Nuk kam thene budallak te patakt,Une do te propozoja ta fshish kete budallak te patakt qe ke shkruar
Ajo alnosa tha se "dashuria can malet" se nuk pyet per serbe e per grek, duke u futur ne taborrin e ketyre "Korcar-L1"-shave, dhe ne anen tjeter thot s edua ta shtoj faren shqiptare.
aman qfar fare shqiptaresh do shtosh me xhukoviqa te serbis?
kah te erdh ideja se jam muslim?Apo harrove 500 vjet turkun qe zotrote i more dhe fene e jo me burrat e grate. Po sot? Sa ke shqiptare qe jane te martuar me greke, italiane dhe gjermane e turq?
nuk jam muslim
dhe prandaj ketu e shoh mos-korrektesin e disave, se nuk pertoj te qujn anadollak kosovaret qofshin keta edhe nga feja katolike, dhe ne kete rast nuk paske qene shum nervoz se perndyshe edhe do ta kishe then, se zakon e keni ju mod. qe te shani shqiptaret e kosoves, sharje qe vetem serbet i bejn,
po tash e zez dita se tema ska vend per te share kosoven!?
tash u dashka nderruar kursi i devizes, jo me nacionalizem, por demokraci te tipit "dashuria nuk pyet", dashuria can malet e perralla tjera,
as qe me duhen trut tua, un njoh serbin njoh dhe grekun, njoh dhe turkun jan armiqt tan, po me sa kam par jan dy soje nga keta tanet, ata qe martohen me serb dhe ata qe luftojn kunder serbit,Une nuk do te jap ty trute e mija dhe te bej te mendosh si une.
a e di pse? sepse keto turmat qe vine ketu ne forum, keni deshir t'i ushqeni me perralla komuniste per vellazerim-bashkim se si duhet te jetojm ne paqe me serbet, dhe deshironi qe turmat te harrojn qfar na beri serbi e te martohen me ta,Te them jo ato foto ne kete teme dhe kaq.
zotrote nuk kam bo ndonje sondazh, poqe se beson se kjo teme mund te jete e besueshme per referim shiko se nga shkruajn antaret, kaq mund te themApo shqiptaret e Shqiperise jane me pak nacionalista dhe me krenari kombetare se ju te Kosoves?
per mua melezet mbeten meleze, kahdo qofshin
per qe shiten si kelysh shiten edhe tek shqiptaret, po mesa pash tema flet per martesa me serbet, keshtu qe kjo tem nuk ka te beje me te drejtat e femres, por me nje ndyresi nga me te pabesueshmet,Jo te denosh faktin qe ato femra shiten si lope sa andej ketej po me merresh mua jo do pjellin kelysha serb jo do shtojne popullaten serbe.
Jo kjo nuk ka lidhje me qeshtjet krahinore ju qe keni dasine ne thleb te mendimit per vete mos ua hudhni te gjitheve sepse nuk po diskutonte askush per fenomente krahinore por per tragjedine kombetare dhe pamjaftueshmeri ne edukim, se askuhs nuk perjashtoi ne asnje menyre se shqiptaret nga vise tjera te trojeve etnike bejne te njejten gje.
Por eshte turp madje edhe krim dyfish me i madh ti dalesh ne mbrojtje nje dukurie te papranueshme te faljes se gjenit shqiptar armikut tend te perjetshem i cli edhe ne kete moment qe ti po ju del padashje ne ane ata jane duket thurur plane e duke shpikur metoda se si ti dergojne keta niper te therin shqiptar.
Keta hibride kur te rriten ne nje mjedis te tille shovenist me kompleksin e imponuar se nuk jane serb te felliqur gjer ne fund gjenetikisht pra se kane ne vete edhe gjak shqiptari nga pakenaqesia dhe nga presioni i mentalitetit me te cilin rrethohen do te bejne cmos te deshmohen me serb se cdo serb tjeter stergjyshor dhe do ta urreje deri ne cmedi pjesen shqiptare te gjakut te tij. Nje urrejtje e tille patologjike e kushtezuar nga edukata dhe mentaliteti shovenist ku jeton nje i ri me kesi lloj ceni te trashegimise do te prodhoje nje Hitler te ri i cili per ta anuluar gjakun e tij jevre deshi ta zhdukte plotesisht nje komb ashtu qe te mos mund i thote askush se ke gjak jevreu sepse jevrejte nuk ekistojne me.
Jeni ju ata qe beni gabim per mbi gabim kur ne emer te nje logjike provinciale ne vend se te diferencoheni nga ky veprim e mbroni ate si te ishte i shenjte duke ngarkuar me kete akt edhe veten me dicka qe juve natyrisht nuk ju takon.
Nje pjese e caktuar e shqiptareve pavaresisht nga c'krahine jane e dijne se po beri nje te pabere edhe nje nga shqiptaret e krahinave me te largeta, se turpi do ti bije edhe atij per hise njesoj si gjithe shqiptareve tjere pavaresisht nga cila krahine jane.
Edhe kjo logjike e diferencimit eshte disa fish me e turpshme se te martojme vajzat me shkije.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Meqe si njeh serbet , lexo pak ketu sepse je femer dhe besoj se duhet ta dish mire se cfare eshte nje perdhunim per femren...aq me teper kur behet nga njerez te urryer qe edhe te kane vrare familjen apo fisinSa per serbe megjithse me ofendove une as qe e di nga bije serbija njehere ,dhe ata/ato i kam njohur ketu dhe kur flasin me MUA maten 1000 mi here se nuk ja leshoj perin
Kosovë-Rrefimet e femrave të dhunuara gjatë luftës
LEXO:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=89746
Ka pasur dhe perpara martesa me serbe. Tre bashkemoshatare te mi, te tre te lindur e rritur ne Tirane e kane nje nga gjyshet serbe. Ose mamaja e mamase, ose mamaja e babait. Gjysherit kane qene partizane dhe i kane marre serbet, kur kane qene partizane dhe ua ka sjelle pjesmarrja ne lufte qe te njihen me serbe femra.
E di qe ka pasur dhe martesa mes serbesh e shqiptaresh te Kosoves ne vitet 1945-1989. Me shume mesa di une kjo ka ndodhur kur shqiptaret (femra apo meshkuj) kane qene me studime ne Beograd e aty kane rene brenda.
Kete rastin me martesat e kombinuara te serbeve me shqiptare te Shqiperise permes nje agjensie martesore e kam lexuar dhe disa vjet me pare, me duket se po ne kete forum. Vajzat a grate shqiptare ishin pergjithesisht nga fshati e qe kishin mbetur pa martuar, mesa e kam ne kujtese une. Ndoshta e kam gabim.
Tani per nje njeri qe lexon per raste martesash te ketij lloji, shtrohen mes te tjerash keto pyetje:
Ne rast se ka qene martese me dashuri, a eshte vertet kaq e forte dashuria? A eshte personi me te cilin ke rene brenda i vetmi ne bote e tjeter mundesi dashurie nuk ke qe e con veten deri te martohesh me te?
Ne rast se ka qene martese me kombinim, po pse nuk kane kerkuar keto vajzat/grate ne agjensi te tjera martesore qe te martonin me fshatare a qytetare te tjere (nga vende te tjera) e pse kane shkuar pikerisht tek serbet?
Po jeni qe jeni, pse nuk merreni pak dhe per martesat mes grekeve dhe shqiptareve, mes ruseve e shqiptareve, etj. Pastaj pse mos zgjerohet me tej, per martesat me te huaj ne pergjithesi. Pse eshte mire, e pse nuk eshte mire te martohesh me te huaj? E pastaj me detyre kombetare: Me te cilet te huaj lejohet shqiptari/shqiptarja te martohet dhe ku duhet ta marre deftesen e miratimit te marteses se tij nga shoqeria? Ka sa te duash material per diskutim.
valle ke duan te vene ne loje keta? Hmm me siguri serbet
http://www.youtube.com/watch?v=HpbdW...eature=related
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Paske qene vertet i llahtarshem... Deri dje na i grabisnin sot tua japim vete gocet,qe te pastrojme gjakun e qelbur serbo-sllav me tonin qe eshte i kulluar ,nga mijera vjet martesa brenda races...
Cfare dashurie perrallis si demagog europianizimi...ato jane njesoj si martesat mes fshatrave te thella qe ndodhin ne shqiperi sot e kesaj dite... c'hyn dashuria romeo e zhuljeta ne kete mes ? Ato po martohen se s'kane goca sllave...dashuri e madhe shume,po te marr se skam ku gjej tjeter.....
Cuditem se fundmi me familjet e atyre zonave...si ka mundesi qe kane degjeneruar masivisht deri ne kete pike...Tu marresh gocat hajde se edhe mund te behet ne raste urgjence,po tu japesh gocat eshte krim,tradhti e larte kombetare....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Ju lutem, per t'ju rikujtuar ate qe ndodhi 9 vjet me pare, lexoni kete artikull, lexoni tmerrin e paramenduar dhe sistematik qe kombi serb pergatiti dhe ekzekutoi mbi femrat shqiptare....
http://observer.guardian.co.uk/inter...194119,00.html
Krijoni Kontakt