Votova per nenen,por varet nga rrethanat,nese nena ka mundesi ekonomike dhe ka nje moral te mire do ishte mir qe femija te qendroj me nenen,ne te kundert me babain,nese ai i ka opsionet qe permenda me lart,nese te dy jan cop cop le ti mbaj OKBja
Me babain!
Me nënën!
Votova per nenen,por varet nga rrethanat,nese nena ka mundesi ekonomike dhe ka nje moral te mire do ishte mir qe femija te qendroj me nenen,ne te kundert me babain,nese ai i ka opsionet qe permenda me lart,nese te dy jan cop cop le ti mbaj OKBja
Revolution 1848
sa i perket temes une mendoj qe nese qifti i ndar jeton ne nje vend ku Ligji njihet si Ligj duhet te caktoj gjykata se me ke do jetoj, nese e ka me mire te babi pse te mos jetoj aty por normale qe te ket cdo her lidhje me nenen ,une nuk do te isha kunder nese nuk do isha e afte te kudjesesha per femijen tim me mire do ta lejoja te jetoj te babai sesa nen perkujdesjen e shtetit
Ligjerisht i takon nenes nese ajo eshte ne gjendje te shendoshe fizike dhe mendore.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Ndiqet gjithmone interesi me i larte i femijes. Zakonisht gjykata vendos qe t'ia kaloje nenes por, kjo duhet te shqyrtohet rast pas rasti, dhe te vendoset sic thashe ne baze te nje parimi juridik mbi te cilin eshte krijuar legjislacioni familjar; parimi i interesit me te larte te femijes.
Kur dy prinder ndahen ...do bejne mire te mos ndahen ose te mendohen mire kur te martohen e te bejne nje femije.. se femija ka nevoje per te dy...pastaj prinderit kur ndahen hedhin aq shume pergjigjesi tek femijet sa nuk e kane idene..Me ke duhet nuk eshte pyetja e duhur..sepse nuk mund ta di askush se me ke eshte me mire te lesh femijen..
https://www.behance.net/robberysk1100
Me nënën nqs fëmijët jan nën moshën 18 vjeç , sepse deri në atë moshë mendoj se fëmijët janë më të dhënë pas nënës. Nuk i rrit njerka fëmijët siç i rrit nëna natyrale. Babai mund të martohet dhe njerka nuk mund ti dojë asnjëhere fëmijët e burrit si të vetit.Ndryshon çdo gjë mbi moshën 18 vjeç , jan të rritur dhe jan të zotë të vetes dhe arrijnë të kuptojnë çdo gjë.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
me te dy .... dmth nje jave me mamin e nje jave me babin ... duam ta pranojme apo jo femija ka nevoje per te dy .... por ne pergjithesi varet se me ke ka marredhenie me te mire , e kush e trajton me mire nga te dy ...
Pra po merremi me pasojat e mekatit dhe jo me vete mekatin..!! Nese ndahen.. mendimi im esh,te pak i veçante...pse te mos kete ligje kur te mos lejohet divorci sa kohe qe femijet nuk kane mbushur 18 vjeç..., pra vete ligji e nxit shkaterrimin e familjes..
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt