Zeri_i_Mirdites: Te admiroj per kurajon qe merr ne analizimin e aktivitetit vjetor qe ke bere, meriton duatrokitje te forte sikur te ishim ne auditor...per ne kete rast jemi ne virtualitet dhe e shumta qe mund te them eshte...bravo
Te kuptoj ! Kjo ta mundeson permes virtualitetit te ofendosh te tjeret me lehte , duke anashkaluar shembullin tend per te tjeret si SuperModerator !
Qesharake eshte edhe menyra juaj se si mundohesh te ngritesh veten duke nenvleresuar te tjeret.Zeri_i_Mirdites: Nuk ish qellimi im te nenvlehtesoj kontributin tend ne forum, ne fakt une i jam referuar shkrimit te fisniku-student Votime te tilla jane qesharake por argetuese dhe kurre nuk i kam marre seriozisht, sidocofte me terhoqi vemendjen postimi te cilin citova.
Keshtu e ka njeriu i cili ia don te miren te tjereve , une personalisht te votova per faktin se nese do te ofendoja patjeter do te shkaktonte shume polemika , pergjat kohes qe nuk votove askend atehere shume e sjellshme do te ishte te mos ofendosh te tjeret ,Zeri_i_Mirdites: Oh.....se per pak harrova! Falemiderit per voten. Do e vendosja doren ne zemer por e kam ne tastiere.
Zeri_i_Mirdites ti shpeshhere me ke ofenduar , edhe pse e meriton te te ofendoj , une nuk e meritoj te behem si ti
Mbese me shprese se ky vit 2008 do te kete sa me pak xhelozi.
Mbetesh i pershendetur.![]()
Krijoni Kontakt