Close

Rezultati i Sondazhit: Si mendoni?

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Më mirë një vezë sot!

19 73.08%
  • Apo më mirë një pulë mot!

7 26.92%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Dhe lakmia nuk eshte gje e mire, te le pa gje.
    Dhe te kenaqesh me pak nuk eshte gje e mire, te le te varfer.

Por jeta eshte llogari dhe sic e tha miku im me lart, xfiles, i bie lapsit dhe ben ate qe ke takat ose ate qe te leverdis.
    Pastaj ne xhaxhi na ka mesuar te ecim me plane 3 vjecare...ku o problemi?
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Nuk eshte kjo qe une desha te thoja jo, se ato qe ke arritur i shterngon doren vetes dhe je krenare, se i ke arritur vet, po nuk do te thote qe te rrish ne vend numero, cdokush ka ambicie, ka endrra dhe kjo shprehje ndaj eshte thene, me teper ne sensin per te pare se sa vlere i japin njerezit asaj qe kane dhe asaj qe duan. Ajo veza sot nuk do te thote se ti po vdes urie dhe do te nxjerri ne selamet, as ajo pula mot nuk do te thote se uuuuuu jemi te etur ne dhe duam me shume se sa mund te na mbaje stomaku ... eshte gjithe ajo pule nuk hahet dot vetem, gjithsesi un gjithmon e mendimit te pules jam, se tek e fundit ate vezen tuaj kush e beri mo he a se beri pula apo qe e klonuar

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Nuk eshte kjo qe une desha te thoja jo, se ato qe ke arritur i shterngon doren vetes dhe je krenare, se i ke arritur vet, po nuk do te thote qe te rrish ne vend numero, cdokush ka ambicie, ka endrra dhe kjo shprehje ndaj eshte thene, me teper ne sensin per te pare se sa vlere i japin njerezit asaj qe kane dhe asaj qe duan. Ajo veza sot nuk do te thote se ti po vdes urie dhe do te nxjerri ne selamet, as ajo pula mot nuk do te thote se uuuuuu jemi te etur ne dhe duam me shume se sa mund te na mbaje stomaku ... eshte gjithe ajo pule nuk hahet dot vetem, gjithsesi un gjithmon e mendimit te pules jam, se tek e fundit ate vezen tuaj kush e beri mo he a se beri pula apo qe e klonuar
    c pule beri vezen thua ti moj??
    Veza do nxjerri pulen..
    Vezen e kishte fshatari sa per dijeni..hahahaha

aman te njejten gje po themi...po me llafe te ndryshme..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    c pule beri vezen thua ti moj??
    Veza do nxjerri pulen..
    Vezen e kishte fshatari sa per dijeni..hahahaha

aman te njejten gje po themi...po me llafe te ndryshme..
    Hajde tani hapni sondazhin per ket thenien tjeter kush doli me pare pula apo veza

I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anëtarësuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    teme interesante me te vertete sepse te ben per te qeshur,,,
    e para e punes fjala e urte nuk eshte nje veze sot apo nje pule mot por me mire nje veze sot sesa nje pule mot dhe mesa lexova une disa anetare te nderuar kane marre persiper te korrigjojne edhe zgjuarsine e popullit duke na arsyetuar se eshte me mire nje pule mot se sa nje veze sot...
    .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlackEagle Lexo Postimin
    Pershendetje

Fjala popullore lidhet me shume kuptime, dhe ate, po ta ndjekesh me fjale te tjera te urta si ke bere ti me larte, dalim ne nje rreth qe ngado ta shikojme ai eshte i rrumbullakte, pra, s'ka cepa ku te kapemi, por, do te thosha se, padurimi, nuk eshte dhe aq ves/virtyt i mire, se thone edhe, "duro o i uruar, se ke per te fituar" .
    Desha te them me kete se, bota ku jetoj une, dhe ti vete Di_Ana, shohin me nje vizion me te gjere, pra, te ardhmen, dhe jo te sotmen. Me shkurt; Pulen ne mot, sesa vezen sotë ! Nuk mendoj se e kane gabim, aq me teper duke pare se ku jane keta qe preferojne pulen mbas nje viti, dhe ku jemi ne qe preferojme vezen sotë.

Mendimi im ky.
    shume vete shikojne larg , te ardhmen .. por harrojne te jetojne te sotmen . E c'kuptim do kish e ardhmja pa te sotshmen ?

per veze jam une , ndonjehere kenaqesia e momentit eshte e madhe se ajo qe ti planifikon prej kohesh . Nga nje veze here pas here mban dhe spirit-in lart . lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nje veze sot... E investoj ne bono thesari me interes te papare.
    Pastaj mot blej disa pula te cilat do me japin veze, te cilat pervecs do ti investoj ne burse, mund edhe ti perdor per te nisur nje pulari... te cilen do ta shes per te blere nje ferme strucash. Fitimet do te shumfishohen :
    Paraqitja grafike si me poshte :

An error occured. Data overflow.
    Force-Intruder faints.

Citim Postuar më parë nga )un( Lexo Postimin
    e para e punes fjala e urte nuk eshte nje veze sot apo nje pule mot por me mire nje veze sot sesa nje pule mot dhe mesa lexova une disa anetare te nderuar kane marre persiper te korrigjojne edhe zgjuarsine e popullit duke na arsyetuar se eshte me mire nje pule mot se sa nje veze sot.
    Populli ashtu e ka then te drejte ke ti, po ketu asnjeri nuk e ka korigjuar shprehjen, thjesht tema eshte shturar me shume si pyetje, se ke do zgjidhnim ne vezen sot apo pulen ne mot, arsyetimet kan qene me shume per te sqaruar zgjedhjen e jo per te ndryshuar shprehjen

ps: Force-Intruder mos i ka ndodhur gje ndermarjes mo

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    ps: Force-Intruder mos i ka ndodhur gje ndermarjes mo
    Drejtori i korporates qe sapo po ngrija vari veten!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    nejse kjo ka shume kuptim te gjere: mund te merret edhe per ate me nje veze sot, dmth ti kenaqesh edhe me pak e duke mbledhur vezet nje e nga nje sot ti deri mot ke ngritur pulari edhe sht vez me shumice, kurse po prite per pulen mot, dmth nuk leviz nga vendi, nuk kerkon per veten, shkurt je dembel e nuk punon, ose shume mendjemadh per gjera te vogla...
    La vita è bella...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •