Close

Rezultati i Sondazhit: Si mendoni?

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Më mirë një vezë sot!

19 73.08%
  • Apo më mirë një pulë mot!

7 26.92%
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    Sa te paduruar ju qe kenaqeni me nje veze, po ajo e uruar aq eshte mo pe pule ka thene shprehje jo veze pate, se hajde po justifikoheshit se co ku eshte pak me e madhe, dhe do u shuante urine, po neser cdo benit pasi te kishit ngrene vezen do ndrinit syte ... prisni sa te keni pulen ne dore, se mos u del si te ajo shprehja tjeter qe thote se ka edhe pula qe bejne veze floriri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    ...dhe do u shuante urine, po neser cdo benit pasi te kishit ngrene vezen do ndrinit syte ... prisni sa te keni pulen ne dore, se mos u del si te ajo shprehja tjeter qe thote se ka edhe pula qe bejne veze floriri
    po nese pasi te hame vezen do ndrinim syte, po nese presim nje mot per pulen, do vdesim urie.
    pastaj dhe nga ana ekonomike, me mire pak leke sot, se shume leke mot, se i investon dhe ta jep shperblimin.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Sa te paduruar ju qe kenaqeni me nje veze, .....justifikoheshit se co ku eshte pak me e madhe, dhe do u shuante urine, po neser cdo benit pasi te kishit ngrene vezen do ndrinit syte

Po te bej nje pyetje engjell meqe e solle ne kete prizem...

Po deri sa te behej pula,çfare do haje ti?
    Po sikur pula mos behej fare dhe po ta linim vezen mund te prishej?!
    Kjo shprehje ka kuptimin qe duhet te kenaqemi me ate qe kemi dhe mos kemi syrin e madh dhe lakmues!
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pastaj dhe nga ana ekonomike, me mire pak leke sot, se i investon dhe ta jep shperblimin.
    Qe ti te besh investime duhet e pakta ti lesh leket per me shume se nje vit ne banke dhe me nje perqindje te mire, se ndryshe do rrish duke investuar sa ne nje ne tjetren dhe do lesh me shum leke me transactions se sa do fitosh, dhe nqs ti e ke lene veten deri ne ate pike sa te ushqehesh dhe ti mbashe syte nga nje veze, me ke do ta ndash me perpara, apo nje do haje vezen dhe te tjeret do ta shohin ne drite te syrit kur pertypet ncuq nuk ben kshu.

Nje veze o vlla me mire Kush rri e pret derisa te behet pule....
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    une them, me mire nje veze sot.
    sepse mund ta hash nese ke nevoje, ose ta mbash dhe mot do te behet pule.
    e mbase perpara se te mbushi nje mot, nis e ben veze te tjera.
    Pra me nje veze sot, une bej nje pule + shume veze mot.
    duhet pak pervoje fshatare ne kete mes.
    yes yes yes...
    Logjika esht ee sakte..dhe une ate vexhen do merrja se deri vitin tjeter do ma taksonin pulen dhe s do i ngelej gje..

Ta bej nje pietje une tani per havale?/
    ..Me ca do e ngrohesh kete vezen ti qe te celi zog???hahaha
    Por po qe se ajo veza na del kaposh si do e bejme qe ki kaposhi te na celi dhe veze te tjera??Apo do e cojme ne Elbasan..hahahaha
    Stan me pula ...hmmm dako'
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Po te bej nje pyetje engjell meqe e solle ne kete prizem...

Po deri sa te behej pula,çfare do haje ti?
    Po sikur pula mos behej fare dhe po ta linim vezen mund te prishej?!
    Kjo shprehje ka kuptimin qe duhet te kenaqemi me ate qe kemi dhe mos kemi syrin e madh dhe lakmues!
    Po un se kisha as vezen qe ne fillim, kshuqe njelloj do me duhej te prisja sa te kisha pulen, se dhe ajo veza qe thua ti mund te ishe e prishur se ku di gje ti ca ka brenda ne kollovezhge, e thyen ne tigan dhe te vjen nje ere ne hunde qe je gati per te vjelle. Dhe nqs un do kenaqesha me ate qe kam do isha njeri pa motivacione per jeten, pa pikesynime ... te rrija gjithe diten e ulur ne divan me pultin e TV ne dore, duke thene se boll i kam keto qe kam per sot, neser c'kismet te jete ... se eshte dhe nje shprehje tjeter qe thote se ca e ca njerez kur kane e lyejne dhe menderen me kos apo jo kjo do te thote te kenaqesh me ate qe ke, mos te jesh lakmitar???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Ta bej nje pietje une tani per havale?/
    ..Me ca do e ngrohesh kete vezen ti qe te celi zog???hahaha
    Por po qe se ajo veza na del kaposh si do e bejme qe ki kaposhi te na celi dhe veze te tjera??Apo do e cojme ne Elbasan..hahahaha
    Stan me pula ...hmmm dako'
    po mo,
    ja te pergjigjem une,
    me kalorifer, ashtu si ngrohin zogjte e korrendit si i thoshin atehere.
    Ose e fut ne breke, dhe ka temperatur normale.
    do bere kujdes mos thyhet veza.
    Po ka shume menyra.
    Nese del kaposh, nuk do beje veze, po do jete me i madh ne mase trupore, ne fund ne vend te pules ke gjelin me te madh.

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    po mo,
    ja te pergjigjem une,
    me kalorifer, ashtu si ngrohin zogjte e korrendit si i thoshin atehere.
    Ose e fut ne breke, dhe ka temperatur normale.
    do bere kujdes mos thyhet veza.
    Po ka shume menyra.
    Nese del kaposh, nuk do beje veze, po do jete me i madh ne mase trupore, ne fund ne vend te pules ke gjelin me te madh.
    hahahahaha
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Po un se kisha as vezen qe ne fillim, kshuqe njelloj do me duhej te prisja sa te kisha pulen, se dhe ajo veza qe thua ti mund te ishe e prishur se ku di gje ti ca ka brenda ne kollovezhge, e thyen ne tigan dhe te vjen nje ere ne hunde qe je gati per te vjelle. Dhe nqs un do kenaqesha me ate qe kam do isha njeri pa motivacione per jeten, pa pikesynime ... te rrija gjithe diten e ulur ne divan me pultin e TV ne dore, duke thene se boll i kam keto qe kam per sot, neser c'kismet te jete ... se eshte dhe nje shprehje tjeter qe thote se ca e ca njerez kur kane e lyejne dhe menderen me kos apo jo kjo do te thote te kenaqesh me ate qe ke, mos te jesh lakmitar???
    Ti po thua ate qe te thashe edhe une....persa i perket qe veza mund te jete e prishur!
    Te kenaqesh me ato qe ke nuk do te thote te jesh njeri pa motivacione dhe pa pikesynime...ai ishte mendimi im personal!
    Lakmitari nuk ben hajer ne kete bote,ti mund te thuash te kesh ambicjen per veten po,te luftosh te arrish te jesh dikushi ne jete,te arrish te gezosh respektin e te arrish endrrat e jetes,po ketu jam dakort....por kjo eshte detyra jone,kjo eshte per te miren tone,arrihet me force dhe vullnet,arrihet me kurajo dhe zgjuarsi po kurre me lakmi!
    Pastaj meqe mendimi im ishte i imi une them qe kam arritur ato qe doja dhe kenaqem per aq sa zoti dhe vetja me kane dhene!
    Ka edhe njerez qe kane shume po te siguroj une qe nuk e lyejne ata menderen me kos,ka pastaj ca te tjere qe fillojne ta lyejne para se te behet pula!

respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •