Do thoja qe dhe bebushja esht interesante pa harruarr dhe juliana_86 qe me ka marr malli![]()
per mu numer ni asht baptisti pastaj jan BARAT dhe Darius dhe alibaba me Hyjn
nuk e di se pse pretendojn te tjeret?
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Te seleksionuarit e mi janė keta: 1 Gimi3, 2 Behari, 3 Di_ANA, 4 Goldianitus,5 Gostivari_usa,6 Logic,7 Celyy,8 Gatusso,9 Davius,10 eldonel,11 alko71....
This si Dream team
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
..pataj disa tjereper mu numer ni asht Baptisti pastaj
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
une vlersova pasurin e mbrendshme dhe sinqeritetin e tyre ,e jo teket e tyre ,keta qe i perzgjedha ishin ajka e forumit ,te cilet shendrrisin kur flasin dhe japin mendimet e tyre ,thjesht jan drita e kesaj dritare ne te cilen drejtohemi ...
thjesht jan te ndriquarit e forumit...
Tash te mos konkludoj se te tjeret jan e kunderta se qfar thash por se cili kan karakteristikat e tyre te cilet i posedojn dhe identifikohen dhe se cili antar ka vlerat e tij te pakontestueshme ....
kaloni mire...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Tema eshte gallate fare dhe te them te drejten argetohem duke e lexuar
Ndalohem tek te seleksionuarit tuaj fisniku-student dhe ashtu siq e imagjinoja pa filluar te lexoja fare kandidati # 1 per juve do ishe sigurisht Gimi3. Kjo me shtyn te dyshoj ne sinceritetin e votes tuaj, pa nenvlehtesuar ketu faktin qe sigurisht vota juaj eshte e lire
Gjithmone kam menduar se "ju te dy" keni shume gjera te perbashketa, stilin e shkrimeve, perkrahje ne argumentime per njeri tjetrin dhe po ashtu verej qe perdorni te njejte IP ! Hmmmm!! Gjithesesi suksese![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
po pra, pikes i ke rene ...
Po kulmi ishte kur Bledari moderatori doli i pari ..une nuk e njoh kush eshte njehere...
Cfare cmimi u dha njehere per vendin e pare se goxha mundim bene keta????..
Ka ca tema kot ketu vallahi...per kalamaqer
...
me i bukuri, jo po me i miri, jo po me i pamshmi, jo po me i dashuri, jo po ku di une se cfare..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt