Postuar më parë nga
Igli_Vlonjati
Patriot (kam pershtypjen se njihemi) Te mbeshtes deri diku per shume gjera! Une personalisht jam anetar i kesaj organizate dhe madje u kam kerkuar edhe material qe ta publikoj ne kete forum (qe deri tani nuk me ka ardh asgje). Rezervohem ne komentin tim sepse nuk jam i informuar bollshem per kete 'veper' qe do behet ne Vlore! VLONJATET I KAN VENE NE PROVE NJEHERE PARA 10 VITEVE DHE E KANE PARE KAPACITETIN E TYRE (nuk eshte mire qe e permend kete gje dhe me vjen keq) DERI KU ARRIN pavaresisht se kane pas te drejte apo jo! Duhet te dine nje gje te gjithe: "PER TU ARRITUR ME E MIRA DUHET SEZBEN BASHKEPUNIM NGA TE GJITHA PALET dhe jo mbylle ti se e di une dhe jam me i forti apo me i miri! Apo sic e hodhi poshte KQZ me votim referendumin e vlores brenda 10 sek qe kater ishin pro dhe 5 kunder, qe kur e ndoqa ne media kam vene duart ne koke! Mua me vjen keq per Vloren por tashme kjo gje nenshkruar. Megjithate kjo nuk na pengon te gjejme te drejten tone. Dhe se fundi do ta perserisja edhe nje here qe: "KY ESHTE SHTETI JONE SHQIPTAR QE NA DO DHE NA MBRON SHUME"
Krijoni Kontakt