Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Tema: Censura

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    me thuaj pak privacia e kujt po shkelet ketu?
    Pastaj ketu nuk jemi sherbim shendetesor, dhe nuk e besoj se nje i semure me leuēemi nuk eshte i ndergjegjshem per rrezikun e kesaj semundje.

Ne ate teme flitet per kete semundje qe njerezit ta njohin, dhe mos ta shperfillin.
    Habitem se ketu ne itali psh ka flasin sa te mund per leuēemine, ne lajme, ne rubrikat mjekesore, flasin te verteten, shpjegojne se ē'eshte, do te keshilloja te kerkoje ēensuren e televozioneve ne fillim pastaj te forumit tone, po pate fat me televizionet.
    Mos kap nje fjale duke e shkeputur nga konteksi. Une thashe "e drejta dhe privacia" dhe jo vetem privacia. Ne ate shkrim preket e drejta e te semurit, sepse tema trajtohet nga nje joprofesionist. Sigurisht une duke mos e ditur se sa i afte dhe i mbrojtur nga ligji je ti, nuk mund te them edhe per ty qe je jo profesionist, packa se e kuptoj qe nuk e njeh fare kete fushe. Ne kete situate do te ishte me e kendeshme prej teje qe te pyesje dhe jo deduktoje.

Edhe njehere, une as qe kam te drejten per te vene ne dyshim aftesite elokuente te hapeses te temes, une po diskutoj parimisht mbi mbrojtjen e rregullores, e cila i jep prioritet forumistit dhe subjektit.

Albo, faleminderit per nderhyrjen.
    sereno

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Skipetar, hap teme tjeter, se kjo teme ishte per tjeter gje.

Dp, meqenese kjo ceshtje u sqarua tema po mbyllet ketu .

Lioness

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Bahtir Hamza
    Nga Bahtir Hamza nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 18-01-2012, 11:13
  2. A ka censurė nė forum?
    Nga Manulaki nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 27-07-2006, 00:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •