Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 10 prej 27 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 269
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mia. mos me keqkupeto. edhe une mendoj se femija duhet te qendroje me nenen, por jo ne 90% te rasteve. jo 90% te nenave jane me te pershtatshme se babai. te jap plot shembuj...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    O admiral pse kalon ne ekstreme? Kur e dini qe ka femra te tilla zbrapsuni, mos u leshoni pas cdo femre( me fal per shprehjen) qe ju hap kembet, lol.
    Ka masa mbrojtese tani, nese nuk ta ka qejfi. Po tu kruajt vet mos ja hidhni cdo faj femres. 50/50 lol.
    Di qe pasuria pas divorcit ndahet per gjysme. Ndahet pasuria e vene gjate kohes qe keni qene martuar. Tani shyqyr per ju pasaniket e medhenj ka dhe kontrata ku nenshkruhet nga cifti para martese ne mbrojtje te pasurise tende lol. Qe gruaja jote te mos marri pasurine tende., apo jo gjysmen.
    Po dhe ta lesh femijen e nenen rrugeve dhe ti te futesh femra per qejfin tat ne shtepine luksoze sikur nuk shkon, lol. Argetoheni dot kur mendoni qe nena e femijes bashke me femijen jetojne ne kushte mizerable dhe ju party me femrat tralala bukuroshe qe neser njera do te te ngeci do behet gruaja e dyte. Se juve te keto femra ju vete syri lol. Ose vetem keto femra jua vene syrin, merre si te duash, perfundimi nje eshte. Dhe keshtu vazhdon rrota e historise lol, dhe shtohen dramat familjare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-02-2010 më 13:27

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    por kur e paskeni kaq problem me ke do rrije femija me mire mos u ndani fare derisa te rritet femija te behet independent dhe te iki nga shtepia , atehere po ndahuni dhe nuk do keni nevoje me te shtroni keto pyetje

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    por kur e paskeni kaq problem me ke do rrije femija me mire mos u ndani fare derisa te rritet femija te behet independent dhe te iki nga shtepia , atehere po ndahuni dhe nuk do keni nevoje me te shtroni keto pyetje
    E mira eshte te mos martoheshin fare. Nuk u ve faj atyre femrave qe vene dhe e bejne femijen me Sperm Donor. Se marrin vesh kush eshte i ati. Me mire sesa tu caje koken mashkulli, me kercenime e te ta marri femijen nga duart meqe ka marre pjese ne ngjizjen e femijes. Se me shume shumica e meshkujve s'kane bere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-02-2010 më 14:00

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Femija per mendimin tim eshte me mire te qendroj me nenen
    edhe pse ajo mbase si ka te gjitha kushtet per te rritur nje femije prap gjukata ja jep nenes
    femijes!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    edhe kur nena eshte e papune dhe me 7 klase shkolle???
    Mos hyr ne raste ekstreme pasi merret gjykata me to dhe jo ne!
    Pse te gjithe baballaret jane me universitet keshtu?!
    E ke te sigurte qe te gjithe punojne?!!!
    "Carpe Diem"

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Femija duhet te rrije me nenen, dhe babai duhet ti permbushe nenes te gjitha nevojat financiare per rritjen e femise.
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Alis Lexo Postimin
    Femija duhet te rrije me nenen, dhe babai duhet ti permbushe nenes te gjitha nevojat financiare per rritjen e femise.
    SAKTE...........
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Lxoj dhe sterlexoj nga ju ne kete teme dhe konkluzioni qe une nxjerr :_Shume picire paskeni hequr nga baballaret tuaj sa me c'do kusht mendoni se femija i takon vetem nenes ?!
    S'eshte e drejte mendoj une ,nqs nena e mban 9 muaj ne barkun e saj kurse babai do ta mbaj deri sa te dali ne jete vete .Baballaret sado qe jane me te 'Eger' ne karakter por une them jane njesoj te dhimbshem per femijet ashtu si dhe nena edhe pse ata nuk perdorin ,shpirti ,zemra ,ylli, drita 24 ore te dites.

Prinderit jane njelloj per femijet .Femija rri me ate qe i siguron nje te ardhme me te mire dhe njekohesish pa i futur urrejtjen per prindin tjeter .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Kjo gje nuk eshte e ndare me thike pasi ka shume faktore qe ndikojne ne kujdestarine e femijes pasi nje prinderit ndahen.

Me kryesorja eshte personaliteti i secilit prej prinderve si dhe kultura dhe edukata e tyre. Ka te beje sjellja e secilit prind. Psh, femija nuk mund te qendroje me nje prind vrases apo hajdut.

Por ne nje situate te zakonshme, me prinder normal dhe me formim normal, une jam i mendimit qe femija duhet te qendroje me nenen. Nena e ka mbajtur per 9 muaj ne bark, eshte kujdesur per te. Gjithashtu nena e ka ushqyer per here te pare dhe nuk ka si kujdesi i nenes per femijen. Por gjithashtu, edhe babait i duhet lene e drejta te takohet me femijen si dhe te kujdeset per te, sepse secili prind ka ndikimin e tij ne formimin e personalitetit dhe karakterit te femijes.

Po ndalem pak edhe per rastet ne Shqiperi si dhe sjelljen e gjykatave ne rast divorcesh. Ashtu si edhe ne çeshtje te tjera, dhe ne divorcet gjykatat tona korruptohen dhe japin vendime te padrejta. Eshte per tu çuditur qe Shqiperia eshte nje nga vendet ku gjykatat japin kujdestarine per babain me shume se ne çdo vend tjeter te europes. Kjo duhet ndryshuar sipas mendimit tim per arsyet qe dhashe me lart.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 10 prej 27 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •