Postuar më parë nga
Homza
Nqs ti i ben thirrje stafit ti debojne kta qe flasin me dialekt, une edhe mund te perjashtohem, por nqs stafi perjashtojne kta qe e kan pas mullinin e bukes shum shum larg shpije,,,ateher ty po te rajka mos me hy mo ne forum.....
Argumenti im eshte i bazum mbi ligjin e natyres, mbi linja te llogjikes, nqs shumica perfiton ndaj nje disatisfaksioni te nje pakice ateher duhet ndermarr kto inciativa, ne rastin konkret TECi i Vlores duhet perfundu.
Shqiptaret duan drita 24 ore, kurse Vlonjatet duan turizem, une per vete dhe shumica e Shqiptareve preferojne dritat.
Tashi persa i perket ktyre qe dalin e bertasin rrugeve dhe qe kerceojne apo dhunojne policine, kta duhet te marrin pergjigjen konviniente nga ligji, nuk mundet qe ne Shqiperi te kemi njerez qe neperkembin autoritetin e shtetit, vetem e vetem qe u teket atyre.
Vlonjatet nqs kan problem ndertimin e TECit, nuk duhet qe te bllokojne apo qe ti kundervihen shtetit me dhune apo me kercenime, qe ti hedhin atij Tironsit vaj fytyres sepse kishte nje kostum me te mire edhe fliste me me pak gabime se kta protestusit, njeri i cili po bente punen e tij bazu mbi ligj qe deputeti im dhe deputeti juj kishte votu ne parlament.
Shqiptaret duan drita dhe duan rend e qetesi, nqs Vlonjatet duan turizem dhe destabilitet ateher besoj qe jeni te vetem ne kete iniciative tuajen......une them qe Vlonjatet duhet patjeter te ndertojne vijat e komunikimit njerzor qe i kan humb me kohe, dhe te arrijne tek ministri apo kryeminsitri i vendit, dhe kto te zgjidhen ne menyre paqesore qe te perfitjne sa me shum qytetar Shqiptare.
Kuksi humbi shekuj egzistence kur u ndertua Hidrocentrali, por ama Shqiptaret qe duhet tju a dijme per nderes gjithmon ktyre njerzve te mire, fituan drita rreth 50 vite.
Krijoni Kontakt