Close
Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 284
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Postime
    30
    mire e para sme pelqeje dhe kjo evijolinisti ishte e bukur

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga mjalta00 Lexo Postimin
    mire e para sme pelqeje dhe kjo evijolinisti ishte e bukur
    JAM DAKORD!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Te porosisesh pizza ne vitin 2010 (siguroheni qe ta degjoni me ze)

http://aclu.org/pizza/images/screen.swf

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Enlargment...

Njehere ne nje klub qellon nje i bardhe afer nje zezaku... keshtu fillon muhabeti duke pire nga nje gote edhe nje fljale nxjerr tjetren kur ne nje moment i bardhi i thote zezakut :

"Ore ju zezaket mbaheni edhe se e keni te madh ate mikun... Po si eshte kjo pune... ka ndonje teknike te vecante keshtu per ta rritur apo si? Psh ti ca ben ?"

"Epo une , - i thote zezaku - perdite kur zgjohem ne mengjes, e perplas te lavamani... keshtu me rritet "

Hmmm... mendon me vete ky i bardhi. Edhe duke filluar qe te nesermen sa here zgjohej me vrap ne lavaman edhe "sbang sbang sbang..." duke e perplasur.
    Rastesia e sjell qe pas 2 muajsh te ritakohen perseri ne te njejtin bar dhe zezaku e pyet...

"Hej miku im i bardhe... c'thote ajo metoda ime? Te ka dhene rezultat???"

I entuziazmuar i bardhi thote "Shiko... per tu rritur ende jo... po ngjyren e ka marre ama "

Morali : Perdite nqs shikoni me vemndje mund te vereni njerez qe ngjyren e kane marre, po per tu rritur nuk jane rritur akoma.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

710

Ok te gjithe e dime qe shumica e femrave nuk marrin vesh nga makinat. Dmth sidomos nga ana mekanike e tyre.
    Keshtu njehere njera shkon te mekaniku dhe i kerkon nje pjese kembimi per makinen e saj... qe sipas saj i kishte humbur nje dite.

Cfare pjese eshte zonjushe?

Eshte nje 710!

Mekaniket shohin njeri tjterin te habitur ne sy dhe asnje nuk e kupton per cfare behet fjale.
    Me ne fund njeri i jep nje lap dhe nje leter dhe i thote :
    - Ju lutem na e vizatoni pak qe ta kuptojme me mire.

Vajza merr letren dhe vizaton nje forme rrethore... pastaj shkruan 710 ne mes.
    - Kjo eshte i thote...

Perseri mekaniket shikojne te hutuar pa e kuptuar... Me ne fund njeri i thote :

Me falni... shikojeni pak motorin e kesa makines ketu! A ka pjese 710 edhe kjo?

Poooooooo patjeter i thote vajza e gezuar... Ja ku eshte !!!!!!!!!!!!!!

(Pjesa e ilustruar me poshte)

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Rrefimi!

Nje grua sillte ne shtepi te dashurin gjate kohes qe burri i saj ishte ne pune.
    Nje dite djali i saj 9 vjecar i shikon kur hyjne ne shtepi dhe shkon e fshihet me vrap ne dollap.
    Me pas vjen burri i gruas, dhe duke mos e ditur qe i biri ishte ne dollap, gruaja e fsheh te dashurin po aty.

Djali i vogel dhe i dashuri rrine prane e prane ne erresire :

Djali i vogel - "Sa erresire ketu..."
    I dashuri i gruas - "Ashtu eshte..."
    Djali i vogel - "Une kam nje fanelle sportive..."
    I dashuri i gruas - "Sa bukur...?"
    Djali i vogel - "Do ta blesh?"
    I dashuri i gruas - "Jo... faleminderit."
    Djali i vogel - "Babi im eshte aty jashte."
    I dashuri i gruas - "OK , sa do?"
    Djali i vogel - "150 Euro"
    I dashuri i gruas - "U shit."

Ne javet qe pasojne, ndodh perseri qe djali i vogel dhe i dashuri i mamase se vet qellojne ne te njejtin dollap.

I dashuri i gruas - "Ashtu eshte..."
    Djali i vogel - "Une kam nje top futbolli..."
    I dashuri i gruas kujton heren e fundit , "Sa do per ate?"
    Djali i vogel - "350 Euro"
    I dashuri i gruas - "Te semes cfare grabitesi... U Shit!"

Ca dite me vone, babai i thote te birit "Bir, vish fanellen, merr topin edhe eja te luajme futboll bashke"

Djali i vogel , "Nuk mundem... i kam shitur edhe fanellen edhe topin..."
    Babai e pyet " Sa i shite?"
    Djali i vogel , "500 Euro"

Babai , "Oh biri im... ky eshte mekat. Eshte turp te perfitosh ne kete menyre nga shoket e tu. Ke marre shume me teper se sa ato gjera vlejne realisht. Do te te coj ne kishe te rrefesh meaktin tend te makuterise.

Keshtu shkojne ne kishe dhe djali i vogel hyn ne dhomen e erret te rrefimit. Nga ana tjeter prifti ulet prifti i cili rregullon perden ndarese.

Prifti - , "Mos na caj me menderen me kete shprehje... ketu je ne dollapin tim."

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    merr X Yne ne tel: neser do vi aty per nje nate. ka mundesi te fle ne shtepine tende.
    patjeter ore i thote Y-ja, ca shoke jemi, patjeter te vish. do te te shtroj te flesh me beben apo do flesh ne kanape ne sallon?
    jo mo i thote X-i, mos ta shqetesoj beben, me shtro ne sallon te fle ne kanape. mire mire, takohemi neser.
    zgjohet X-i nga kanapeja te nesermen, futet ne guzhine kur shikon nje bjondje 2 metro me gjokset jashte, vetem me nje bikini. zaliset e i thote: ti kush je. une jam beba i thote bjondja. po ti kush je? e, une i thote X-i jam ai rrocka qe erdhi dje ne darke.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    merr X Yne ne tel: neser do vi aty per nje nate. ka mundesi te fle ne shtepine tende.
    patjeter ore i thote Y-ja, ca shoke jemi, patjeter te vish. do te te shtroj te flesh me beben apo do flesh ne kanape ne sallon?
    jo mo i thote X-i, mos ta shqetesoj beben, me shtro ne sallon te fle ne kanape. mire mire, takohemi neser.
    zgjohet X-i nga kanapeja te nesermen, futet ne guzhine kur shikon nje bjondje 2 metro me gjokset jashte, vetem me nje bikini. zaliset e i thote: ti kush je. une jam beba i thote bjondja. po ti kush je? e, une i thote X-i jam ai rrocka qe erdhi dje ne darke.
    kjo o me Krenarin qe kur gjen beben ne mengjes aty i thot bebja kush je ti une? une jam krenari qe flejta ke mullari dhe mu thaft ****

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Brunja ne Kazino

Nje brune i afrohet nje tavoline kazinoje ku dy dealers te merzitur se nuk kane pune po bejne muhabet.
    Brunja eshte tmerresisht terheqese, 2 metra e gjate dhe me nje gjoks te papare.

Keshtu afrohet dhe i thote 2 burrave qe do te vere bast 20.000 dollare ne nje hedhje te vetme zaresh.
    Keta jane akoma duke e pare mire kur kjo ja pret : "Shpresoj qe mos ju vije keq nqs zhvishem nga poshte se me ecen mbare... "

Keshtu i heq pantallonat... pastaj heq edhe mbathjet dhe del komplet lakuriq nga mesi e poshte.
    Merr zarat ne dore... i tund... dhe bertet me gezim "Hajde forca zara te vegjel... mami juaj ka nevoje per rroba te reja..."

Dhe i hedh zarat...
    Pastaj duke bertitur me gezim "Urraaaa fitova fitova...." i hidhet ne qafe 2 dealers duke i puthur fort edhe duke qeshur me gezim.

Pastaj merr fishat, vishet edhe iken duke i puthur me dore...

2 dealerat akoma nuk e kane marre veten nga habia. Keshtu i kthehet i pari te dytit :

"Mor po ca hodhi njehere ta dime... ??? "
    I dyti : "Ku di une...Une thashe se po e shikoje ti...."

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nje brune i afrohet nje tavoline kazinoje ku dy dealers te merzitur se nuk kane pune po bejne muhabet.
    Brunja eshte tmerresisht terheqese, 2 metra e gjate dhe me nje gjoks te papare.

Keshtu afrohet dhe i thote 2 burrave qe do te vere bast 20.000 dollare ne nje hedhje te vetme zaresh.
    Keta jane akoma duke e pare mire kur kjo ja pret : "Shpresoj qe mos ju vije keq nqs zhvishem nga poshte se me ecen mbare... "

Keshtu i heq pantallonat... pastaj heq edhe mbathjet dhe del komplet lakuriq nga mesi e poshte.
    Merr zarat ne dore... i tund... dhe bertet me gezim "Hajde forca zara te vegjel... mami juaj ka nevoje per rroba te reja..."

Dhe i hedh zarat...
    Pastaj duke bertitur me gezim "Urraaaa fitova fitova...." i hidhet ne qafe 2 dealers duke i puthur fort edhe duke qeshur me gezim.

Pastaj merr fishat, vishet edhe iken duke i puthur me dore...

2 dealerat akoma nuk e kane marre veten nga habia. Keshtu i kthehet i pari te dytit :

"Mor po ca hodhi njehere ta dime... ??? "
    I dyti : "Ku di une...Une thashe se po e shikoje ti...."
    ncncnc sa te mencur qe jane keta meshkujt mor aman!!!!
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •