Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 132
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar mė parė nga Sander Mafishja
    Ne Shkoder sulmohej shteti dhe digjeshin institucionet per hir te shkaterrimit
    Rrene me bisht. Shko mashtro ato qi s'i kane jetue ato kohe.

Vrasja eshte krim, por ky krim nuk bie mbi doren qe ngul thiken, por mbi ate qe kontrollon doren
    Krimi bjen mbi te dyja duert ne se dora qi ngul thiken asht e vetedijeshme.

Nje femije kriminel e ben nje prind te padenje per te qene i tille, dhe prindit i hiqet e drejta per te qene prind apo 'custodian' i atij femije
    -Sa bukur merr anen e vrasesit! Nji femije i pa te keq! I shkreti! Apo nji kriminel...
    -Kush ishte "prindi" i kriminelave ti e din. Ke te drejte qi nji popull normal duhet t'ja hiqte te drejten atyne per me qene 'custodian' i tij.

Krimet i kryen individet nepermjet turmest
    Budallallek me brena. Krimet i kryejn ato "dy duert" qi ke permende ma siper.

U vrane me shume police ne veri te Shqiperise se sa ne jug
    Rrene me bisht.

Sa per urretjen time, me duket se ia ben shume qejfin vetes. Une nuk kam nevoje te te urrej ty, dhe as kohe apo emocion per te harxhuar per ty. Sikur une te te urreja ty, ti do ishe akoma ne Spac. Une s'kam nevoje te implikoj ndjenja ndaj teje, sepse fitoj ne jeten reale. Une u arsimova per 50 vjet, ne universitete dhe katedra e akademi shkencore, kurse ti punove ne minieren e Spacit, qe sot ke qejf ta quash Universitet, apo librari. E ndersa ti akoma kerkon integrim, demshperblim apo strehim NGA UNE, une shkollohem universiteteve me te mira, apo jam kthyer ne kapitalistin me te suksesshem.
    ---Une nuk baj pjese ne te persekutuemt prej rregjimit, por:
    -E kam aq ndershmeni sa me ja njofte vlerat.
    -E kam aq shpirt sa me i bekue plaget e tyne e me i meshirue te poseduemt prej djallit qi ja shkaktuen.
    -E kam aq mend sa me e marre vesht se masakrimi i tyne deshti me thane masakrimi i Shqipnise.

Une s'kam nevoje te implikoj ndjenja ndaj teje, sepse fitoj ne jeten reale
    E para ti s'ke ndjenja dhe e dyta, ala s'e ke marre vesht se ke kene i humbun qysh ne fillim. Ti ke humbe! Ke humbe! Vec ti s'e shef! Ti ke jete e fitore aq sa sundon terri!

Une u arsimova per 50 vjet, ne universitete dhe katedra e akademi shkencore, kurse ti punove ne minieren e Spacit..."
    Une ne fakt isha ne universitet e jo ne Spac e fatkeqsisht ne komunizem kam ba, se pakut, po aq vjet shkolle sa ti. Ndryshimi asht qi ne se une fillova prej nji nivelit te caktuem, ty te asht dasht me i humbe do vjete te mira me mesue si shkruhet, cila asht luga e cili piruni (thiken e ke dite mire) e si pastrohen morrat. "Katedra e akademi shkencore" ishin ato qi ju shkaterruet.
    E sa per "...ne minieren e Spacit, qe sot ke qejf ta quash Universitet..." ne fakt tue lexue listen intelektualve te burgosun e kuptoj qi per shume te denuem kontakti i perditshem me to ishte shkolle e madhe. Por ti s'kishe se si as prej tyne me perfitue se ne se te burgosunit perfitojshin me marre ndonji dije gardianet mbeten po aq injorante.

E ndersa ti akoma kerkon integrim, demshperblim apo strehim NGA UNE
    Jeni ju qi kerkoni integrim prej atyne qi keni vra e ne shoqnine e "kasten" e tyne.
    Sikur une te kerkojshe me hy ne Partine Komuniste athere ti do te kishe te drejte, por ju po doni me hy te tjeret.
    Po doni me hy ne shoqnine e vendeve demokratike. Pra ju po kerkoni me u integrue ku s'ju takon. Ku e late mallkimin per perendimin? Sa njerez keni vra si te perendimit?
    Po doni me hy ne NATO. Ku e late mallkimin per NATO-n? Sa njerez keni vra si agjenta te vendeve te NATO-s
    Po doni pluralizmin. Ku e late mallkimin per sistemin pluralist? Sa njerez keni vra si pjesetare te nji partijet tjeter?
    Po doni me levize lirshem neper bote. Ku i late kufijte me klone me korrent? Sa njerez keni vra tue u arratise?
    Po doni me studjue. Sa rektora e profesora keni pushkatue? A don me ti numrue prej '45?
    Po doni me hy ne ekonomine e tregut. Ku e late superioritetin e sistemit komunist e mallkimin per kapitalizmin? Sa tregtare e sipermarres ndermarrjesh keni pushkatue?

Pra jeni ju qi doni me u integrue aty ku ato qi shpallet armiq ishin me kohe. Por nuk mundeni se jeni te formuem keq. Ti nuk bahesh kurre kapitalist sic thue, aq ma shume i suksesshem. Shume, shume shkon te niveli i mafjozit. Kur te tham qi ke lind i humbun...

Ika tash se s'kam kohe me u marre me ty. Une po ta diftoj rrugen per me u ba njeri: dashnija e meshira. Largoju urrejtjes, jo per tjere po per vedin tand.

Adios!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodra13 : 15-06-2004 mė 12:15

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Ne 2 Prill 91, ne Shkoder u sulmua komiteti ekzekutiv pa asnje shkak. Zgjedhjet e 31 Marsit ishin te lira e demokratike, te pakontestuara, dhe ato i fitoi PPSH. Ne Shkoder fitoi PD. Per cfare protestonin valle Shkodranet? Pse u dogj dhe u shkaterrua godina e komitetit ekzekutiv? Cili ishte motivi i protestave?

Policet e vrare ne Shqiperi ne 1997, jo ne Vlore.

1) Polic Fran Murrizi Komisariati i Policise Malesi e Madhe
    Vrare me 22 Korrik 1997 ndersa turma sulmonte Komisariatin e Koplikut. La ne hidherim familjen!

2)Kapiten i I Ilir Isa Dashi Shef i Policise Kriminale Malesi e Madhe
    Vrare ne prite nga disa keqeberes qe e qelluan me arme automatike nga nje makine.Gjate shkembimit te zjarrit u vra Ilir Dashi,njeri nga keqberesit dhe u plagosen njeri nga agresoret,nje dyqanxhi dhe nje kalimtar.Ilir Dashi ishte 27 vjeē.

3)Polic Bardhok Marku Komisariati i Policise Lezhe. Vrare ne moshen 29 vjeēare ne Komisariatin e Lezhes ne Korrik,gjate perleshjeve per ruajtjen e Komisariatit nga sulmet e njerezve te armatosur.La ne pikellim familjen.

4)Polic Fiqiri Kozi 32 vjeē.
    Vrare ne Burrel me 26 Mars 97,ndersa ishte ne sherbim me kolegun e tij Riza Katoēi edhe ky i plagosur rende!Ishin duke ruajtur Arken e Kursimeve te rrethit Mat. La ne pikellim familjen

5)Polic Veledin Pashaj Komisariati i Policise Ballsh.
    Polic Arshi Bregasi Komisariati i Policise Ballsh.
    Polic Arshi Hamiti Komisariati i Policise Ballsh.
    Vrare me 18 Dhjetor 1997 ne sherbim nga tre kriminele,qe nje vit me vone u denuan me vdekje.Lane ne pikellim familjet.

6)Polic Bujar Kastrati 30 vjeē
    Vrare me 28 Dhjetor ne Shijak nga disa persona te armatosur
    qe u larguan menjeher pas krimit.La ne pikellim familjen.

Gjithashtu ne Tirane u vrane 3 police nga gradistet e Sali Berishes, njeri prej tyre mu perpara hotel Rogner. Kush ka qene ne Tirane ne ate kohe e di fare mire kete, pasi vendi u mbush me tufa me lule.
    Keta police dhe shume te tjere nuk i vrane Vlonjatet, dhe ata nuk u vrane ne Vlore. Edhe nje here, shumica e policeve te vrare gjate 97 ishin jashte zones se rebeleve Vlonjate.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zarathustra. : 15-06-2004 mė 13:12

i/e regjistruar Maska e Iliriani
    Anėtarėsuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    Po lexoj kete teme e me bejne shume pershtypje mbrojtja e krimeve nga nje njeri me koke te fshehur pas forumit e paraqitur me emrin Sander Mafishija.

Enveristet ne 91 qene te organizuar nga PPSH e qene ca te mjeruar nga koperativat qe ju jipnin diten e punes 70 leke e te dilnin te protestonin per Enverin qe PPSH ti paraqiste ne lojen politike ne ate kohe si presion
    Une jam nga Gjirokastra e i mbaj mend shume mire ata fshatare te mjere qe e pranonin vet qe erdhen per ato 70 leke te koperatives.

Ne 91 sistemi kriminal nuk beri krime e la pushtetin se e pane mire kush qe fati i CAUSHESKUT e po qe per ta dhe tani do kishim komunizem.
    E prandaj nuk e morren are rrugen e forces se e dinin fundin.
    E prandaj ne nje fare menyre ishpetuan atij zemerimi te pakrahasueshem popullor.
    Ca njerez thone do qe me e mire te kishin zgjedhur rugen tjeter po qe ja qe sua mbante.
    Nuk kishin ata ndonje ide demokratike ne 50 vjete regjimi yne dallonte nga tere lindja e bile dhe nga kina qe me idjoti e me kriminali e nuk krahasohej me asnje nga vendet e lindjes per nga dhuna idjote qe vinte se udheheqja jone qe me injorantja nga gjith lindoret.

Krimet ne vlore i bene skafistet,kontigjenti kriminal i qytetit dhe ekstremistet e majte ata ish sigurimsa e oficer qe rregjimi komunist i kishte tratuar per 50 vjete.

Nuk e di ca mendon per Zani Caushin?Besoj eshte heroi yte.
    Ai qe e nxoren greket nga burgu dhe sollen ne vlore e u be gjeneral e ku perfundoi tani.
    Ku e ke sot kryetarin e komitetit Shytin i ardhur dhe ky nga greqia.
    Ky revolucion dihet qe i financuar e drejtuar nga media dhe sherbimi i fshehte greke.

Tre gishtat jane simbol i serbeve.Tre gishtat i ngrinin kur vrisnisn shqiptar ne kosove.
    Tre gishtat tregojne te verteten se kjo levizje qe investuar nga klanet me antishqiptare greke e serbe.
    Ketu eshte turpi me i madh dhe vete ata qe e bene u vjen turp tani ta permendin pale te mbrojne tre gishtat.
    Tre gishtat donin te dhunonin ate sinbol qe quhet QYTETI I FLAMURIT pra VLOREN
    dhe kjo nuk u be kot nga agjenturat e huaja dhe njerezit e paguar nga ata.

.................................................. .................................................. .............................. tha sander mafishja
    .Sa per urretjen time, me duket se ia ben shume qejfin vetes. Une nuk kam nevoje te te urrej ty, dhe as kohe apo emocion per te harxhuar per ty. Sikur une te te urreja ty, ti do ishe akoma ne Spac. Une s'kam nevoje te implikoj ndjenja ndaj teje, sepse fitoj ne jeten reale. Une u arsimova per 50 vjet, ne universitete dhe katedra e akademi shkencore, kurse ti punove ne minieren e Spacit, qe sot ke qejf ta quash Universitet, apo librari. E ndersa ti akoma kerkon integrim, demshperblim apo strehim NGA UNE, une shkollohem universiteteve me te mira, apo jam kthyer ne kapitalistin me te suksesshem.
    .................................................. .................................................. ............

Se sa arsimin e kulturen qe ke ti duket nga ato qe shkruan e qe mund ti krahasosh me ato qe mund te thoshte nje komuniste para 30 vitesh nga nje koperative malore.
    Ajo qe ti ke mesuar ne keto 50 vjete jane veprat e Enverit Stalinit Maucedunit e duket qarte ne shkrimin tende fraza nga veprat e tyre.Po tani NUK ECET ME STALININ ENVERIN DHE MAUCEDUNIN.
    Gjithe ai edukim qe ti ke marre tani sherben sic i sherbyen njerezve pase 1990 veprat e Enverit qe i perdoren per munges te letres higjenike.

Ne jug ne ju komunisteve ju quajm te PAFISEM dhe NUK BEHET RIGONI RRAP,RIGONI NGELET RIGON.

O njeri qe me mendje jeton akoma ne koperative-ne shqiperi moren pushtetin komunistet nga qe evropa u nda ne dy pjese e qeverisen per aq kohe sa qendroi komunizmi ne lindje.
    Sa ra komunizmi ne lindje pushtetit tone te forte i rane breket ne 1 muaj.
    Sa per burgjet ato u hapen pasi ra regjimi e ata i mbajten te burgosurit politik derri diten e fundit.
    Ata i nxoren revoltat e popullit e jo partia jote e ti.
    Komunistet sic shihet nuk e morren pushtetin nga fuqia e tyre e nuk e mbajten nga fuqia e tyre por thjeshte se gjysma e europes ju dha rusise per 50 vjet.
    Komunistet shqiptare e bene ato krime e perdoren represionin per 50 vjet qe e thjeshte -e vinin nga fshatat,zonat e familjet me injorante te shqiperise e nuk e mbanin dot pushtetin pervec dhunes se nuk kishin tru ishin injorante e keshtu nje injorant e i paditur e mban pushtetin.
    E kjo te ben ti te mburesh.Nuk kam pare njeri te mburet per injorancen.

Ti ne menyre te hapur tregon nje urrejtje per ish te persekutuarit.
    URREJTJA NUK ESHTE VLERE
    Ajo eshte e njerezve te vegjel,cmirezi ,te paafte e jo e njerezve te sukseshem.
    Ti keto 'cilesi' jo vetem i trashegon nga e kaluara proletare e komuniste po dhe i ke si person.
    Keshtu mos e lavdero veten se njerezit te shikojne me ato qe shkruan kush je ce do se fytyren nuk ta shikojne.
    Nuk kam pare njeri te mburet per krimet.

Koha kalon por mos haro krimet nuk mbulohen dote.
    Nje njeri mund te iki e te fshihet pas nje biznesi e diplome apo nje imazhi po ne qofte se ka bere nje krim nuk i shkeputet dot atij e ai e ndjek nga pas gjithe jeten.

Ti nga nje ane ankohesh per Berishen se do bente kete e ate e nga ana tjeter mburesh me krimet e 97 dhe te 50 vjeteve.
    Nuk e di nje njeri qe mburet me krimet eshte kriminel.
    Nuk e di si ke fytyre te na besh moral kur ti perkrah krimet.
    Mos be moral e justifiko kot e mban fjalime-
    Ne qofte se ti sic shkruan je dakort me ato krime thuaja hapur e mos u fsheh pas parave qe humben njerezit,e revoltes se njerezve e qytetit te vlores.

Ne 90 qe nje kohe tjeter njerezit sa dolen nga diktatura e donin ti linin pas e ti harronin e shoqeria te ecte perpara.
    E ne ate kohe ne gjithe boten qe nje klime e tille kur edhe Izraelitet e Palestinezet bene paqe.
    Keto qene shkaqet qe ne ato vitet e para njerezit fisnik per interes te atdheut e te ardhshmes nuk bene revansh ndaj ishkomunisteve qe ne ate kohe ne fakte ishin katandisur ne pike te hallit e i shtypje me gisht te vogel.

Ne nga jugu themi-'ruaju nga konia se po te vuri poshte te hapi barkun se qeni i madh kur te ve poshte vetem te shtyn me turi'.

Po 97 na tregoi se ata qe kane bere nje krime mund ta bejne prape e sic dhe ti tregon qarte ne kete forum.
    Ata qe bashkepunuan me serbet e tre gishtave e shiten kosoven mund te bashkepunojne per te njejtin qellim per te djegur shqiperine me grekerit.

Ketu ti ke te drejte dhe na kujton te gjitheve se me ke kemi te bejme.

Ne shqiperi gjerat po ndryshojne e opozita duket qe do vije ne pushtet.
    Mendoj se ti ke te drejte kur ti e kritikon ate qe kur qe ne pushtet nuk mbajti nje qendrim te prere ndaj krimeve te kaluara.
    Aq me teper 97 e provoi kete.
    Shume nga ato gabimet qe ti i kritikon nuk do i bej po nuk e di do jesh ti dakort?

Ngjarjet e 97-tes me gjithese shume te hidhura jane nje mesim i madh per shqiptaret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iliriani : 15-06-2004 mė 14:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Ne 2 Prill 91, ne Shkoder u sulmua komiteti ekzekutiv pa asnje shkak...Pse u dogj dhe u shkaterrua godina e komitetit ekzekutiv? Cili ishte motivi i protestave?
    Rrene me bisht. Komiteti ekzekutiv nuk asht sulmue asnjihere.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499

Zdravo od zla gore sa Vlora. Hello from blood for blood in Vlora. 1997.

cool! cool!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    nje tjeter e bukur

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    o zot cfytyre kjooooooo,e frikshmeeeeeeee
    Wild and crazy can't be lazy

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499

Zdravo od zla gore sa Vlora. Hello from blood for blood in Vlora. 1997.

cool! cool!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499

Nuk i njeh?

Citim Postuar mė parė nga jessi89
    o zot cfytyre kjooooooo,e frikshmeeeeeeee
    Nuk i njeh? Jane trimat e Myrteza Caushit & Albert Shytit me Niko Veizit, Neki Dredhes, Nedin Xhelilit dhe Eqerem Osmanit.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    O Tito Kapertoni,po keto emrat e fundit sikur jane si ne qeverisje more,me trima te tille kane fytyre e kan ardh ne krye keta eeee?wowwwww per mu ky eshte turpi me i madh qe ekziston.E di si thote populli be si u be po tani gjej nje qoshe e rri rehat mos u ndje.
    Po jo mo se do ta kesh gabim ti,ska mundesi se besoj una hic fare,kemi cipe apo jo eee?
    Wild and crazy can't be lazy

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mesapėt, ky popull i mrekulluesshem ilir
    Nga Qerim nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 31-08-2007, 16:07
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Pushtimi I Panjohur I Vlores, Ne 1690
    Nga CEZARND nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2005, 17:02
  4. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 11:32
  5. Vlore ..dizet e di ..dizet e tre.
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 09:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •