Close
Faqja 3 prej 29 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 284
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Post Humor nga Force-Intruder

Disclaimer : Kjo barsalete nuk shpreh detyrimisht bindjet e mia mbi bjondet!

Nje bionde hyn ne poste pikerisht ne momentin kur nepunesi ishte duke mbyllur dritat dhe deren.
    "Ju lutem duhet ti dergoj nenes time ne fshat nje telegram urgjent" i thote nepunesit ne panik.
    "Me vjen keq, e kemi mbyllur... ja edhe orari ka kaluar..."
    "Nuk po me kuptoni... eshte ceshtje madhore" - thote biondja
    "Me vjen keq zonjushe... dita per sot eshte e mbyllur" - i thote nepunesi duke pare me admirim trupin e bjondes se bukur.
    "Duhet te komunikoj se s'ben.... ju lutem shuuuuummeeee..." - thote biondja.

Nepunesi e shikon njehere nga koka te kembet dhe eshte alamet femre. "Jeni e gatshme te beni cdo sakrifice me sa duket" - i thote.
    "Po po po... cdo gje jam gati te bej... vetem te komunikoj" - ia pret ajo.
    "Mbylle deren me celes dhe eja pas banakut" - i thote nepunesi.

Bjondja e shikon e hutuar dhe habitur. Sidoqofte mbyll deren me celes dhe shkon pas banakut prane burrit.
    "Ulu ne gjunje" i thote nepunesi. Bjondja i bindet.
    Atehere burri zberthen pantallonat i ul... e nxjerr para fytyres se saj dhe i thote "Vazhdo tani!"
    Bjondja e merr... e afron prane buzeve dhe thote :

"Aloooo Mami ?!"

Muahhahahhahahhahhhahahhaha

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    qyqaaaaaaaaaaaaaaaaaaa turp te kesh!!!!!!!!!!!
    Na ke tremb mer me kete qe na ke treguar dryqqqqqqqqqqqqqq. hahahahahaha
    Mire mire po s'e ke mire....hahahaha
    La vita č bella...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    vajza perdorni celularin!!!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Humor nga Force-Intruder

Nje avion eshte duke u rrezuar. Ne mes te panikut nje grua kercen perpjete, dhe ne menyre histerike therret : "Jemi duke vdekur dhe dua te vdes duke u ndjere nje grua e vertete"
    Keshtu zberthen fustanin dhe e flak ne toke: "A ka ketu ndonje burre te vertete te gatshem te me beje te ndihem grua perpara se te vdesim?"

Nje burre nga rreshti tjeter ngrihet, zberthen kemishen, e heq dhe ia flak gruas... "Na ... hekuros kete!"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    hahahahhhahahahahhahahahahahhahaha

bravo sa kam qesh me kete
    veq perpara

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

(+18) Panir

Gruaja i thote burrit :
    "E di i dashur... pashe nje enderr mbreme sikur isha ne nje panair ku shiteshin penise. Ata me te gjatet kushtonin 10.000 mije leke... ata me te trashet 20.000"

"Po ata si i imi?" - pyet burri.

"Ata ishin falas per vizitoret" - i pergjigjet gruaja.

"Hmmmm... kjo eshte vertete nje koincidence" - i thote burri - "sepse edhe une kam qene duke pare nje enderr te ngjashme. Ishte nje panair ku shiteshin vagina... Ata me te gjerat kushtonin 50.000 mije leke... ato me te ngushtat 1.000.000."

"Po ato si e imja?" - pyet gruaja.

"Zemer... aty ishte duke u zhvilluar panairi!"

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Prifti me femije

Nje doktor dhe nje vajze kishin nje marrdhenie te fshehte dashurie. Pas disa muajsh marrin vesh se gruaja ishte shtatzene, dhe fillojne te mendojne nje menyre per te zgjidhur problemin e femijes. Pikerisht ne muajin e 9 te shtatzanise doktori i thote te dashures.

"Shpirt... neser qe eshte planifikuar lindja jote, operohet edhe nje prift nga prostata. Do ta marr femijen dhe do ti them qe e ka lindur ai"

"Ai nuk ka per ta besuar kurre... burrat nuk lindin."

"Do ti them qe ishte nje mrekulli... nuk kemi gje per te humbur."

Te nesermen pas operacionit, kur priftit i del narkoza, doktori i afrohet me femijen ne krahe dhe i thote : "Urate.. kam lajme te mrekullueshme per ju... jeni bere me djale!"

"CFARE!!! Si ka mundesi" - i thote prifti i habitur.

"Me besoni urate... operacionin e bere personalisht! Kjo eshte nje mrekulli... nje dhurate e perendise per ju"

Prifti bindet dhe e merr femijen nga spitali dhe e rrit sikur ta kishte te tijin. Pas 15 vitesh prifti vendos ti thote femijes te verteten:
    "Bir kam dicka per te te thene"
    "Urdhero baba"
    "Une nuk jam babai jot...."
    "Cfare??? Si? Nuke je babai im?" thote femija i deshperuar.

"Bir... une jam nena jote... babai eshte peshkopi!"

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Kerkoj burre...

Nje grua vendos nje lajmerim per te kerkuar partner ne nje gazete. Lajmerimi i ngjante pak a shume dickaje te tille :

"Kerkoj nje mashkull me kualifikimet qe vijojne : Te mos me rrahe kurre. Te mos largohet prej meje. Te jete i mrekullueshem ne shtrat."

Merr shume telefonata midis te cilave njera qe i ben pershtypje me shume... te cilit i le edhe takim.
    Bie zilja e deres dhe kur e hap shikon nje burre ne nje karrige me rrota :

"Pershendetje... une jam Murati. Sic e shikon nuk kam duar... keshtu nuk mund te te rrah. Nuk kam as kembe.. keshtu qe nuk kam si largohem"

Gruaja e shikon nga lart - poshte. "E cfare te ben te mendosh qe je i mrekullueshem ne shtrat?"

"Epo... i rashe ziles me duket apo jo? "

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    shume te bukura keto Force-Intruder, kane humore te holle.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahha o te merte dreqi sa kam qesh
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 3 prej 29 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •