po turp nuk te vjen ty!!???Postuar më parë nga anthem
Çfarë dukurie e keqe mer, ai serbi shkon në kishë për çdo ditë, ai i falet Jezusit, është fetar, mos deshe të martohen këto vajzat me ateistë nga Shqipëria apo me muslimanë nga Kosova?
vetem per hiri te besimit tend fetar del ketu dhe vjell vrere duke shpifur apo duke abuzuar ne dem te nje komuniteti te nderuar sic eshte malesia e shkodres, apo ne pergjithsi tenton te ulesh vlerat e kombit shqiptar!!??te garantoj se as nje kelysh i flligjur serbi nuk do shprehej sic ti shprehesh ketu lart!!!
te garantoj se shum me te rrezikshem jane klyshet e lloit tend serb, per shoqerin shqiptare se sa ata qe ti pretendon dhe ska per te ndollur kurre!!postuar me pare nga anthem
Jo më mirë të pjellin klyshë serbë që t'i vrasin pastaj dajtë e vet.
per cfar morali e ke fjalen ti zotrrote??postuar me pare nga malo666
Perapara se ti beni te tjereve moral, ikni dhe shikoni se ne c'gjendje jetojne keto njerez te malesis se shkodres. Jo po na beni edhe deklarata mbi perkatesine kombetare te tyre, me shqiptarine tuaj ato do fshijn b... se ne fund te fundit nuk i sjell buke ne tavoline, apo mbase duhet te pjellin djelmosha puro shqiptar qe ti varrosin nga gjakmarrjet
ku e ke moralin ti??
sa per dieni malsoret e shkodres punojne dhe jetojne mbi 99%e tyre ne kushte shum me te mira se ti une apo cili do ne shqiperi!!keshtu qe mos ju qaj hallin ti atyre!!
por edhe sikur te jete ashtu sic ti pretendon se gjoja malsoret jetokan ne kushte mjerimi,ata (malesoret)kurr nuk e kan patur zakon qe te nenshtrohen duke shitur nderin moralin apo traditen e tyre burrerore shqiptare per nje cop buke!!perkundrazi ata (malesoret)edhe ne kushtet me te veshtira te viteve 1912 dhe me vone ne luften e dyte boterore kan ditur te ju rezistojne veshtersive duke ju kthyer armen dhe kacafytur fyt per fyt me serbet madje dhe duke sfiduar ushtrit e krajl nikolles!!keshtu qe harroje se malesoret apo shqiptaret ne pergjithsi bien aq poshte sa te shiten tek serbi per nje cop buke!!
dhe se fundi per gjakmarrjen qe fatkeqsisht ka ekzistuar historikisht,pikerisht ne te shumtit e rasteve gjakmarrja ka ardhur si pasoje e mbrojtjes se nderit, moralit apo sedres,dhe burrerise qe karakterizon malesorin apo shqiptarin ne pergjithsi,vyrtyte qe une besoj se ti dhe shoket etu nuk i njifni dhe nuk i keni te trashguara fare!!
Krijoni Kontakt