Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Me një buzëqeshje të parezistueshme, një look të veçantë apo një vështrim këmbëngulës? Përgjigju me sinqeritet pyetjeve të testit të mëposhtëm, dhe do të zbulosh se cila është mënyra jote (pak a shume kuptohet) terrhequr vemendjen personit që të pëlqen.

Një djalë që të pëlqen fillon e flet për ish-të dashurën e tij, e cila rastësisht është një shoqja jote e vjetër. E këshillon ta harrojë?
    Po Jo

Kur shikon në televizor aktorë dhe modelë me fytyra dhe trupa perfektë, mendon se është shumë më e lehtë të dukesh bukur në ekran sesa në jetën reale?
    Po Jo

Hyn në një lokal dhe shikon një djalë simpatik, i cili është duke pirë diçka. Në një moment fillon e të shikon. I afrohesh dhe përpiqesh të fillosh bisedën me të?
    Po Jo

E ndjek modën vazhdimisht, por ndodh që të ndërrosh stil të veshuri për t’i pëlqyer personit që të tërheq. Do të ndiheshe në siklet për ta pranuar?
    Po Jo

Një shoqja jote njihet me një djalë, i cili edhe pse është shumë simpatik, ka një veshje që lë për të dëshiruar. Për t’i tërhequr vëmendjen, mundohesh t’i përjashtosh komentet, në lidhje me veshjen e tij, dhe e shikon me admirim?
    Po Jo

Vendos të fillosh një dietë, por e di që partnerit i pëlqejnë trupat “e mbushur”. Përfundimisht, e fillon dietën, duke besuar se, nëse të do vërtet, atëherë do të vazhdojë të të dojë edhe me disa kile më pak.
    Po Jo

A ndihesh plotësisht e sigurt se askush nuk mund “të ta vjedhë” personin e zemrës?
    Po Jo

Zakonisht, kur dikush që të pëlqen është para teje, qesh me të madhe dhe mundohesh të tregosh gjëra të zgjuara.
    Po Jo

Je zënë me partnerin dhe për një kohë të gjatë qëndroni pranë njëri-tjetrit pa folur. Si përfundim, kthehesh e shikon dhe i thua se e do shumë.
    Po Jo

Ka ndodhur ndonjëherë të të ngacmojë një person që e dije se kishte një lidhje?
    Po Jo
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ka shume menyra per te bere per vete nje femer,mund ta besh qe te te doje cmendurisht por asgje nuk eshte e perjeteshme,the love does not last forever......it is sad but true.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    ka shume menyra per te bere per vete nje femer,mund ta besh qe te te doje cmendurisht por asgje nuk eshte e perjeteshme,the love does not last forever......it is sad but true.
    Vet njeriu eshte qenie e vdekshme, ndjenja e tij vdes bashke me 'te, dhe dashuria nuk ben perjashtim ne asnje rast.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Vet njeriu eshte qenie e vdekshme, ndjenja e tij vdes bashke me 'te, dhe dashuria nuk ben perjashtim ne asnje rast.
    E kisha fjalen qe dashuria me te njejten vajze nuk zgjat gjithmone....dicka ndodh ftohet pakthyeshmerisht,ti shikon syte e saj dhe kupton qe ata kane ikur pergjithmone,ti ke perpara vetem nje qenie qe i di emrin vetem,kjo eshte vdekja e dashurise.....vuan e kalon vuajten derisa te gjesh dashurine tjeter......dhe gjithmone te duket qe dashuria qe perjeton eshte me e forta,por nuk eshte e vertete,eshte nje perceptim fals,cdo dashuri eshte njesoj e forte.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    E kisha fjalen qe dashuria me te njejten vajze nuk zgjat gjithmone....dicka ndodh ftohet pakthyeshmerisht,ti shikon syte e saj dhe kupton qe ata kane ikur pergjithmone.
    Po kur ne refleksin e shikimit qe ajo ka ti shef vecse syte e saj dhe jo syte e ty, nuk do mend qe ajo dashuri qe ti ke ndjere do venitet, dhe ti ndjekesh syte e saj per ti kthyer perseri atje ku doje te ishin ... eshte si te vetvritesh.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po kur ne refleksin e shikimit qe ajo ka ti shef vecse syte e saj dhe jo syte e ty, nuk do mend qe ajo dashuri qe ti ke ndjere do venitet, dhe ti ndjekesh syte e saj per ti kthyer perseri atje ku doje te ishin ... eshte si te vetvritesh.
    Po eshte pikerisht keshtu........eshte si te vetevritesh.....vuan shume.zgjidhja me e bukur eshte mos dashuro kurre, beje vajzen te te dashuroje,le te vuajne te tjeret pse te vuash ti,ti vetem ndjehu mire, bej sex vazhdimisht, gezoje jeten .....kjo vlen dhe anasjelltas
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Ti do te thuash te nxjerresh zemren ne pension ncuq se e ben dot ndryshe eshte te besh nje jete liberale e ndryshe te besh jete, ti nuk jeton dot pa dashuri ... as un nuk jetoj dot ... asnje, se vetem ideja qe dikush na do na ben te ndihemi gjalle, me thuaj te njejtin mendim do kishe sikur te te perdornin ty dhe mos te kishin as ndjenjen me te vogel?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ti do te thuash te nxjerresh zemren ne pension ncuq se e ben dot ndryshe eshte te besh nje jete liberale e ndryshe te besh jete, ti nuk jeton dot pa dashuri ... as un nuk jetoj dot ... asnje, se vetem ideja qe dikush na do na ben te ndihemi gjalle, me thuaj te njejtin mendim do kishe sikur te te perdornin ty dhe mos te kishin as ndjenjen me te vogel?
    Ke plotesisht te drejte,ky eshte problemi, qe ne jemi te kontrolluar nga ndjenjat,nuk e nxjerrim dot zemren ne pension,dashuria eshte irracionale nuk pranon asnje lloj llogjike,dhe ateher kur ne tentojme te perdorim logjiken ne dashuri,ne deshtojme....tek e fundit ne nuk e dime se kur vjen dashuria dhe kur iken ajo.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Lajme Nga Bota Islame !
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 367
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 15:12
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-12-2008, 19:52
  3. Të rrëfesh seksin në versionin islamik
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:48
  4. parfumi/kolonja qe ju pelqen te seksi i kundert :)
    Nga FierAkja143 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 15:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •