Turp per priftin. Nuk eshte e thene se ka bere gabim, por te pakten kur nuk e kontrollon dot veten dhe ndjenjat mos u beto ne gjera qe nuk i mban dot. Te hiqte dore nga prifteria dhe te fillonte nga dashuria (ndaj grave).
Turp per ate, sepse thyen betimin qe ka bere. Por nga ana tjeter kjo perforcon idene se prifterinjte ne kohe te lashta nuk kane qene te privuar nga kenaqesite, siē dhe ka hamendesime.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
S'qenka punė e madhe. Edhe ashtu kurrė mė e re nuk bėhet, le tė kėnaqet sa ėshtė e re e pamartu.
shume me vend.
askush nuk i kerkoi priftit t'i privoje vetes nje te drejte. martesen!
dhe c'esht me e keqja qe ai ben eshte betimi qe s'do beje edhe mardhenie serioze brenda kurores per t'i sherbyer Zotit ndersa shkon e kryen imoralitet. plus qe imoraliteti ne rastin konkret mund te coje edhe ne prishje te nje kurore per shkak mosperpmbajtje epshi te "priftit"
sa i perket rastit qe e keni cekur nuk duhet te merren gjerat ngat zemres
une kam ndegjuar raste se edhe ne SHBA shum priftrinj bejn marrdhenje seksuale me te mitura bile ...
mirpo per kete nuyk duhet te fajsohen te gjith priftrinjet ose feja katolike fundja ky porifti ka qen njeri edhe qdo njeri bene gabime
une nuk jam katolik por jam musliman mirpo i urrej ata qe njollosin ni komunitet ose grup per shkak te nje personi
kesaj pune i thon sic thot ajo kenga labe
burrat e fshatit tone sec i more nizan
dhe femijet e fshatit priftit te gjith i ngjajne
shyqyr qe sqekan te gjith prifterinjt pedofila dhe gay.doli njeri qe ua zbardhi faqen.ooooo priiiift respekte hahahahahahah
Ajo gruja qe e ka tradhetu me priftin,do e ket pas burrin e semure,nuk ka faj e shkreta
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt