Close
Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 529
    i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Citim Postuar mė parė nga neptun Lexo Postimin
    Nuk kam se ēka tė tallem me vetėveten. Tallje bėjnė ata qe nuk pėrfillin standartin e shqipes, qe nuk e perfillin kongresin gjithėkombėtar te drejtshkrimit. Tallje bejne ata qe jane kunder ketij kongresi dhe si alternativė nuk paraqesin asnjė propozim real dhe shkencor, ata qė vetem mendimin e vet e paraqesin si tė arsyeshem kurse mendimet e tjereve i shperfillin fare. Une zoti ZOTIM jam gege nga Kosova por nuk kam aspak krenari mė teper se njė tosk i jugut. Pėr mua krenaria ėshtė e barabartė e ajo ėshtė te qenurit shqiptar. Kjo ėshtė fare e thjeshtė. Tosket dhe geget kane qene gjithėmonė si dy degė tė njė trungu. Pra, vetelavderimi yt si gegė e ul poshtė zotėrinė tuaj, ul personalietin tuaj dhe ju ben me pak tė arsyeshem ne shoqėri. Kur kam thene se eshte marre parasyshe gjuha e tė gjitha trevave shqiptare kam pasur parasysh anetaret e kongresit tė cilet ishin nga te gjitha trevat shqiptare dhe se ata me pjesmarrjen e tyre kane mundur t'i japin verejtjet dhe propozimet e veta .

Zoti Migjen kelmendi nuk ka aftėsi gjuhėsore tė imponoje mendimin e tij real dhe shkencor. Ai edhe dialektin e vet, gegė nuk e njeh. Ēka qiti deri tash ne dritė ky zoteri qe llomotit neper terr dhe i futi sherrin rinise kosovare?-Asgjė! Ai le ta flase gjuhen qe vete deshiron, askush nuk e pengon dhe nuk e akuzon, por mos tė na imponoje neve mendimin e tij! nese migjen kelmendi i lexon keto rreshta, ose nese dikush ia percjell, e kisha lutur qė mos tė flasin ne emer te mbarė kosovareve apo te gegefoleseve, por te thot vetem mendimin e tij personal.

neptun, ti po intrigon me vetveten, sepse tė gjithė kėtu janė pėr mbrojtjen e njė gjuhe unike shqipe, tė bashkuar apo edhe tė shkrirė mes dialekteve edhe tė bėhet njė gjuhė reale shqipe, se ėshtė mėkat e hipokrizi, tė anashkalohen mijėra fjalė e fraza shqipe qė janė sot jasht fjalorit tė shqipes, jasht kontekstit tė SHQIPES SĖ VĖRTETĖ qė janė pasuria e gjuhės sonė dhe vet pasuria jonė edhe ti po mundohesh gjoja tė hypesh mbi standard shqip duke e mbrojtur, ti po e dėmton veten e vet gjuhėn tonė, sepse tė gjithė jemi kėtu e gjithkund, tė rishqyrtohet ky standard, respektivisht po me kėtė fjalė sandard, si fjalė mjaftė e shėmtuar pėr gjuhėn, sepse gjuha nuk ka standard, stansard ka nivelizimi teknik e arkiteknik dhe tė flasėsh pėr standard gjuhe, ti flet pėr njė gjuhė artificiale!

Kjo fjalė standard erdhi gjoja si modernizim, pėr tu hedhur hi syve masave, se kjo ėshtė mbi tė gjitha, e nuk ka ēfarė tė preket, kjo ėshtė njė hipokrizi e rastit, duke keqpėrdorur vet natyren e Shqipes e vet shqiptarėt! Kur thua: gjuhė standarde, dmth nuk ka nevojė tė preket as tė rishqyrtohet aspak se ėshtė standard - sa hipokrizi ironike edhe tevona vet thua se jam pėr mbajtje gjithkombėtare tė njė kongresi tė pasurohet, ndryshohet e plotlėsohet ky standard? Kjo ėshtė veti hipokrite!

Na nuk jmi tė ēmendur ta shkatrrojmė gjuhėn tonė, por ta rishqyrtojmė duke plotėsuar e ruajtur themelin e Shqipes me elementet dydialektore gege-toske dhe ti nuk ke nevojė tė na trumpetosh se na e dijmė se gegė e toskė, e toskė e gegė - janė njė lis dy degė - aSKUSH NUK ĖSHTĖ I MARRĖ QĖ TA ABSTRAHOJ A LARGOK NJERIN NGA KĖTO DIALEKTET TONA! Mos shtėrzo shprehje boshe!

Sa pėr z. M. Kelmendi, ai nuk bėri asgjė vetėm nxori njė revistė gjoja nė dialektitn gegnisht, qė as e zotėron as vet Gegnishten, por ma shumė ėshtė njė lokalizėm i tė folmes sė treves sė tij dhe ai vėrtet ėshtė njė nxėnės, e sikurse ti tenton bosh gjoja po mbronė standardin edhe ai po mbronė SHQIPEN E VĖRTETĖ, KU TĖ GJITHĖ E DIJMĖ SE GEGNISHTJA ĖSHTĖ VET SHQIPJA REALE, PA TĖ CILĖN NUK MUND TĖ BĖHET ASNJĖ HAP STUDIMI ALBANISTIK, POR DIKUSH ME HIPOKRIZI GJOJA PO MBRONĖ FJALĖN STANDARD, SI KAPAK, MBUROJĖ ME DRY, SE NUK PREKET KJO GJUHĖ LETRARE, KUR AS PĖRSĖAFĖRMI NUK PĖRFAQĖSON SHQIPEN E VĖRTETĖ! Nuk bėhen studime me lokalizma, me fjalėt: arvan, arvanit, arbėr, arbėresh, shqipėri - kuir janė fjalėt natyrore shqipe: ARBAN, ARBANE, ARBANITĖT, ARBANISHTJA, QĖ LIDHEN DIREKT ME LINGUISTIKEN GJENERALE!

Tė gjitha kėto i din ti e tė gjithė, se si mund tė jetė SHQIPJA REALE, e mos shpurdhni tjetėr, gjoja ti je mbrojtės e tjerėt shkatrrues tė shqipes, sepse kjo ėshtė detyrė mbi detyra e secilit shqiptari, jovetėm ta thotė tė vėrteten, por edhe ta aplikoj, tė veproj realisht pėr pasurimin e SHQIPES!

Kush ėshtė tash kėtu mbrojtėsi e shkatrruesi: ti qė edhe mundohesh tė shpurdhesh gjoja po mbronė njė standaqrd, qė duhet rishqyrtuar edhe vet e pranon rishqyrtimin - apo ata qė vėrtet janė hapur pėr p-lotėsim e pasurim tė dali njė Shqipe vėrtet e pasur dhe e fortė shkencėrisht!????????

Me t'mira!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    zotim,
    konfuziteti tė devijon nga realiteti dhe nuk e lė njeriun tė arrijė deri te e verteta. Ju thuani keshtu: tė gjithė kėtu janė pėr mbrojtjen e njė gjuhe unike shqipe, tė bashkuar apo edhe tė shkrirė mes dialekteve (fjalet me te zeza-bold jane te z. ZOTIM) po unė a nuk qenkėsha pėr mbrojtjen e kesaj gjuhe? Po kjo gjuha letrare e sotme a nuk eshte ajo qė ju e quani si gjuhė unike? Po kjo gjuha e sotme a nuk ėshte e bashkuar, a nuk ėshtė e shkrirė? Nė njė anė qani se shume fjale te gegenishtes kanė mbetur jashtė gjuhes unike, e ne anėn tjeter luftoni per njė gjuhe te vetme unike. Kjo sipas mendimit tim do te thot se ju po mundoheni qe dialekti gege te jete themel i nje gjuhe unike, por dialekti gegė ėshtė edhe i shkodres edhe i prishtines edhe i presheves edhe i ulqinit qe pak a shumė e ka secili karakterin e vet, veēoritė e veta. E cilen te folme ju e preferoni?
    Eshtė gje e kuptueshme se unė do ta mbrojė kete standart shqip deri sa te jetė ne fuqi, sepse nuk e kemi bakshish as nga komunizmi, as nga demokracia, as nga korrupsioni as nga askush tjeter pos nga vete populli jonė, nga tė paret tanė.
    tė gjithė jemi kėtu e gjithkund, tė rishqyrtohet ky standardedhe pse mund t rishqyrtohet ky standart, mos mendo se dikush mund t'i lėkund themelet e tij. Mund te kete anekse ky standart por berthama e tij do tė jete e njejte (pos atyre qe janė promigjenkelmendas), pasi qe ka baze te shendoshė shkencore.
    Kjo ėshtė veti hipokrite! jo nuk eshte hipokrite sepse standarti mund te plotėsohet dhe mund te zgjerohet me te gjitha ato pika qė jeta jone i ka kushtėzuar e qe ne kohen e vitit 72 nuk kanė qene prezente.
    Na nuk jmi tė ēmendur ta shkatrrojmė gjuhėn tonėithtaret e migjen kelmendit jo vetem qe do ta shkaterrojne gjuhen e bukur letrare shqipe por do ta shkaterrojne edhe dialektin gegė. Kėta nuk kanė lidhje me shkencė, as me gjuhe, as me kulturė. Janė tė shitur dhe naiv.
    edhe vet e pranon rishqyrtimin unė e pranoj rishqyrtimin e standartit tė v. 72, por nuk e pranoj nga njerėzit jokompetentė, nga pseudogjuhėtaret, nga njerėzit e kafeneve e tė rrugeve. Rishqyrtimi bėhet me argumente, gjakftohtėsi dhe me baze tė shėndoshe shkencore. Shkaterrues jane ata njerez qe lypin ta shqyrtojnė standartin e shqipes prej njerezve shkatrrues, qe erė nuk kanė nė gjuhėsi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga neptun : 05-06-2009 mė 13:45

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    po ti ēfarė kompetenti je?

ēka domethėnė shqip fjala - standard?

pse nuk din ti tė flasesh shqip?
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Kur kam thene se eshte marre parasyshe gjuha e tė gjitha trevave shqiptare kam pasur parasysh anetaret e kongresit tė cilet ishin nga te gjitha trevat shqiptare dhe se ata me pjesmarrjen e tyre kane mundur t'i japin verejtjet dhe propozimet e veta ..
    Po eshte marre parasysh por sa eshte funksionalizue dhe cka eshte funksionalizue cka eshte lene m'anesh se besoj se jeni duke fole realitetin, i nderuar Neptun pamvarsisht se nga jeni per mua jeni Shqiptare ketu duhet analizuar gjanat ne hollesi dhe i them se pari vetes time si kritike gjithmone anen pozitive te kongresit duhet ta pershendesim por eshte e drejt e gjdonjenit prej nesh qe te shofim se cka dhe ku eshte be gabimi ne kete kongres.
    Rrokumtv eshte vetem nje tv si puna e fiks fares pra Migjeni ka adres dhe shtepi nese mendon te debatosh me te dhe me i caktue terapi ai eshte i zoti vetes dhe eshte i gatshem te debatoj me gjdonjenin siq e beri me shume personalitete . Ai bie ne kundershtim me cdo ken edhe me baban e vet e lere ma me tipat si puna ime , edhe une jam per ate qe ne kete aspekt te ndermarren masa per ti permirsuar gabimet e qellimshme te te tjerve sidomos institutet albanologjike pse jo te behet nje rishqyrtim i fjalve dhe emnave te lene m'anesh si dhe ndryshimi i zevendsimi i germave te pa nevojshme ato pakurrfar arsyetimi.
    Aplikimi i normave gjuhesore te te folurit dhe krijimi i nje standardi unik i te dy dialekteve nuk eshte funksionalizue ne menyr e reale ,pra pjesmarrsit ishin nga te gjitha trevat por kush kishte guxim ta kundershtonte E.Hoxhen kush ishte ai lulsame me e kundershtue vendimin e partis se punes ,jo jo dora e hekurt internonte njerez ndoshta edhe likuidonte kete me mire e thone vllezerit nga Shqiperia .
    Ne nje menyre edhe vete gjendja faktike e zhvillimit -perparimit te vendit eshte argument bindes se E Hoxha ka bere ndarjen e vendit si ne gjuhe ashtu edhe ne zhvillim sepse para viteve te 90 pjesa veriore dallohej shume nga ajo jugorja .
    VLLEZRIT NGA SHQIPERIA ASOKOHE NDIHMUAN MJAFT NE HAPJEN E UNIVERZITETIT NE KOSOVE .
    JUFALEMNDERIT ISHIN PER GJDO LAVDAT .
    ATA KRYENIN VETEM URDHNAT E DOREQELIKUT JANE TE PAFAJSHEM .
    ADROKLI KOSTOLLARI DHE PERSONAT TJERE TE KETI KONGRESI NUK ISHIN ASGJE TJETER PERVEQ PERSONAT QE APROVUAN FJALEN DHE DESHIREN E DOMINANTIT DORECELIKUT NDERSA TE TJERET NGA TREVAT GJITHEPERFSHIRSE ISHIN VETEM NUMER .
    Ne Kosovaret e kemi pas mesuar kengen e Ujsjellsit te Shkodres permendsh qe ishte si hyrje ne folklorin e asaj kohe apo te them abc e folklorit nga SHQIPERIA qe edhe sot e ksaj dite ne gjume me me pyet per kete kenge jam ne gjendje tja thom .
    E po budalla qe isha kane e se kisha pas dite se q'far grope na i kishte pregadite ne ket kongres E.Hoxha.

KUR PRANON GABIMIN I NDERUARI ISMAIL KADARE ,KEN PO E MBRON I NDERUAR NEPTUN .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 05-06-2009 mė 17:29

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ne shqiptarėt e dojmė ose ideale, perfekte ose nuk bon hiq.

Ni ditė kan me dal e mi hudh tė dgjitha tv, kompjuterat , makinat ...(si nė taleban) pėr mi ja fillu mi shpik vet , se nuk bon tv e ka shpik ai, kompjuterin ai tjetri, makinen krejt jo tjetėr...

Me kėt filozofi te qoroditur nuk ecet pėrpara o njrz.

Kongresi , sado qė tė jet i keq (sic po mundohen disa mi jep njė ngjyrė deri antikmbėtare) ėshtė njė bazė , njė fillim ku mundt tė ndėrtohet mbi tė.
    Simbolikisht , si njė shtėpi e vjetruar qė ka themele dhe ndonjė mur tė mbajtur , bėn qė tė riparohet dhe tė jetohet nė tė pėr shum mote, ashtu dhe gjuha standarde e jona duhet riparuar dhe mbindėrtuar , e jo shkatruar si po thonė disa kėtu , e jo vetėm kėt nė forum.

Kur kėtė shtėpi dėshiron ta ėnoi nė tėrsi dhe te filloin ndėrtimin nga e para, me at material dhe me material tjetėr tė papėrdorur deri me tani , dhe kėtė projekt do ta bėjn njerėz qė nuk kan lidhje me ndėrtimtari e as arkitekturė, dėshtimi i projektit ėshtė i sigurtė.

Pra , ekspertėt kan njė bazė tė shkelqyr dhe material tė papėrdorur tė bollshėm pėr tė vazhduar ndertimin e gjuhės standarde shqipe me kujdes duke mos u ndikuar nga matrapaz tė ndryshėm tė tipit Migjen Kelmendi.

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    anen pozitive te kongresit duhet ta pershendesim por eshte e drejt e gjdonjenit prej nesh qe te shofim se cka dhe ku eshte be gabimi ne kete kongres.
    Sipas mendimit tim, asokohe me 1972 kongresi nuk kishte ane negative. Gjuha shkoi pėrpara, u vunė rregullat e drejtshkrimit, populli shqiptar i kosoves dhe i trojeve tjera shpėtoi nga shkombtarizimi (qė ishte dendenca e sllavėve qe shqiptaret t'i ndajne ne dy kombe: albanci dhe shiptari), u arrit njė komunikim mė i lehte nė mes vetė shqiptarėve etj.
    Migjeni ka adres dhe shtepi nese mendon te debatosh me te dhe me i caktue terapi ai eshte i zoti vetes dhe eshte i gatshem te debatoj me gjdonjenin siq e beri me shume personalitete . Ai bie ne kundershtim me cdo ken edhe me baban e vet
    Nuk kam ēka tė debatoj me tė. Ai vetė e ka larguar vetveten nga debati. terapinė ia ka caktuar gjithashtu vetes. ta hudhesh poshtė tere njė kongres te drejtshkrimit pa sqaruar asgjė me arsyen e logjikes dhe te shkences per gjuhen e nenes sate, eshte krim mbi krimet.
    por kush kishte guxim ta kundershtonte E.Hoxhen
    Nuk ka asnjė dokument partiak tė asaj kohe i cili rekomandon qe si baze tė mirret ky apo ai dialekt. Z. Hoxha kėtu ėshtė duke u permendur pa arsye dhe pa nevojė. Vete koha kėtė do ta tregojė.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Unė nuk kam thėnė ndonjėherė z. baptist se e kam kėtė apo atė aftėsi. me vjen keq qe keni ra nė lajthitje dhe konfuzion me vetveten. Unė kam mbrojtur dhe do ta mbroj drejtshkrimin shqip i cili drejtshkrim nuk ėshte veper e imja, por e tė gjithe shqiptarėve dhe do tė kundėrshtoj tė gjithė ata qė jane kunder kėtij drejtshkrimi. Kuptohet, se do tė respektoj edhe ēdo ndryshim qė mund t'i bėhet kėtij drejtshkrimi nga ndonje kongres tjeter legal dhe mbarėkombėtar.
    Zoti Baptist, ti mbroje sa te duash dhe si te duash Migjen kELMENDIN dha ithtaret e tij, dhe behu avokati mė i mire i tij, por kisha per tė tė lutur tė ma gjesh postimin tim ku unė kam deklaruar se e njoh dialektin gegė si thoni ju. Po qe se te ju egziston prirja e kokefortesise dhe pa kurrfar argumenti flisni, atehere humb vlera e ketij diskutimi per gjuhen. Une vete Migjen kelmendin e kam ndjekur ne tv. Aq thjeshte e flet dialektin geg sa te mbushet mendja si te ishte i huaj. per te gjitha propozimet qė ky person ben per gjuhen, ai nuk jep asnje prove bindese, por flet si te ishte nje nxenes i te mesmes shkolle kosovare.
    z. baptist, nese je i pjekur, duhet tė kuptosh se ketu, une nuk imponoj kurrefare mendimi tim, dhe askujt nuk i them te bashkohet me mua ne kete ose ate mendim. Une flas ne emrin tim dhe e mbroj ate qe thashe pak me pare. sa i perket unifikimit te gjuhes shipe, po ta perkujtoj se qysh me shume se nje shekull me pare, babai i gjuhes shqipe i ndrituri konstandin kristoforidhi kishte qene shume i bindur se nje dite edhe dialekti geg, edhe dialekti tosk do te shkrihen ne nje gjuhe sepse shume janė afer njėri-tjetrit. dhe kjo pra u bė realitet para 37 viteve. per kete une jam me se krenar.
    Jaran, ben mire ta mesosh per vete nje here - kete qe kemi - e sidomos sintaksen shqipe, sepse e jotja qenka serbisht.

E sa per permiresime, shtesa e modifikime, - ka kush i ben, dhe ka kush i mbron pa ta pasur nevojen ty fare.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kongresi , sado qė tė jet i keq (sic po mundohen disa mi jep njė ngjyrė deri antikmbėtare) ėshtė njė bazė , njė fillim ku mundt tė ndėrtohet mbi tė.
    Ēfarė note ka pasur nė histori??

Ēfarė fillimi na qenka kongresi??

Po ky citim kėtu:

Aleksandėr Stipēeviq - Ilirėt - Prishtinė 1967

Muzika

Tė vetmin lajm shkrue mbi kėtė e gjejmė te Straboni, i cili na flet se Dardanėt e kanė kultivue shumė muzikėn dhe kanė pėrdorė instrumente muzikore me frymė dhe me tela.
    Nė dy pėrmendore tė vorrezave qė janė gjetė, njana nė Zaostrog afėr Makarskės, dhe tjetra nė nji vend tė panjohtun dalmatin, shohim zotin Silvan tue mbajtė nė dorė nji instrument me frymė nė formė gypi, i ngushtė kah pipi, kurse gjithnji tue u zgjanue kah fundi.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=72560

Kėsaj mund t'i thuash gjuhė e vėrtetė standarde, ku me tė vėrtetė janė pėrfshirė tė gjitha dialektet.

Se ē'na u nevojit njė standard i ri, u mor vesh. Paaftėsia e atij biseksualit pėr tė kuptu elementet gegnishte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Jaran, ben mire ta mesosh per vete nje here - kete qe kemi - e sidomos sintaksen shqipe, sepse e jotja qenka serbisht.

E sa per permiresime, shtesa e modifikime, - ka kush i ben, dhe ka kush i mbron pa ta pasur nevojen ty fare.
    Sė pari nuk jam jaran i askujt e aq mė pak i joti zotėri. Unė jam duke e mėsuar shqipen dhe do ta mėsoj e per kėtė fare mos ke frikė, e sa per sintaksen, te ne romet e kanė njė shprehje popullore kur ata thonė " zotni, kush nuk e livdon kalin e vet, i coftė!" e ruaju baptist se po tė ngordh edhe ty kali dhe kam frikė se do tė mbetesh nė baltė!
    Tjeter, mos u friko nga unė, se asnjė pėrmirėsim, asnjė modifikim dhe asnjė propozim nuk kam ndermend tė bėjė pėr gjuhėn. Faleminderit qe ma pėrkujtove kėtė, por je lodhur kot duke i harxhuar ca fjalė sepse e kam ditur qe mė parė dhe mos u brengos tė lutem pėr kėtė gjė. Shoqėria nuk ka nevojė pėr mua. Tė paēim ty!
    pse nuk din ti tė flasesh shqip?
    Nėse e ke fjalėn per mua, z, rrėzon, nga e kupton ti se unė nuk di tė flas shqip/ Mos vallė po mendon se jam i Bangladeshit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga neptun : 06-06-2009 mė 08:04

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Alibaba , dysh e kom pas nė histori!

Cka ka lidhje historia me gjuhėn o djal i mirė?!!!

Ėshtė bazė ky standard , sikur standarded e mėparshme qė kan qen pėr kėtė .
    Tani ka dy zgjidhje , i pari normal pra tė merret si baz ky dhe tė ndėrtohet mbi tė , ose ai i tipit taleban , ta shkatrrojm kėtė standard dhe tė ndėrtojmė njė gjuhė nga fillimi.

Se di se cfarė gjuhe mund tė ndėrtohet se.
    Mos po mendojm se ne , kėto gjenerata qė jetojmė sot jemi mė tė menqurat nga fisi i ynė kombėtarė?!!!

Me nofka alibaba , nuk e di sa mund tė anosh nė atė mėnyren normale tė zhvillimit , jo vetėm tė gjuhės por edhe cdo gjė tjetėr kombėtare!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjuha Shqipe dhe mediat
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 11-03-2018, 13:32
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Shtate Fjalet e Fundit (Porosia nga Kryqi)
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 19:21
  4. Tragjedi tjetėr nė det, 21 tė mbytur e 7 tė humbur
    Nga ALBA nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 15:03
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •