Darius, Zeri i Mirdites dhe Rapsul me aktivistet, nuk di ti dallolloje mes tyre...
Rrofshin !
Por edhe te gjithe antarve te ketije forumi ua uroje Vitin e Ri 2008, shendet e suksese !
Fiori
Albo
ClaY_MorE
Davius
Darius
gimi3
shigjeta
Edvin83
DI_ANA
Bledari
D@mian
RaPSouL
Peniel
Gerdi
J@mes_Douglas
La_Lune
ALBA
DoLpHiN
Zeri_i_Mirdites
lexuesja
EdiR
miki_al2001
toni77_toni
Gerrard
Shkupi
Shpirt Njeriu
edspace
darwin
Macho
Një tjetër që nuk ndodhet në listë (emrin në postim)
Darius, Zeri i Mirdites dhe Rapsul me aktivistet, nuk di ti dallolloje mes tyre...
Rrofshin !
Por edhe te gjithe antarve te ketije forumi ua uroje Vitin e Ri 2008, shendet e suksese !
Jam dakort me ty,po jo gjithmone funksionon ne menyren me te cilen e pershkruan.
Ka edhe njerez te drejte,ka edhe drejtesi kjo bote,mos te duket çudi ty!
Imagjino nje bote ku nuk do te ekzistonin njerez te tille,po vetem ata qe korruptonin!
Ne rradhe te pare ne situata te tilla korruptuesi eshte korruptues i vetevetes dhe ata qe e ndjekin nuk e bejne gjithmone per miqesi,jo gjithmone!
Diçka e dhene me miqesi eshte e merituar dhe diçka e dhene me interes dhe servilizem eshte komplet ndryshe!
Une per Bledarin kam respekt sikurse edhe per shume moderatore te tjere!
Por kam pare ketu smod,admin e moderatore qe meritonin te ishin ne krye te listes!
Ka smod qe drejtojne nenforume te tera dhe nuk eshte i lehte moderimi!
Ka admin qe drejtojne kete forum dhe nuk eshte aspak e lehte te arrish te krijosh dhe te mirembash diçka te tille.
Kam pare moderatore qe i jane perkushtuar prej vitesh ketij forumi dhe edhe ata meritojne te jene ne krye te listes...
Ps....Mendimi im perfundimtar eshte....Qe te gjithe ju qe moderoni dhe drejtoni kete forum jeni te mrekullueshem dhe qe te gjithe jeni te fituar,ne mirembajme nje forum dhe ketu qendron respekti dhe vleresimi yne ,pikerisht me ndihmen qe i japim!
Qe te gjithe jeni fitues.
Me shume respekte
Diana
"Carpe Diem"
Nuk e di ku e gjen kete "Force" qe shkruan kaq gjate me fixove tek temat e tua ..dua te them qe ke intelekt (mbase nuk jam une Ai qe duhet te te vleresoj) por me sakte me shkurt dhe me koncize e di qe nuk mundesh por provoje nje here .
Me respekt AuGuSt
Tani ketu hyn ne fuqi "relativiteti". Psh. Ai qe per ty e meriton te jete i vleresuar, per mua nuk eshte pershembull : e thjeshte apo jo.Por kam pare ketu smod,admin e moderatore qe meritonin te ishin ne krye te listes!
Per ca moderimi e ke fjalen... shiko nqs e ke fjalen kur moderohet nje teme se u kthye ne "chit-chat" kjo eshte nje arsye qe une psh nuk e shof te vlefshme.Ka smod qe drejtojne nenforume te tera dhe nuk eshte i lehte moderimi!
Forumi eshte i perber prej njerezish...njerezit perbejne jeten... jeta eshte e tille :
E mbushur me seriozitet por edhe me shkarkim stresi. Dikush duhet te jete i lire te komunikoje me shoket virtuale edhe per tu tallur ose per te bere sherr. Nuk eshte e thene qe diskutohet gjithmone seriozisht mbi "gjirin persik".
Shkurt liria e fjales duhet te jete flamur gjithmone : Te gezosh statusin e MOD nuk do te thote qe tani fjala jote eshte ligj... ti je per te ruajtur ekuilibra. Dhe ekuilibrat me vjen keq... po i ruan ai qe i le te gjithe te shfryhen, pa cenuar lirine e fjales, por edhe pa e lene forumin ti kthehet ne anarki.
Meqe ra fjala per Bledarin, se eshte bere shume debat,
une personalisht nuk e kam pare shume verdalle Bledarin, te pakten jo ne forum, edhe pse ai mund te jete ylli i chatit.
Pranoj se ne fund te fundit kur i jep voten dikujt eshte kryesisht nga simpatia personale, po une as nuk e dija se bledari ishte moderator deri tek kjo teme.
Prandaj e kuptoj thirrjen e Glamorous.
Nuk thashe aspak qe ne jemi me te zgjuar se te tjeret dhe qe fjala jone eshte ligj!
Anetare te thjeshte kemi qene qe te gjithe me pare!!
Kjo eshte teme per moderatoret dhe une dhashe mendimin tim!
Mos te duket edhe aq i lehte moderimi!
Une statusin per ligj ketu i nderuar nuk e dua...me del imi!
Po flisja per te tjere dhe punen e bere prej tyre.
Keto qe thua ti mund ti besh te "verejtje dhe keshilla",mos na shaj tani more vesh!
Jemi qorruar duke fshire chit chatet dhe ofendimet dhe ne vend qe te na blini nga nje pale syze ne kritikoni...
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt