Doja me votu per gjith po thash e di qe do i ngeli hatri gjithve masanej .... Votova Blrdarin ... eshte i perkushtuar
Visi
Fiori
Albo
ClaY_MorE
Davius
Darius
gimi3
shigjeta
Edvin83
DI_ANA
Bledari
D@mian
RaPSouL
Peniel
Gerdi
J@mes_Douglas
La_Lune
ALBA
DoLpHiN
Zeri_i_Mirdites
lexuesja
EdiR
miki_al2001
toni77_toni
Gerrard
Shkupi
Shpirt Njeriu
edspace
darwin
Macho
Një tjetër që nuk ndodhet në listë (emrin në postim)
Doja me votu per gjith po thash e di qe do i ngeli hatri gjithve masanej .... Votova Blrdarin ... eshte i perkushtuar
Visi
Shqiptar ne shpirt ...
Tironc ne zemer...
ClaY_MorE Davius Darius DI_ANA Bledari Gerdi J@mes_Douglas DoLpHiN Zeri_i_Mirdites Gerrard Shpirt Njeriu darwin
Me moderatoret e tjer nuk kam pas aq shum lidhje, kshuqe per mua keta jan te perzgjedhurit !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Vota ime ka shku vetem per tre personat qe jane dhe mbeten me te miret, jo se te tjeret sjan te mire por kta jan zgjedhja ime
Shigjeta
Davius
Zeri i Mirdites..
Kta te tre jane te vetmit me te respektuar per mua...
Edi
Takohemi në Ditën e Gjykimit
E veshtir Per te zgjedhur por e let per te vendosur .
Bledari Rapsoul Clay More & Davius
FieRaK
Per mu eshte bledari e se lun topi ma i perkushtumi ma njeshi ketu tek ju rsp .....
pa metje hatri nga te gjithe se cuna e goca te mire ka por une voten time ja jap Bledarit se e mer edhe me mase trupore
edhe si karakter hallall bledo se je cun 1-sh se vinjoli te njef si ne chat edhe ne realirtet
per mua ti e mer
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Fiori
Albo
ClaY_MorE
Davius
Darius
DI_ANA
Bledari
Zeri_i_Mirdites
Gerrard
Shpirt Njeriu
RaPSouL
Macho
Ndryshuar për herë të fundit nga Qendi : 05-01-2008 më 08:29
une votova DI_ANA , ZERI_MIRDITES dhe Bledarite gjitha jane te mire , po meqe duhet te beje nje zgjithje , une zgjodha keta .
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Une votova Di Ana,por nuk e votova si moderatore,e votova me shume per postimet e shkelqyera qe ben ajo,pra si antare teper cilesore.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
te gjithe jane per tu respektuar,por keta qe kam perzgjedhur jane me pak te njeanshem!!
gimi3
DI_ANA
ClaY_MorE
Bledari
Zeri_i_Mirdites
RaPSouL
Krijoni Kontakt