Nje irlandez hyn ne nje bar ne Amerike edhe kerkon 3 teke whiskey secila ne gote me vete.
E pi te paren, rri pak, e pi edhe te dyten, rri edhe pak, e pastaj kthen edhe te treten.
Kete pune e ben disa dite rresht, keshtu me ne fund baristi qe tani e ka klient te rregullt nje dite i thote : "Nqs deshiron, mund te ti hedh te treja teket ne nje gote edhe ti pish rehat..."
"Ah jo..." - i thote irlandezi "... i preferoj keshtu. Puna eshte qe une jam shume i lidhur me dy vellezrit e mi. Ata jetojne te dy ende ne Irlande, dhe cdo gote ketu perfaqeson njerin nga ne. Kur pi ne kete menyre, me duket sikur jemi perseri te tre bashke"
E keshtu e njejta histori vazhdon per shume muaj, derisa nje dite irlandezi futet ne lokal edhe kerkon vetem 2 teke whiskey.
Banakieri i shqetesuar se mos i ka ndodhur dicka ndonjerit prej vellezerve e pyet:
"Cdo gje ne rregull?"
"Po. Ne rregull. Pse pyet?"
"Po sepse ke muaj qe porosit 3 gota, e sot vetem 2. Mos i ka ndodhur dicka ndonjerit prej vellezerve?"
"Aaahhh joooo..." - thote iralndezi - "Top jane qe te dy. Jam une qe e kam lene pijen!"
![]()
Nje cift i martuar, u perfshi ne nje aksident te rende, ne te cilin fytyra e mashkullit peson djegie te renda. Doktori i thote qe asnje pjese nga lekura e trupit te tij nuk mund te perdorej per te bere plastike pasi ai ishte shume i dobet e lekura shume e mbledhur.
Keshtu gruaja e tij ofrohet ti dhuroje ca lekure per fytyren. Sidoqofte, e vemtja lekure ne trupin e saj e cila iu duk e pershtatshme doktorit, ishte lekura e byces.
Si burri ashtu edhe gruaja rane dakord te mos i tregojne kurre askujt nga c'pjese e trupit ishte marre lekura, dhe i kerkuan edhe doktorit te respektonte sekretin e tyre. Ne fund te fundit ishte nje ceshtje delikate.
Pasi operacioni perfundoi me sukses, te gjithe ishin te mahnitur me fytyren e re te burrit. Ai dukej me simpatik se kurre me pare. Te gjithe miqte e te afermit flisnin pa pushim per bukurine dhe pamjen rinore te fytyres se tij te re.
Nje dite, ndersa ishin vetem, ai i prekur thellesisht nga sakrifica qe e shoqja beri per te, i afrohet, e pushton dhe i thote :
"Shpirt, dua te te falenderoj per gjithcka qe ke bere per mua. Sinqerisht nuk di si te ta shperblej?'
"Zemer," i pergjigjet ajo, "Nuk ka shperblim e kenaqesi me te madhe per mua, se sa kur shoh mamane tende ndersa perkulet e te puth ne faqe."
![]()
Nje cift i sapomartuar, te dy te shurdher, po verenin javen e pare te marteses se kishin probleme komunikimi ne shtrat nderkohe qe drita ishte e fikur. Nuk kishin mundesi te shikonin shenjat e njeri tjetrit, dhe as te lexonin buzet ne erresire.
Keshtu, pas disa netesh ngaterrimesh ne shtrat e keqkuptimesh te ndryshme, gruas me ne fund i vjen nje ide e thjeshte. Ajo merr nje leter dhe i shkruan te shoqit :
"I dashur, mendoj se duhet te biem dakord mbi disa shenja te thjeshta ne krevat, ne menyre qe te mos keqkuptohemi.
Pershembul : Nese deshiron te besh seks me mua, me shtrengo gjoksin e majte nje here. Nese nuk deshiron te besh seks, me shtrengo gjoksin e djathte dy here."
Burri mendon se eshte nje ide shume e mire dhe i shkruan menjehere nje leter ne pergjigje :
"E shtrenjta ime, ide shume e mire. Keshtu edhe ti, nese deshiron te besh seks me mua, me terhiq penisin nje here. Nese nuk deshiron, atehere terhiqe 327 here... "
![]()
Majmuni
Njė burrė hyn nė njė lokal sė bashku me njė majmun dhe kėrkon dy gota birrė.
"Nuk u shėrbėjmė majmunėve kėtu" - ia ktheu banakieri. "Duhet tė shkoni diku tjetėr."
"Hė tani mos bėj kėshtu, nuk e shikon sa i urtė qė ėshtė, nuk do tė bėjė zhurmė fare" - iu lut burri.
Pasi u mendua pakėz banakieri mbushi dy gota birrė dhe i vendosi nė banak. Mirėpo nuk kalon shumė dhe majmuni fillon tė ndjejė efektet e birrės dhe nis tė trazojė gjėrat rreth e rrotull. Papritur majmuni kėrcen nė fushėn e bilardos, rrėmbėn njė bilė (topth) tė zezė dhe e gėlltit. Banakieri inatoset dhe i detyron tė dy qė tė dalin menjėherė nga lokali.
"Heh, mė vjen me tė vėrtetė keq shoku, sapo ta nxjerrė topin majmuni do tė ta sjellė menjėherė". Disa ditė mė vonė burri vjen sėrish nė lokal i shoqėruar nga majmuni dhe natyrisht me topin e zi. Vendos topin nė banak dhe porositė dy gota birre.
"Nė asnjė mėnyrė" - pėrgjigjet banakieri. " Kush e di se ēfarė prapėsish do tė bėjė kėsaj rradhe."
"Jo, jo e kam edukuar , asgjė s'ka pėr tė ndodhur" - ia kthen burri, kėshtuqė banakieri u nxjerr birrat. Majmuni ulet qetėsisht nė stolin e banakut, pi ndonjė gllėnjkė birre dhe herė pas here merr kikirikė nga pjata e banakut. Sa herė qė merrte ndonjė kikirik fillimisht e afronte nga pjesa prapanicės e mė pas e fuste nė gojė. Banakieri shikon i habitur dhe pyet burrin:
"Ēfarė ndodh me majmunin tėnd, pse bėn kėshtu?"
"Oh ėshtė e thjeshtė, pas belasė qė i ndodhi me topthin e bilardos preferon ta provojė madhėsinė e ushqimit para se ta hajė."
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 04-06-2010 mė 17:26
Life's too short to remove USB safely.
Sa kam qesh me kte
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt