mire e para sme pelqeje dhe kjo evijolinisti ishte e bukur
mire e para sme pelqeje dhe kjo evijolinisti ishte e bukur
Te porosisesh pizza ne vitin 2010 (siguroheni qe ta degjoni me ze)
http://aclu.org/pizza/images/screen.swf
Njehere ne nje klub qellon nje i bardhe afer nje zezaku... keshtu fillon muhabeti duke pire nga nje gote edhe nje fljale nxjerr tjetren kur ne nje moment i bardhi i thote zezakut :
"Ore ju zezaket mbaheni edhe se e keni te madh ate mikun... Po si eshte kjo pune... ka ndonje teknike te vecante keshtu per ta rritur apo si? Psh ti ca ben ?"
"Epo une , - i thote zezaku - perdite kur zgjohem ne mengjes, e perplas te lavamani... keshtu me rritet"
Hmmm... mendon me vete ky i bardhi. Edhe duke filluar qe te nesermen sa here zgjohej me vrap ne lavaman edhe "sbang sbang sbang..." duke e perplasur.
Rastesia e sjell qe pas 2 muajsh te ritakohen perseri ne te njejtin bar dhe zezaku e pyet...
"Hej miku im i bardhe... c'thote ajo metoda ime? Te ka dhene rezultat???"
I entuziazmuar i bardhi thote"Shiko... per tu rritur ende jo... po ngjyren e ka marre ama
"
Morali : Perdite nqs shikoni me vemndje mund te vereni njerez qe ngjyren e kane marre, po per tu rritur nuk jane rritur akoma.
Ok te gjithe e dime qe shumica e femrave nuk marrin vesh nga makinat. Dmth sidomos nga ana mekanike e tyre.
Keshtu njehere njera shkon te mekaniku dhe i kerkon nje pjese kembimi per makinen e saj... qe sipas saj i kishte humbur nje dite.
Cfare pjese eshte zonjushe?
Eshte nje 710!
Mekaniket shohin njeri tjterin te habitur ne sy dhe asnje nuk e kupton per cfare behet fjale.
Me ne fund njeri i jep nje lap dhe nje leter dhe i thote :
- Ju lutem na e vizatoni pak qe ta kuptojme me mire.
Vajza merr letren dhe vizaton nje forme rrethore... pastaj shkruan 710 ne mes.
- Kjo eshte i thote...
Perseri mekaniket shikojne te hutuar pa e kuptuar... Me ne fund njeri i thote :
Me falni... shikojeni pak motorin e kesa makines ketu! A ka pjese 710 edhe kjo?
Poooooooo patjeter i thote vajza e gezuar... Ja ku eshte !!!!!!!!!!!!!!
(Pjesa e ilustruar me poshte)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nje grua sillte ne shtepi te dashurin gjate kohes qe burri i saj ishte ne pune.
Nje dite djali i saj 9 vjecar i shikon kur hyjne ne shtepi dhe shkon e fshihet me vrap ne dollap.
Me pas vjen burri i gruas, dhe duke mos e ditur qe i biri ishte ne dollap, gruaja e fsheh te dashurin po aty.
Djali i vogel dhe i dashuri rrine prane e prane ne erresire :
Djali i vogel - "Sa erresire ketu..."
I dashuri i gruas - "Ashtu eshte..."
Djali i vogel - "Une kam nje fanelle sportive..."
I dashuri i gruas - "Sa bukur...?"
Djali i vogel - "Do ta blesh?"
I dashuri i gruas - "Jo... faleminderit."
Djali i vogel - "Babi im eshte aty jashte."
I dashuri i gruas - "OK , sa do?"
Djali i vogel - "150 Euro"
I dashuri i gruas - "U shit."
Ne javet qe pasojne, ndodh perseri qe djali i vogel dhe i dashuri i mamase se vet qellojne ne te njejtin dollap.
I dashuri i gruas - "Ashtu eshte..."
Djali i vogel - "Une kam nje top futbolli..."
I dashuri i gruas kujton heren e fundit , "Sa do per ate?"
Djali i vogel - "350 Euro"
I dashuri i gruas - "Te semes cfare grabitesi... U Shit!"
Ca dite me vone, babai i thote te birit "Bir, vish fanellen, merr topin edhe eja te luajme futboll bashke"
Djali i vogel , "Nuk mundem... i kam shitur edhe fanellen edhe topin..."
Babai e pyet " Sa i shite?"
Djali i vogel , "500 Euro"
Babai , "Oh biri im... ky eshte mekat. Eshte turp te perfitosh ne kete menyre nga shoket e tu. Ke marre shume me teper se sa ato gjera vlejne realisht. Do te te coj ne kishe te rrefesh meaktin tend te makuterise.
Keshtu shkojne ne kishe dhe djali i vogel hyn ne dhomen e erret te rrefimit. Nga ana tjeter prifti ulet prifti i cili rregullon perden ndarese.
Prifti - , "Mos na caj me menderen me kete shprehje... ketu je ne dollapin tim."
merr X Yne ne tel: neser do vi aty per nje nate. ka mundesi te fle ne shtepine tende.
patjeter ore i thote Y-ja, ca shoke jemi, patjeter te vish. do te te shtroj te flesh me beben apo do flesh ne kanape ne sallon?
jo mo i thote X-i, mos ta shqetesoj beben, me shtro ne sallon te fle ne kanape. mire mire, takohemi neser.
zgjohet X-i nga kanapeja te nesermen, futet ne guzhine kur shikon nje bjondje 2 metro me gjokset jashte, vetem me nje bikini. zaliset e i thote: ti kush je. une jam beba i thote bjondja. po ti kush je? e, une i thote X-i jam ai rrocka qe erdhi dje ne darke.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Nje brune i afrohet nje tavoline kazinoje ku dy dealers te merzitur se nuk kane pune po bejne muhabet.
Brunja eshte tmerresisht terheqese, 2 metra e gjate dhe me nje gjoks te papare.
Keshtu afrohet dhe i thote 2 burrave qe do te vere bast 20.000 dollare ne nje hedhje te vetme zaresh.
Keta jane akoma duke e pare mire kur kjo ja pret : "Shpresoj qe mos ju vije keq nqs zhvishem nga poshte se me ecen mbare..."
Keshtu i heq pantallonat... pastaj heq edhe mbathjet dhe del komplet lakuriq nga mesi e poshte.
Merr zarat ne dore... i tund... dhe bertet me gezim "Hajde forca zara te vegjel... mami juaj ka nevoje per rroba te reja..."
Dhe i hedh zarat...
Pastaj duke bertitur me gezim "Urraaaa fitova fitova...." i hidhet ne qafe 2 dealers duke i puthur fort edhe duke qeshur me gezim.
Pastaj merr fishat, vishet edhe iken duke i puthur me dore...
2 dealerat akoma nuk e kane marre veten nga habia. Keshtu i kthehet i pari te dytit :
"Mor po ca hodhi njehere ta dime... ??? "
I dyti : "Ku di une...Une thashe se po e shikoje ti...."
Krijoni Kontakt