Glamorous,
Se pari, nuk e di se sa eksperience ke ti ne hapje temash per sondazhe dhe votime, por thjesht FYI, keto nuk jane tema per te komentuar dhe per te bere propogande pro apo kunder dikujt, sidomos nga personi qe e ka hapur kete teme. Gjerat personale lihen midis teje dhe atij kunder te cilit po propagandon. Prandaj ne te ardhme e dashur ben mire qe nqs ke kunja me ndonje qe ben pjese ne listen e kandidateve, mos e hap ti temen sepse e shoh qe paske tendence ta shpalosesh talentin e komentimit plot inat kundrejt dikujt qe nuk perputhet me dicka qe ben ti.
Se dyti, nuk me kujtohet te kem permendur ne ndonje vend qe po me detyron dikush te votoje apo se do merrem me kete teme dhe jo me te tjera. Kjo eshte nje teme qe ishte hapur per gjithe anetaret e forumit dhe me sa pashe une nuk thuhej ne ndonje vend: "Nqs mendimet tuaja perputhen me ate qe ka hap temen, klikoni ne kete teme; Nqs jo, merruni me tema te tjera." Ndoshta duhet ta kishe bere ate gje sepse shume nga ne e kuptuan qe ai ishte qellimi jot gjate gjithe kesaj kohe dhe ketyre 2 temave.
Se treti, sado qe ti thua qe nuk te intereson fare se kush fiton, ndoshta ty nuk te intereson se kush fiton, por ty te intereson qe te besh c'eshte e mundur qe dikush qe nuk do ti te fitoj, te mos fitoj patjeter.
Glamorous, thjesht doja te te thoja hon se i njoh shume mire forumet dhe kam me vite te tera qe e lexoj edhe kete forum edhe pse nuk kam qene anetare ketu. Ndoshta ti je e talentuar ne hapje temash te tjera, por persa i perket tema votimesh e sondazhesh, ben mire t'i menjanosh. Ky thjesht nje observim nga dikush qe di shume mire se cfare eshte votimi, debati, fitimi dhe humbja
Bledar me sa lexova, me duket se ke fituar, prandaj urime per fitoren dhe jam e sigurte qe kete vit do i japesh akoma edhe me teper ketij forumi. Jo per gje, po s'ke experience fare, vetem disa vjet
Kalofshi nje weekend sa me te bukur!
Respekte,
DeAdA
Krijoni Kontakt