Si ju duket zgjedhja e re e Tranjerit të Kombetares Së Futbollit Arie Haan?
Me i miri qe kemi pasur ndonjehere
Me i mire se Baric
Njesoj si Baric
Me i keq se Baric
Nder me te keqinjte qe kemi pasur ndonjehere
Si ju duket zgjedhja e re e Tranjerit të Kombetares Së Futbollit Arie Haan?
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Them se eshte nje tranjer i mire dhe mund te na japi resultate ne qofte se lojtaret perkushtohen me shume. Me pelqen CV-ja dhe duket si nje tranjer qe din se cfare ben. Me merakos pak fakti qe ne disa raste ka ndenjur shum pak me disa skuadra dhe eshte penduar dhe i ka lene. Do zoti nuk na e ben keshtu.
Po ta shihnim trajnerin ne baze te meritave te tij ai eshte me i mire se Baric me te cilin nuk aritem shume, shpresojme qe me kete trajner te arijme dicka me teper, ne interviste Haan tha se nese mendoni se une do e fitoj kupen e botes me Shqiperin ateher largohem prej tash, dmth edhe ai vet e din kapacitetin e kombtares sone, pra shpesojme qe te ngelim ne nje nivel mesatar e jo te perfundojm me blamazhe si me trajnerin e fundit.
Sui generis
Ne Kemi Vuajtur Gjithmon Me Sulmin Se Nbrojta Esht Mir.shpresojm Te Fusi Idet E Ajaksit Per Lojen Sulmuse Dhe Masanej Te Japim Gjykim Per Te
Nuk e njoh lojën e këtij trajneri por besoj dhe shpresoj që do jetë më i mirë se Bariç dhe të jetë ndër trajnerët më të mirë që ka mpasur kombëtarja , mendimi im është se me siguri është më i mirë , duke u nisur nga karriera e këtij trajneri , pastaj përvoja etj.
Nuk di ç'te them tjeter , shpresojmë të jetë trajner i mirë dhe të sjellë suksese.![]()
Ta shohim!!!
sepse ne fillim kur erdhi Bariç te gjithe thame qe eshte shume i vjeter per te drejtuar kombetaren tone e te tjera gjera qe nuk dolen ne funde,,,,, BAriç iku duke lene nje grupe shume te mire te lojtaresh, dhe duke futur ne ekip nje mentalitet fituesi, te shohim se Cfare bagazhi ka ky trainjeri i ri. po me sa lexova une do te jete nje nder trainjeret me te mire qe ka patur ndonjehere ekipi jone perfaqesues, le ti themi mire se te vi .. ...... .. ..
Baric ishte trajneri me i mire qe kemi pasur ne kombetare.por ja qe ne funde ja montuan dhe e nxoren, krejt kjo erdhi nga Duka.F...y.....
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Une mendoj se Bariç eshte nje nga trainerat me te mire qe ka drejtuar kombetaren tone. Por, nuk mund te them ende qe eshte me i miri, pasi ai eshte akoma ne fillimet e tij ose ne mesin e punes qe ka nisur. Duhet te shikojme se si do te dale bilanci i tij ne fundin e ketyre eleminatoreve dhe se sa loje do te prodhoje Kombetarja jone ne vazhdimesi.
Nese nuk do ti montojne skena edhe Arie Haan, ashtu si bene me Bariç, mendoj se do jete me i miri nga trainerat qe kane drejtuar kombetaren tone dhe besoj se me ndihmen e tij Shqiperia do te renditet ne nje vend te mire ne fund te eleminatoreve!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Deri tani ka arrite rrezultate me te mira se Bariç, por duhet te presim per te gjykuar se eshte shum shpejt
Futbolli shqiptar, dhe kombetarja shqiptare jane ne rritje me apo pa Han-in.
Por Ari Han duket qe eshte ambicios, miqesor, pune-dashes,merr vesh nga futbolli gje qe e bejne ate personin e duhur ,ne vendin e duhur ,ne momentin e duhur.
Pra Ari Han eshte me i miri qe mund te kishim per momentin.
Krijoni Kontakt