Close
Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 284
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nje grua shkon tek mjeku per tu ankuar :
    "Doktor...kam nje problem te madh. Bej gjithe kohes p0rdhe. Ne fakt ka nje gje interesante. Jane pa ere dhe pa zhurme. Dmth nuk ndihen...po prape se prape shqetesohem mos kam ndonje problem me zorret. Ja pershembull qe kur kam hyre ne zyren Tuaj kam pjerdhur 5 here."

"Hmmm... i thote doktori merr keto ilace 3 here ne dite dhe per rikontroll pas 1 jave"

Pas 1 jave gruaja kthehet e revoltuar :
    "I nderuar zoteri... keto ilace nuk me bene fare efekt. Perkundrazi do te thoja... Vazhdoj ende te bej p0rdhe gjithe kohes... vetem se tani kane edhe zhurme sic mund ta degjoni vete... (perccc)"

Doktori ferkon mjekren : "Tani qe e zgjidhem problemin me degjimin... na duhet te shikojme c'mund te bejme per nuhatjen tuaj...."
    hahahahhahaha
    pika thuaj...
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Raciste

Nje burre i bardhe hyn ne nje klub ne Misisipi duke terhequr me zinxhir ne vend te qenit nje krokodil te madh.
    I afrohet banakut edhe perkulet. Pastaj i thote banakierit :

"Hej... a sherbeni zezake?"

Banakieri i habitur shikon perreth dhe i pergjigjet :

"Po zoteri..."

Burri me buzet vesh me vesh :

"Atehere nje uiski per mua dhe nje zezak per krokodilin ju lutem... "

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Definicion... (+18)

Cili eshte definicion i fjales "testikul" ?

Testikul - (nga latinishtja Testiculus - deshmitar i vogel) Ai qe merr pjese ne aktin seksual pa u bere pjesemarres aktiv. Praktikisht nje k0qe!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Merr shenje... (+)

Nje qefli gjahu vendos te blere nje dylbi te ri me te fuqishem per pushken e tij snajper. Keshtu shkon te dyqani i armeve dhe i kerkon shitesit nje dylbi te fuqishem duke i treguar pushken. Shitesi merr nje nga keto modelet e reja me distance shenim dhe i thote :

"Ky dylbi eshte i persosur, tregon distancen dhe ka shenjester lazer te inkorporuar. Me kete qe ketu mund te shikohet shtepia ime atje ne maje te kodres."

Burri e merr dylbine, e vendos mbi arme dhe e kthen nga kodra. Pastaj fillon te qeshe. "Cfare ka per te qeshur? " e pyet shitesi.
    "Pashe nga shtepia jote dhe shikoj nje burre e nje grua lakuriq qe po ndjekin njeri-tjetrin neper shtepi..." thote klienti.

Shitesi ia merr nga dora pushken, ve syrin ne dylbi dhe shikon nga shtepia. Pastaj i nxire nga zemerimi, merr 2 fisheke dhe ia zgjat!

"Te ofroj nje marreveshje... do te te jap pushken me te shtrenjte te dyqanit dhe dylbiun falas nqs njerin nga keta 2 plumba ia fut ne koke gruas time... dhe me tjerin ti keputesh zogun atij maskarait. Si thua??? "

Burri merr pushken, merr shenje mire me dylbi dhe thote :

"Mendoj se mund te mbaroj pune me nje gjuajtje te vetme"

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Burre te virgjer te keqen nena...

Nje vajze nga fshati vendos te largohet per te studiuar edhe punuar ne qytet. Perpara se te largohet nena e saj i jep porosi qe kane te bejne sidomos me seksin mashkull :
    "Bije e nenes... te me kesh kujdes ne qytet he tu befsha... Mos mu lidh me meshkuj kot... vetem per martese. Edhe kur te zgjedhesh burrin ki kujdes keto keshillat e nenes : E para te jete besnik, e dyta te jete kursimtar edhe mos shpenzoje kot, edhe e treta te jete i virgjer si ti moj bije..."

Keshtu vajza niset per ne qytet me keshillat e nenes vath ne vesh. Pas 1 viti e ca kthehet ne shtepi. "Nene e dashur... kam ardhur te te marr leje per tu fejuar. E kam gjetur djalin e jetes time. Dhe eshte pikerisht ashtu sic me keshillove ti..."

"Pa he tu befte nena tu befte..."

"Po ja moj nene... ishim ne disko bashke... ai u kujdes gjithe kohes per mua dhe nuk e ktheu koken njehere verdalle te shikonte...megjithese aty kishte shume vajza te tjera me te bukura se une. A nuk eshte kjo besnikeri ?"

Nena pohon me koke e mallengjyer "...eshte bija e nenes eshte..."

"Pasta - thote vajza - kur ikem ne hotel... ai me tha qe sa te marrim kot 2 dhoma, me mire marrim vetem nje se shpenzojme me pak. A nuk e ben kjo kursimtar"

Nena kesa rradhe pohon... po me nje cehre te shqetesuar.

"Pastaj eshte edhe i virgjer" - tha vajza.

"Po ku e more vesh ti qe eshte i virgjer?" - e pyet nena.

Vajza e skuqur : " Ehhhh... epo... mmmmm ate 'mikun' e kishte te ri dhe te forte... dhe fringo fare te paperdorur... e kishte akoma me gjithe qese."

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Dy pilote te verber, te dy me syze te erreta ngjisin shkallet e avionit ngadale duke u penguar andej kendej. Njeri e drejton nje qen, kurse tjetri e gjen rrugen duke goditur me shkopin e bardhe majtas djathats.
    Te qeshura nervoze perhapen ne avion gjate kohes qe keta te dy futen ne kabinen e pilotimit dhe perplasin deren. Motoret fillojne te punojne... nderkohe qe pasagjeret shikojne majtas e djathats me buzeqeshje nervoze per te kapur ndonje shenje qe kjo eshte thjesht nje shaka.
    Shenja te tilla nuk ka.

Avioni fillon te levizi shpejt e me shpejt drejt fundit te aeroportit ku ka nje pengese betoni dhe ne fund te saj fillon deti.
    Shpejtesia sa vjen e rritet dhe ne momentin kur avioni per pune sekondash do te godase pengesen dhe do te bjere ne uje... ulerima dhe britma paniku te leshuara nga pasagjeret mbysin zhurmen e motoreve.

Pikerisht ne ate cast... edhe avioni ngrihet butesisht nga toka duke marre rrugen e tij dhe kuote.
    Pasagjeret qetesohen... buzeqeshin... thone qe ishte shaka e bukur, dhe paspak zhyten ne leximin e revistave apo degjimin e muzikes, te bindur qe avioni eshte ne duar te sigurta.
    Ne kabinen e fluturimit njeri nga pilotet i kthehet tjetrit :

"E di ca plak? Nje nga keto dite... keta do te bertasin me shume vonese dhe do te vdesim te gjithe!"
    Ky avion mund te jete shqiperia, kurse pilotet.... e dime se kush jane.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ky avion mund te jete shqiperia, kurse pilotet.... e dime se kush jane.
    ja nje pergjigje me llogjike akute... LoL... Sa kam qeshur .. hahahha
    Me shkrive plako me shkrive....

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Nje ne dore...

Nje cift tashme i thyer ne moshe do te festonin 30 vjetorin e tyre te martese. Cifti ishte i mirenjohur ne qytet per dashurine dhe respektin reciprok. Nje cift model... i qete qe nuk grindej kurre... gjithmone prane njeri-tjetrit. I tere qyteti i njihte si nje model familjeje per tu mare shembull.
    Keshtu... nje televizion vendos te beje nje kronike per ciftin dhe dergon korrespondenten e tij per interviste. Korrespondentja pyet burrin se cili ishte sekreti i nje lidhjeje kaq te gjate, stabel dhe te suksesshme. Burri buzeqesh dhe nis tregon :

"Gjithe stabiliteti i lidhjes sone nisi ne muajin e mjaltit. Une dhe imeshoqe kishim dale per te bere shetitje me kuaj ne natyre. Kali i gruas sime duke ecur u pengua ne nje rrenje peme dhe per pak sa nuk e rrezoi. Gruaja e perkedheli, iu afrua te veshi dhe i tha "Nje ne dore..."
    Me pas gjate shetitjes prane nje vije uji kalit i rreshqiti pak thundra dhe e tronditi serisht time shoqe. Ajo perseri u perkul dhe me qetesi i pershperiti ne vesh : "Dy ne dore...". Si per dreq teksa vazhduam galopin... kali duke u munduar te kaperceje nje trung te shtrire peme perseri pengohet ne nje nga deget. Atehere gruaja ime zbriti.... me qetesi hapi canten dhe nxori nje revole. Pastaj ... BAM!!!
    I futi kalit nje plumb ne koke. Une natyrisht u trondita shume dhe iu afrova me vrap :
    "Cfare bere grua... perse e vrave kafshen e gjore... u cmende gje ?!?!"

Ajo me pa ne sy... dhe me qetesine qe e karakterizon me tha thjesht : "Nje ne dore..."

Qe ate dite ne kemi jetuar te lumtur dhe te dashuruar."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kjo me siper eshte tragjikomedi.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Kjo me siper eshte tragjikomedi.
    A nuk eshte jeta e tille bro?

Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •