Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 132 prej 132
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    nejse ......dhe ate luizen e "famshe" te vlores qe sic e loxova ketu ne forum paska pire gjak njeriu dhe ishte organizatore dhe e prezent ne masakrat dhe tmerreve qe pa vlora dhe vlonjatet me syte e vet dhe i hoqen ne kurrizin e tyre vetem me 1.5 vjet e denoi sala ...
    skandal .....
    ose jane mafiozet shume te fuqishem ose sala ka ndryshuar por jo ne kuptimim ose drejtimin qe ai i la te kuptoje njerezve perpara zgjedhjeve
    me duket se sala ka ndryshuar ne kuptimin tjeter dmth perpara se te hiki pergjithmone nga politika te beje dhe une disa leke te vogla xhepi se perndryshe do te ngelem me gisht ne goje .......
    shpresoj te jete e kunderta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    --------------
    Derisa te dale para drejtesis S.Gjinushi dhe Luiza Hoxha ,e te paguajne gjakun e Deshmoreve.
    ---------------

@tironse

nuk dua te perseris veten dhe nje here dhe te behem i bezditshem por Luiza Hoxha doli nga burgu per mendimin tim pa ju lag asnje qime floku.
    une per vete jetoj per shume vjet jashteshtetit dhe nuk kam qenen ne shqiperi ne 97. por kur shkova pas 2 vjetsh per pushime me thane te gjithe te njohurit e mi qe ka qene gjeja me e mire qe te ka dodhur...bile ka mundesi se ne disa qytete te shqiperise disa nga ata qe kane perjetuar 97 live te kene kaluar dhe shok nervor. tirana dhe vlora vinin era barut keshtu me thane.......
    por qe te kthehemi dhe nje here tek tema.....
    luiza hoxha ne baze te shtypit online para se te arrestohej ishte ne usa dhe me siguri ka bere atje ndonje dallavere me leket qe ka vjedhur ne kohen kur ka qene drejtoreshe poste dhe tani niset e qete fare nga shqiperia per ne usa ose i sjell ato leke ne tirane dhe gezon jeten e nje pasanikeje......pra ne kete pike sala po deshton cdo minute ore dite jave muaj.....
    une jam pak a shume nje njeri apolitik por ne kete rast do te thoja:
    mjere ai qe iken :-(
    me respekt Ozzy

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Tema tė Ngjashme

1. Mesapėt, ky popull i mrekulluesshem ilir
    Nga Qerim nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 31-08-2007, 16:07
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Pushtimi I Panjohur I Vlores, Ne 1690
    Nga CEZARND nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2005, 17:02
  4. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32
  5. Vlore ..dizet e di ..dizet e tre.
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 09:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •