndihem si shka i urryer nga e gjithe bota. Lumja ti qe po bieke ne dashuri per 500 euro qe po i falka prindit tend nje rojtar dosash nga tharqet e thella te serbise pa e pare kurre ne jete. Ku ta gjesh ate lumturi!

"Respekte", gjithashtu.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Je plotesisht jashte temes...
    E dyta, -"Respektet" ti mbash per veten tende...

Sjellja jote reflekton nje urrejtje finoke te kultivuar aq thelle sa me ben te kthej fasulet qe kam ngrene parvjet.

Pentencioziteti yt antishqiptar qe ta rrotullosh temen mbrapesht sikur ketu u beka fjale per "dashuri" e jo per shit-blerje qeniesh te gjalla njerezore si kafshe plleje per shtimin e races serbe, eshte me teper se urrejtje.

Me se merresh ti?
    A ben te mos me nderosh fare, te lutem shume, e nderuar? Kujte mendon ti se i shet kopalla te serbizmit tend ketu?

Nderimet tua me perulin aq shume sa me bejne te ndihem si shka i urryer nga e gjithe bota. Lumja ti qe po bieke ne dashuri per 500 euro qe po i falka prindit tend nje rojtar dosash nga tharqet e thella te serbise pa e pare kurre ne jete. Ku ta gjesh ate lumturi!
    "Respekte", gjithashtu.
    wowwwwwwwwwwwwwwwwww...........cdo gje mund ta kisha menduar por qe te me quanin anti-shqiptare dhe pro-serbe nuk e kisha menduar kurre........hmmmmmm

E para, nuk kam dal aspak jashte temes sepse ajo qe une po them dhe qe ti paske probleme ne te kuptuar gje qe nuk eshte e jashtezakonshme per nje njeri i cili i kundervihet kujtdo, eshte qe as ti dhe asnje ketu nuk e di se pse apo si martohen ato goca dhe a jane ato te lumtura apo jo. Kjo teme me duket u hap thjesht per te sulmuar serbet dhe jo per te diskutuar fatin e ketyre gocave.

Sa per djenin tende, ky mendimi im nuk ka te beje fare as ne mbrojte te shqiptareve apo te serberve por dhashe mendimin tim rreth ketyre vajzave gje qe me duket kjo teme po perpiqet te percjelle, por si ne cdo teme, ti nuk e koncepton dot dicka te tille sepse cdo fjale qe shkruan ti duhet te kundershtoje dike tjeter.

Sa per respektin tim, e kthej mbrapsht sepse vertet qenkam gabuar pasi ti jo respektin tim qe nuk e meriton dhe nuk do ta kesh KURRE por po me vjen ndot qe po debatoj me nje si ty. Te pakten ti paske ngrene fasule parvjet kurse une nuk i njoh se cfare jane

FYI, se mos na ben perseri serbe apo anti-shqiptare, une jam 100% fierake dhe ne qofte se nuk e di se ku bie, gjendet ne SHQIPERI dhe shume larg serbise dhe as kam lidhje as me serb dhe as me kosovar qe te mbaj anen e njerit apo te tjetrit, dhe sa per patriotizem zoteri, kur une e kam ndjere se cdo te thote te mungoje Shqiperia, ti po haje akoma fasule

Nuk do ta them se me cfare merrem une sepse nuk futem ketu te flas per veten time, dhe kam frike se nqs ta them se me cfare merrem une do behesh shume pishman per ato qe the nqs ke ndonje fije arsyetimi ne tru.

Sa per ate renien ne dashuri per 500 Euro, kur une kam pare Euro dhe dollare me sy ti ishe akoma duke ruajtur derrat e duke ngrene trana e fasule, prandaj ben mire mos ta shqepesh me mua.

Po te isha si ty do perpiqesha te mos flisja para kohe rreth dikujt qe jep nje koment ne kete forum, megjithate nuk pres gje tjeter nga nje si puna jote.

Kalofsh mire dhe zoti te shtofte inatin per fyerje akoma me te renda.

P.S Me falni per kete debat kaq pa lidhje me temen por keshtu qenka kur ne nje forum shqiptar u akuzoke si anti-shqiptare dhe pro-serbe.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Bravo , mirpo pyte nje femer serbe a dot ishte martu me shqiptar, ajo prej me heret e bllokon zemren e saj
    Po ka plot vajza serbe qe jane martuar me djem shqiptar nga Kosova. Biles ky fenomen kla ndodh qe ne kohen e Titos. Po te permend nenen e Edi Shukriut, nenen e Katjusha Pulajt e me rradhe disa personalitete te Kosoves qe i kane grate serbe....

Ky problem nuk ka te bej me nacionalitetin....
    FLANGO MA NON FLECTO

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po ka plot vajza serbe qe jane martuar me djem shqiptar nga Kosova. Biles ky fenomen kla ndodh qe ne kohen e Titos. Po te permend nenen e Edi Shukriut, nenen e Katjusha Pulajt e me rradhe disa personalitete te Kosoves qe i kane grate serbe....

Ky problem nuk ka te bej me nacionalitetin....
    Po këto serbet janë martu me njerëz që kanë pas ndikim psh me politikanë me akademikë etj për t'a serbizuar klasën intelektuale shqiptare gjë që ia kanë arritur në 95% të rasteve.

Por unë për vete jam apsolutisht kundër çdo lloj martese, qoftë shqiptar qoftë shqiptare, me një serb/serbe, sepse vetëm probleme na sjell, pos kësaj nuk ia vlen që të kemi punë me ta.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Po këto serbet janë martu me njerëz që kanë pas ndikim psh me politikanë me akademikë etj për t'a serbizuar klasën intelektuale shqiptare gjë që ia kanë arritur në 95% të rasteve.

Por unë për vete jam apsolutisht kundër çdo lloj martese, qoftë shqiptar qoftë shqiptare, me një serb/serbe, sepse vetëm probleme na sjell, pos kësaj nuk ia vlen që të kemi punë me ta.
    wuaaaaaaa cfar ndryshimi rrenjesor qe ke bere brenda dy ditesh!!
    po te krakasosh kete posterin tend poshte te bere para dy ditesh me kete qe ke shkruar lart i bie qe te kesh bere nje kthese rreth 190grade!!
    megjithate une kam kurrojon te te pergezoj per ndryshimet e fundit!!

shikoje cfar kthese ke bere!!
    Citim:
    Postuar më parë nga anthem
    I krishteri duhet të martohet me të krishter. Mundësisht me dikënd që shkon në kishë për çdo ditë. Pavarësisht a është serb a është grek, a çka është. Më mirë një serb i krishter, se sa një musliman që t'a largon vajzën nga feja.

Citim:
    ja dhe nje tjeter!!
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Me rëndësi është që burri të jetë fetar, t'i përkushtohet dashurisë së Jezusit tonë të dashur. S'ka rëndësi kombi.
    pergezime!!

Faqja 29 prej 90 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •