Qafire,me pelqe.!![]()
Qafire,me pelqe.!![]()
Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.
Sara me pelqen shume, ......ndoshta nese do kesha vajze do ia ve asaj....
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Abdulhakim , Jusuf , Omar ....
Shqiperi eshte edhe Cameria
Ēerēiz .
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ui uiiiiii, ca pyetje te veshtira qe ben dhe ti
Mua me pelqen emri im, po mos te kishte ato dy germa perpara ''Linda'' ndoshta do e preferoja me shum, por i bie qe vellain te ma quanin Lindo![]()
Kshu si e kam eshte mire se me pelqen dhe fakti se eshte njesoj me te vellait binjak.
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Si e ke emrin ti pleshtuce "Fatlinda"?
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Hahahha Aqif ose Beni![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Une do desha te kisha emrin qe kisha deri ne moshen 18 vjece,
sepse vetem kur bera pashaporten mora vesh qe ne fakt nuk quhesha ashtu sic e dija por me nje germe te ndryshuar gje qe ja zbeh komplet bukurine emrit.
Si duket diten qe me regjistruan prinderit ke qene nje punonjese shurdhe , apo nje analfabete qe nuk me regjistroi ashtu sic duheshe por ashtu sic donte dhe prinderit e mi nga gezimi i lindjes time as nuk e verifikuan per momentin dhe keshtu pas 18 vjeteve u zgjova me nje tjeter emer te cilen e mbaj per inerci,ne akte .
Pervec emrit tim qe me pelqen dhe e kam disi te vecante , do me pelqente emri Elsa . Prandaj e kam vene si nick .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Ollge![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt