Close

Rezultati i Sondazhit: Cili ishte moderatori më i mirë për vitin 2007?!

Votues
133. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Fiori

7 5.26%
  • Albo

6 4.51%
  • ClaY_MorE

19 14.29%
  • Davius

20 15.04%
  • Darius

28 21.05%
  • gimi3

7 5.26%
  • shigjeta

14 10.53%
  • Edvin83

3 2.26%
  • DI_ANA

44 33.08%
  • Bledari

35 26.32%
  • D@mian

3 2.26%
  • RaPSouL

15 11.28%
  • Peniel

2 1.50%
  • Gerdi

3 2.26%
  • J@mes_Douglas

6 4.51%
  • La_Lune

3 2.26%
  • ALBA

8 6.02%
  • DoLpHiN

4 3.01%
  • Zeri_i_Mirdites

18 13.53%
  • lexuesja

5 3.76%
  • EdiR

7 5.26%
  • miki_al2001

8 6.02%
  • toni77_toni

3 2.26%
  • Gerrard

5 3.76%
  • Shkupi

2 1.50%
  • Shpirt Njeriu

8 6.02%
  • edspace

11 8.27%
  • darwin

7 5.26%
  • Macho

5 3.76%
  • Një tjetër që nuk ndodhet në listë (emrin në postim)

2 1.50%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 76
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Darius, Zeri i Mirdites dhe Rapsul me aktivistet, nuk di ti dallolloje mes tyre...
    Rrofshin !

Por edhe te gjithe antarve te ketije forumi ua uroje Vitin e Ri 2008, shendet e suksese !

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    sepse gjithcka ketu funksionon ne baze te "Miqesive"
    A nuk funksionon gjithandej keshtu bro... kjo eshte jeta ne fund te fundit. Prandaj duhen miqte.

Mere ra fjala : Me sa shof eshte prape Bledari qe kryeson! Ca u be me ato thashethemet e manipulimit? Apo e ka manipuluar prape sondazhin

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    A nuk funksionon gjithandej keshtu bro... kjo eshte jeta ne fund te fundit. Prandaj duhen miqte.

Jam dakort me ty,po jo gjithmone funksionon ne menyren me te cilen e pershkruan.
    Ka edhe njerez te drejte,ka edhe drejtesi kjo bote,mos te duket çudi ty!
    Imagjino nje bote ku nuk do te ekzistonin njerez te tille,po vetem ata qe korruptonin!
    Ne rradhe te pare ne situata te tilla korruptuesi eshte korruptues i vetevetes dhe ata qe e ndjekin nuk e bejne gjithmone per miqesi,jo gjithmone!

Diçka e dhene me miqesi eshte e merituar dhe diçka e dhene me interes dhe servilizem eshte komplet ndryshe!

Une per Bledarin kam respekt sikurse edhe per shume moderatore te tjere!
    Por kam pare ketu smod,admin e moderatore qe meritonin te ishin ne krye te listes!
    Ka smod qe drejtojne nenforume te tera dhe nuk eshte i lehte moderimi!
    Ka admin qe drejtojne kete forum dhe nuk eshte aspak e lehte te arrish te krijosh dhe te mirembash diçka te tille.
    Kam pare moderatore qe i jane perkushtuar prej vitesh ketij forumi dhe edhe ata meritojne te jene ne krye te listes...

Ps....Mendimi im perfundimtar eshte....Qe te gjithe ju qe moderoni dhe drejtoni kete forum jeni te mrekullueshem dhe qe te gjithe jeni te fituar,ne mirembajme nje forum dhe ketu qendron respekti dhe vleresimi yne ,pikerisht me ndihmen qe i japim!
    Qe te gjithe jeni fitues.

Me shume respekte

Diana
    "Carpe Diem"

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Nuk e di ku e gjen kete "Force" qe shkruan kaq gjate me fixove tek temat e tua ..dua te them qe ke intelekt (mbase nuk jam une Ai qe duhet te te vleresoj) por me sakte me shkurt dhe me koncize e di qe nuk mundesh por provoje nje here .
    Me respekt AuGuSt

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nuk e di ku e gjen kete "Force" qe shkruan kaq gjate me fixove tek temat e tua ..dua te them qe ke intelekt (mbase nuk jam une Ai qe duhet te te vleresoj) por me sakte me shkurt dhe me koncize e di qe nuk mundesh por provoje nje here .
    Me respekt AuGuSt
    Kam natyren llapazane pak

Flm per vleresimin dhe mos u fixo kaq shume se te ben dem per syte!

Nqs merzitesh ti mos u lodh!Lexo deri ne gjysem...

Gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Por kam pare ketu smod,admin e moderatore qe meritonin te ishin ne krye te listes!
    Tani ketu hyn ne fuqi "relativiteti". Psh. Ai qe per ty e meriton te jete i vleresuar, per mua nuk eshte pershembull : e thjeshte apo jo.

Ka smod qe drejtojne nenforume te tera dhe nuk eshte i lehte moderimi!
    Per ca moderimi e ke fjalen... shiko nqs e ke fjalen kur moderohet nje teme se u kthye ne "chit-chat" kjo eshte nje arsye qe une psh nuk e shof te vlefshme.

Forumi eshte i perber prej njerezish...njerezit perbejne jeten... jeta eshte e tille :
    E mbushur me seriozitet por edhe me shkarkim stresi. Dikush duhet te jete i lire te komunikoje me shoket virtuale edhe per tu tallur ose per te bere sherr. Nuk eshte e thene qe diskutohet gjithmone seriozisht mbi "gjirin persik".
    Shkurt liria e fjales duhet te jete flamur gjithmone : Te gezosh statusin e MOD nuk do te thote qe tani fjala jote eshte ligj... ti je per te ruajtur ekuilibra. Dhe ekuilibrat me vjen keq... po i ruan ai qe i le te gjithe te shfryhen, pa cenuar lirine e fjales, por edhe pa e lene forumin ti kthehet ne anarki.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354

Mere ra fjala : Me sa shof eshte prape Bledari qe kryeson! Ca u be me ato thashethemet e manipulimit? Apo e ka manipuluar prape sondazhin
    Kush permendi emra te atyre qe manipuluan, ose derguan memo??? Une sdi te kem permendur emra ne sondazhin e meparshem, sepse tek e fundit sishte vetem 1 qe manipuloi ok!
    Bye tani! E mos e diskuto me kete gje!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me respekt AuGuSt
    haha,
    ti je psikolog e nuk ke nevoje te ta thone, po me duket se te ka ikur truri ty per nje moderatore .
    Ke rene ne dashuri plako.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Meqe ra fjala per Bledarin, se eshte bere shume debat,
    une personalisht nuk e kam pare shume verdalle Bledarin, te pakten jo ne forum, edhe pse ai mund te jete ylli i chatit.
    Pranoj se ne fund te fundit kur i jep voten dikujt eshte kryesisht nga simpatia personale, po une as nuk e dija se bledari ishte moderator deri tek kjo teme.
    Prandaj e kuptoj thirrjen e Glamorous.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Tani ketu hyn ne fuqi "relativiteti". Psh. Ai qe per ty e meriton te jete i vleresuar, per mua nuk eshte pershembull : e thjeshte apo jo.

Per ca moderimi e ke fjalen... shiko nqs e ke fjalen kur moderohet nje teme se u kthye ne "chit-chat" kjo eshte nje arsye qe une psh nuk e shof te vlefshme.

Forumi eshte i perber prej njerezish...njerezit perbejne jeten... jeta eshte e tille :
    E mbushur me seriozitet por edhe me shkarkim stresi. Dikush duhet te jete i lire te komunikoje me shoket virtuale edhe per tu tallur ose per te bere sherr. Nuk eshte e thene qe diskutohet gjithmone seriozisht mbi "gjirin persik".
    Shkurt liria e fjales duhet te jete flamur gjithmone : Te gezosh statusin e MOD nuk do te thote qe tani fjala jote eshte ligj... ti je per te ruajtur ekuilibra. Dhe ekuilibrat me vjen keq... po i ruan ai qe i le te gjithe te shfryhen, pa cenuar lirine e fjales, por edhe pa e lene forumin ti kthehet ne anarki.
    Nuk thashe aspak qe ne jemi me te zgjuar se te tjeret dhe qe fjala jone eshte ligj!
    Anetare te thjeshte kemi qene qe te gjithe me pare!!
    Kjo eshte teme per moderatoret dhe une dhashe mendimin tim!
    Mos te duket edhe aq i lehte moderimi!
    Une statusin per ligj ketu i nderuar nuk e dua...me del imi!
    Po flisja per te tjere dhe punen e bere prej tyre.
    Keto qe thua ti mund ti besh te "verejtje dhe keshilla",mos na shaj tani more vesh!
    Jemi qorruar duke fshire chit chatet dhe ofendimet dhe ne vend qe te na blini nga nje pale syze ne kritikoni...

Respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë kuptoni me termin Demokraci?
    Nga Kryeplaku në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 13:01
  2. Fiks Fare I
    Nga Ferdinandi në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 351
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 05:18
  3. Rregullorja e forumit fetar
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-11-2002, 19:19
  4. A ishte ai turk nje pushtim?
    Nga Anton në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:51
  5. Botimi i Kolise
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-07-2002, 10:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •