Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 12 prej 27 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 269
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Une e di qe e mer mamaja po ka plot raste qe i ka mar edhe babai.Femija i mer 30% te chekut para tax varet shume nga te ardhurat.Gjithesesi mendimi im eshte qe te dy prinderit duhet te kontribojne per edukimin e femijes se tyre.qofshin ata te ndare apo bashk pergjejesia duhet te jet e njejte.Edhe mamat edhe babat duhet te arrojne cdo gje ne lidhjen e tyre per te mos stresuar femijen.duhet te ngelen shok.Mendimi im.PO ju meshkujve ju pelqen t'na i lini ne femrave kalamajt dhe te ndiheni prape beqar
    hehehhee cheku thua po te punoje me leke ne dore lol

dakort qe prinderit duhet te kontribojne ne edukimin pasi femija e vuan me shume ndarjen e prinderve .

nuk e kisha fjalen te kjo puna e beqarise jo mendoj se nuk ka te beje shume mbase ju femrave ju shkon ne mendje kjo ide perderisa e ke shkruar .

pastaj kur ke nje femije nuk mund ta fshehesh dot dhe nese martohesh serisht apo te bashkejetosh me dike do ja thuash pra nuk ndikon shume .

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    hehehhee cheku thua po te punoje me leke ne dore lol

dakort qe prinderit duhet te kontribojne ne edukimin pasi femija e vuan me shume ndarjen e prinderve .

nuk e kisha fjalen te kjo puna e beqarise jo mendoj se nuk ka te beje shume mbase ju femrave ju shkon ne mendje kjo ide perderisa e ke shkruar .

pastaj kur ke nje femije nuk mund ta fshehesh dot dhe nese martohesh serisht apo te bashkejetosh me dike do ja thuash .

E pra shoku.Nqs e ke vajze do ta mbash ti.Se si dihet ca ndoth me burrin e ish gruas tende.Nqs eshte djal le ta mari e jema.Une nuk e mbaj vajzen time nqs divorcohem.do ja jap burrit ai te pergjigjet per te.Dhe nuk eshte njelloj te kesh femijen dite nate dhe te thuash qe kam nje femije qe e mban gruaja kur tenton te krijosh nje lidhje te re..behu realist.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    E pra shoku.Nqs e ke vajze do ta mbash ti.Se si dihet ca ndoth me burrin e ish gruas tende.Nqs eshte djal le ta mari e jema.Une nuk e mbaj vajzen time nqs divorcohem.do ja jap burrit ai te pergjigjet per te.Dhe nuk eshte njelloj te kesh femijen dite nate dhe te thuash qe kam nje femije.behu realist.
    o shoqe nese puna do qendroje ne kete pike qe e ke shtruar ti nuk e ka fajin femija por mamaja qe zgjedh nje njeri te tille. per mua nuk eshte shume problem jo sa per dijeni .por sido qofte qe femijet duhet te rrine me mamate kete nuk ma ndryshon mendjen pasi eshte zgjedhja me e mire aq me shume kur jane te vegjel . dhe sondazhi e tregon qarte .

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    o shoqe nese puna do qendroje ne kete pike qe e ke shtruar ti nuk e ka fajin femija por mamaja qe zgjedh nje njeri te tille. per mua nuk eshte shume problem jo sa per dijeni .por sido qofte qe femijet duhet te rrine me mamate kete nuk ma ndryshon mendjen pasi eshte zgjedhja me e mire aq me shume kur jane te vegjel . dhe sondazhi e tregon qarte .
    Perderisa u divorcu me te parin dihet qe eshte person qe gabon ne zgjedhje! Do pranojme edhe ket variant.Po ju meshkujt si su bet ihere njeres te sakrificaveee

haha Ti se ke problem heeeeeee !Me femije e ke shume me te veshtire te martohesh prape.Kte besoj e di ,po s'do ta pranosh.Ndersa femrat se kan problem se zakonisht nuk martohen me, po u meshkujt e keni se s'rini dot pa u martuar.Jo per gje po keni shume kerkesa qe s'ja plotsoni dot vetes!

Aty eshte votuar ne parim duke mare parasysh se nenat i duan shume dhe sakrifikojne.Une jam e bindur qe nje nene do shkoj ke ish burri te shofi femijen jo per dite po nje here ne dy dite!.Se le meraku se si e mban ai aq shume i do femijet.Ndersa nje burre mbase do shkoj te shofi femijen e tij nje here ne muaj.Ka raste qe s'kan shkuar fare ti shofin.shif big brother shqiptar,ke brenda dy femije qe i kan braktisur baballaret.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Shumë i fuqishëm monopoli mëmësor në këto postime. Për më tepër mbështet goxha dhe nga figurat prindërore mashkullore. Por që një fëmijë të rritet shëndetshëm psiqikisht ka nevojë për takimin e dy figurave prindërore, të nënës dhe të babait.

Në lexime më duket sikur gjërat ngatërohen. Duket sikur mbarimi i jetës çiftore, tingëllon njëjtë dhe me mbarimin e misionit ë prindërimit nga pala e kundërt. Por janë dy gjëra të ndryshme. Në një çift mbaron dashuria, epshi për çiftin, por jo të qënit prindër. Pagimi i shpenzimeve të rritjes nuk i mbyll detyrimet, sepse fëmija që të krijojë personalitetin e tij, identitetin e tij, ka nevojë të domosdoshme edhe për figurën prindërore mashkullore.

Mendimi im ky

Elna.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ktu ne Suedi ne shume raste femijet jesin me gjyshen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 08-02-2010 më 06:12

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Mos arrifte puna qe cifti te ndahet se femija si te nena si te baba do te kete nje mangesi dashurije per prinderin,normal qe femijet i takojne nenes(me mire te themi qe kane nevoje per kujdesjen dhe dashurine nenen,por dhe per dashurine e babait kane gjithashtu nevoje)nuk mund ti themi i( takojne)sepse nuk jane loder ose ndonje mall shtepie,por pasuria e jone shpirtrore qe nuk ndahet ne pjese.
    Nje pjese baballaresh qe nuk jane tamam pergjegjes per femijen e tyreose qe i keqtrajtojne ato eshte definitiv e ndaluar qe dhe me i takuar ata,keshtu qe nena do te beje pamunduren qe di rrisi dhe ti edukoi vete.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    me asnjerin

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    ky sondazh nuk eshte i bere sic duhet.,....duhet me patjeter te kishte dhe nje opsion tjeter....gjerat nuk jane kaq te prepa me thike,.....ka raste kur nuk duhet te rrijne as me njerin as me tjetrin....varet nga situata.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anëtarësuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    Shumë i fuqishëm monopoli mëmësor në këto postime. Për më tepër mbështet goxha dhe nga figurat prindërore mashkullore. Por që një fëmijë të rritet shëndetshëm psiqikisht ka nevojë për takimin e dy figurave prindërore, të nënës dhe të babait.

Në lexime më duket sikur gjërat ngatërohen. Duket sikur mbarimi i jetës çiftore, tingëllon njëjtë dhe me mbarimin e misionit ë prindërimit nga pala e kundërt. Por janë dy gjëra të ndryshme. Në një çift mbaron dashuria, epshi për çiftin, por jo të qënit prindër. Pagimi i shpenzimeve të rritjes nuk i mbyll detyrimet, sepse fëmija që të krijojë personalitetin e tij, identitetin e tij, ka nevojë të domosdoshme edhe për figurën prindërore mashkullore.

Mendimi im ky

Elna.
    Jam komplet dakord me mendimin tuaj ..edhe une e mendoj keshtu ...

Faqja 12 prej 27 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •