Nje burre i bardhe hyn ne nje klub ne Misisipi duke terhequr me zinxhir ne vend te qenit nje krokodil te madh.
I afrohet banakut edhe perkulet. Pastaj i thote banakierit :
"Hej... a sherbeni zezake?"
Banakieri i habitur shikon perreth dhe i pergjigjet :
"Po zoteri..."
Burri me buzet vesh me vesh :
"Atehere nje uiski per mua dhe nje zezak per krokodilin ju lutem... "
Cili eshte definicion i fjales "testikul" ?
Testikul - (nga latinishtja Testiculus - deshmitar i vogel) Ai qe merr pjese ne aktin seksual pa u bere pjesemarres aktiv. Praktikisht nje k0qe!
Nje qefli gjahu vendos te blere nje dylbi te ri me te fuqishem per pushken e tij snajper. Keshtu shkon te dyqani i armeve dhe i kerkon shitesit nje dylbi te fuqishem duke i treguar pushken. Shitesi merr nje nga keto modelet e reja me distance shenim dhe i thote :
"Ky dylbi eshte i persosur, tregon distancen dhe ka shenjester lazer te inkorporuar. Me kete qe ketu mund te shikohet shtepia ime atje ne maje te kodres."
Burri e merr dylbine, e vendos mbi arme dhe e kthen nga kodra. Pastaj fillon te qeshe. "Cfare ka per te qeshur? " e pyet shitesi.
"Pashe nga shtepia jote dhe shikoj nje burre e nje grua lakuriq qe po ndjekin njeri-tjetrin neper shtepi..." thote klienti.
Shitesi ia merr nga dora pushken, ve syrin ne dylbi dhe shikon nga shtepia. Pastaj i nxire nga zemerimi, merr 2 fisheke dhe ia zgjat!
"Te ofroj nje marreveshje... do te te jap pushken me te shtrenjte te dyqanit dhe dylbiun falas nqs njerin nga keta 2 plumba ia fut ne koke gruas time... dhe me tjerin ti keputesh zogun atij maskarait. Si thua??? "
Burri merr pushken, merr shenje mire me dylbi dhe thote :
"Mendoj se mund te mbaroj pune me nje gjuajtje te vetme"
Nje vajze nga fshati vendos te largohet per te studiuar edhe punuar ne qytet. Perpara se te largohet nena e saj i jep porosi qe kane te bejne sidomos me seksin mashkull :
"Bije e nenes... te me kesh kujdes ne qytet he tu befsha... Mos mu lidh me meshkuj kot... vetem per martese. Edhe kur te zgjedhesh burrin ki kujdes keto keshillat e nenes : E para te jete besnik, e dyta te jete kursimtar edhe mos shpenzoje kot, edhe e treta te jete i virgjer si ti moj bije..."
Keshtu vajza niset per ne qytet me keshillat e nenes vath ne vesh. Pas 1 viti e ca kthehet ne shtepi. "Nene e dashur... kam ardhur te te marr leje per tu fejuar. E kam gjetur djalin e jetes time. Dhe eshte pikerisht ashtu sic me keshillove ti..."
"Pa he tu befte nena tu befte..."
"Po ja moj nene... ishim ne disko bashke... ai u kujdes gjithe kohes per mua dhe nuk e ktheu koken njehere verdalle te shikonte...megjithese aty kishte shume vajza te tjera me te bukura se une. A nuk eshte kjo besnikeri ?"
Nena pohon me koke e mallengjyer "...eshte bija e nenes eshte..."
"Pasta - thote vajza - kur ikem ne hotel... ai me tha qe sa te marrim kot 2 dhoma, me mire marrim vetem nje se shpenzojme me pak. A nuk e ben kjo kursimtar"
Nena kesa rradhe pohon... po me nje cehre te shqetesuar.
"Pastaj eshte edhe i virgjer" - tha vajza.
"Po ku e more vesh ti qe eshte i virgjer?" - e pyet nena.
Vajza e skuqur : " Ehhhh... epo... mmmmm ate 'mikun' e kishte te ri dhe te forte... dhe fringo fare te paperdorur... e kishte akoma me gjithe qese."
![]()
Nje cift tashme i thyer ne moshe do te festonin 30 vjetorin e tyre te martese. Cifti ishte i mirenjohur ne qytet per dashurine dhe respektin reciprok. Nje cift model... i qete qe nuk grindej kurre... gjithmone prane njeri-tjetrit. I tere qyteti i njihte si nje model familjeje per tu mare shembull.
Keshtu... nje televizion vendos te beje nje kronike per ciftin dhe dergon korrespondenten e tij per interviste. Korrespondentja pyet burrin se cili ishte sekreti i nje lidhjeje kaq te gjate, stabel dhe te suksesshme. Burri buzeqesh dhe nis tregon :
"Gjithe stabiliteti i lidhjes sone nisi ne muajin e mjaltit. Une dhe imeshoqe kishim dale per te bere shetitje me kuaj ne natyre. Kali i gruas sime duke ecur u pengua ne nje rrenje peme dhe per pak sa nuk e rrezoi. Gruaja e perkedheli, iu afrua te veshi dhe i tha "Nje ne dore..."
Me pas gjate shetitjes prane nje vije uji kalit i rreshqiti pak thundra dhe e tronditi serisht time shoqe. Ajo perseri u perkul dhe me qetesi i pershperiti ne vesh : "Dy ne dore...". Si per dreq teksa vazhduam galopin... kali duke u munduar te kaperceje nje trung te shtrire peme perseri pengohet ne nje nga deget. Atehere gruaja ime zbriti.... me qetesi hapi canten dhe nxori nje revole. Pastaj ... BAM!!!
I futi kalit nje plumb ne koke. Une natyrisht u trondita shume dhe iu afrova me vrap :
"Cfare bere grua... perse e vrave kafshen e gjore... u cmende gje ?!?!"
Ajo me pa ne sy... dhe me qetesine qe e karakterizon me tha thjesht : "Nje ne dore..."
Qe ate dite ne kemi jetuar te lumtur dhe te dashuruar."
Kjo me siper eshte tragjikomedi.
Krijoni Kontakt