Fiori
Albo
ClaY_MorE
Davius
Darius
gimi3
shigjeta
Edvin83
DI_ANA
Bledari
D@mian
RaPSouL
Peniel
Gerdi
J@mes_Douglas
La_Lune
ALBA
DoLpHiN
Zeri_i_Mirdites
lexuesja
EdiR
miki_al2001
toni77_toni
Gerrard
Shkupi
Shpirt Njeriu
edspace
darwin
Macho
Një tjetër që nuk ndodhet në listë (emrin në postim)
Vota eshte e fshehte ja une votova ne qetesi![]()
Glamorous thjesht me ka bere pershtypje ne kete teme se si ti gjithmone ke sulmuar nje njeri. Nje teme u fshi per shkak manipulimesh dhe me duket se kjo teme e dyte u hap pikerisht me idene qe nuk do kishte me manipulime dhe me sa di une edhe ne chat, ky votim as nuk eshte permendur me.
Me vjen keq te te them hon por me duket sikur kjo eshte dicka personale kunder ketij moderatori. Nqs ti nuk doje qe ky moderator te mirrte vota dhe te zgjidhej sepse nuk e meritonte, atehere ai nuk duhej qe te vihej fare ne listen e moderatoreve per te zgjedhur.
Nga kjo qe shkruan ti me duket sikur ti ke filluar te besh te njejten gje qe propagandove kunder ne temen e kaluar, por ne vend qe te ishte per votimin e nje moderatori, eshte kunder votimit te nje moderatori.
kalofshi mire te gjithe!
DeAdA
DeAdA po te kishe qene e vemendshme dhe e pranishme e dashur, para se tema e meparshme te fshihej dikush publikoi nje memo... gjithsesi se ca bej une, apo se ca shpreh une pak rendesi ka... Tema eshte votim, ti voto per ate qe mendon, nese do! Nese sdo mundesh dhe te mos votosh, edhe te merresh me temat e tjera!
Se kush del fitues mua sme intereson fare, sepse tek e fundit emri im nuk ndodhet ne ate liste, por ama me pelqen pak pasterti, te pakten ne dicka ku fituesi nuk do marr nja 1000euro...
Bye!
Puthja eshte ushqimi i zemres...
o glamorous ti do te besh per te gjitha postimet ose votimet komente ???
perderisa eshte emrin i bledarit ne votim atehere ska pse te vij inat se si i merr votat ai !!! per simpati apo per perkushtim !!! me mire kishe vene ata qe kane me shume postime ne listen e votimeve edhe binim rehat te gjithe persai perket kesaj teme !!! mos te vi inat sepse ti i ke lene emrat aty edhe vota eshte e lire !!! hajde me te mira edhe te ben dem inati i tepert !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
me qe nuk i njoh asnjerin Bledari me duket esht me i miri moderator
Shum zhurm per asgje zbor i esht ber ksaj teme esht hapur esht mbyllur 300 her secili prej jush ka nje moderator te preferuar dhe jep iden e tij nuk esht nevoja qe te dergohen jo memo e kshu gjerash se fundja sfiton gje ai qe del me i miri
Bledari eshte edhe mod i mire edhe anetar i mire... per te mos thene qe eshte edhe nga me te vjetrit ketu ne forum. Perse beni debat kot njehere , nese e do populli ka marre fund
Bravo i qofte qe u ka fituar zemrat se edhe ajo merite eshte.
Urime per fitoren e thelle Bledi![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Pershendetje!!
Une nuk e kuptoje pse duhet te diskutojme akoma, u manipulua su manipulua. E lagu se lagu, une personalisht e njof Bledarin ketu e shum vite, mos them qe po bejme nje dekad qe njihemi si ne Forum dhe ne Chat. Kam teper respekt se e njof dhe nga afer dhe eshte i njejti si ne realitet po ashtu dhe ne virtualitet. Dhe une duhet t'ia jepja Bledarit voten qe kam kaq vite miqesi po ce do se nuk ja dhash mendova se e meritonte dikush tjeter. Dhe kete ta keni te sigurt ketu votohet sipas deshires dhe ndjenjes tende dhe jo sipas miqesive. Kush mendon se eshte manipuluar votimi ateher jan te lire qe mos diskutojne dhe mos e shikojne me qe mendojne se eshte e pa drejte.
Bledari urime per fitoren, e meriton mbi te gjitha si njeri dhe pastaj nga ana profesionale, pasi ke shum vite mbi shpatull si ne forum dhe ne chat.
Po qe per debate hapni nje teme (Manipulimi Votave) Po ose Jo. Dhe diskutoni, thojini Bledarit moderatorit perkates qe ta bej temen deri ne 500 post dhe shfryni dufin, se keshtu si dilet
Kalofshi mire
Endri
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paska fituar ai qe fitova une :PPPPPPPPPppppppppppp
Urime Bledari dhe tani duhet te me dalesh krahe se mkan marr inat keta moderatoret e tjere. [shaka]
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt