Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 151
    Ja dhe Luani ne SHQIP

Luani eshte mbreti I Xhungles, dhe kjo I ben te kene nje pamje te tipit mbreteror. Disa luane madje kane edhe floket te ngjashem me lekurene luanit (pra jane bjond). Por ata nuk jane thjesht nje ulerime, por jane bisha vertet mahnitese. Luanesha me krenari kujdeset per te vegjelit, shkon per gjueti, dhe mbron me kokfortesi cdo gje ne territorin e saj. Per mos te folur per Luanet, qe me krenarine e tyre tentojne te zgjedhin pune dhe situata qe I vene gjithmone ne qender te vemendjes, ku te tjeret te admirojne leruken e tyre te arte.
    Luanet jane te ngrohte ne shpirt, te etur per aksion, dhe te cmendur per te qene te dashuruar per ate cka u japin te tjereve. Jane lidera te lindur dhe sherbetore te besueshem. Por nje her te lenduar ne dashuri luani I terrheq gjithe afeksionet e tij dhe shkelqimi I arte I lekures zbehet dukshem.
    Thenia e luanit eshte “Ate qe sheh, ate merr”. Tentoni ta beni jeten duke pare vetem drejt, dhe me nje deshire te fshehte per drame, kjo ndoshta pse shume luane jane te dhene pas artit e sidomos pas teatrit. I jepni shume rendesi pershtypjes se pare. Ndersa I ngjisni me lavdi shkallet ne jeten tuaj, kujtohuni te hidhni nje here syte nga ata qe u rrethojne, e ti pyesini si ndihen. Nqs e harron kete me siguri do lendosh shum nje njeri qe e do fort.
    Elementi juaj eshte zjarri, dhe ashtu si dashi ju jeni te ngrohte dhe gjithmone ne levizje. Po ashtu I besoni intuites dhe tentoni te udhehiqeni prej saj. Zjarri I luanit eshte brilant dhe intens, ashtu si dielli zhurites I veres.
    planeti qe e shoqeron luanin eshte Dielli, mbreti I sistemit tone diellor. Eshte gjithmone ne qender, dhe pa driten etij nuk do kishte jete ne toke, edhe pse eshte 93 milion milje larg. Ne astrologji dielli perfaqeson deshiren tone, eshte si gazi qe ndez cdokend nga ne dhe na jep deshiren per te jetuar. Pika e forte e luanit eshte natyra e tij lozonjare dhe e dashur. Ndersa pika e dobet eshte nevoja per aprovim ne cdo veprim.

Shkoni me shume me Shigjetarin dhe Dashin.
    Ndiheni mire me Virgjereshen, Peshoren, Binjaket dhe Gaforren.
    50%-50% me Bricjapin, Peshqit dhe shenjen tuaj.
    Me shum dyshime me Demin, Ujorin dhe Akrepin.

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    uuuuuuuuu dashi paska shum mikesha he angel j rrofshe per infon

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Shume flm per luanin angel_j!Te lodha me perkthimin,me fal!

Dhe zgjidh o engjell o grifshe !

Respekte
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga NoCi Lexo Postimin
    uuuuuuuuu dashi paska shum mikesha he angel j rrofshe per infon
    Ska perse

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Shume flm per luanin angel_ j!Te lodha me perkthimin,me fal!
    Dhe zgjidh o engjell o grifshe!
    Respekte
    Jo as mos e fol ti per lodhjen time, un e kam thjesht praktike, permiresim aftesisht
    Sa per zgjedhjen eshte me vakte, nje her engjell e shume here grifshe

Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin

Pffff...per mua te lidhesh me dike te shenjes se Demit do ishte njelloj sikur te futesh ne burg me duart e tua.

Kush s'ka frike nga burgu!!
    ahaha cja fute kote tani, ta dish se ata te shenjes Demit jan shum romantike, na qafsh hallin ti buburrec

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    +1 GAFORRJA: Pupupupupupu, larg, larg!!!!! Hahahaha, kurre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur fillon drama, kur fillojne debatet, kur fillon Gaforrja gjithe emocione e fiksacione, o Zot!! Kurre nuk e pranoj dicka te tille!
    hahaahah shume e vertete, hahahah

unë si gaforre kam pasur shumë jep/merr me goca te Demit po tani lexoj që qenkemi kompati-bile dhe me akrepat. gjithmonë mendoja se isha me bricjapin. **** me, çpaskam humbur!
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin

unë si gaforre kam pasur shumë jep/merr me goca te Demit po tani lexoj që qenkemi kompati-bile dhe me akrepat. **** me, çpaskam humbur!
    Lol se dije ti qe Akrepi shkon me shume me Gaforren dhe Peshkun, jane bere per njeri-tjetrin thone.

Akrepi-Gaforrja:
    Mqs gaforrja eshte pasive si partner, zjarrin e lidhjes e sjell me vete akrepi. Pasioni midis tyre do i sjelli ne vete keta dy xheloze te thekur. Akrepi ofron force dhe mbrojte ... pikerisht ate qe kerkon gaforrja. Nga ana tjeter gaforrja eshte e dashur, zemergjere dhe ploteson shum gjera qe akrepi kerkon. Keta shkojne aq shume me njeri-tjetrin sikur buka me recel

Akrepi-Peshku:
    Forca e akrepit eshte gjeja perfekte per pavendosmerine e peshqeve. Imagjinata e peshkut i pershtatet kreativitetit te akrepit. Peshqet jane ne gjendje ti japin akrepit devotshmerine dhe admirimin qe kerkojne, dhe te permbushin deshirat pikante qe akrepet kane. Nevoja per emocione te forta permbush akoma me teper te dyja shenjat. Intuita e peshkut dhe thellesia e ndjenjave te akrepit i bashkojne keto dy shenja me se miri. Te besh nje kombinim te tille eshte njelloj si te vendosesh nje qershi mbi torte

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    un jam shigjetari me ke shkoj un moj angel qe ta di po qe e bukur ma thuj po qe e shemtut leje fare

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Lol se dije ti qe Akrepi shkon me shume me Gaforren dhe Peshkun, jane bere per njeri-tjetrin thone.

Akrepi-Gaforrja:
    Mqs gaforrja eshte pasive si partner, zjarrin e lidhjes e sjell me vete akrepi. Pasioni midis tyre do i sjelli ne vete keta dy xheloze te thekur. Akrepi ofron force dhe mbrojte ... pikerisht ate qe kerkon gaforrja. Nga ana tjeter gaforrja eshte e dashur, zemergjere dhe ploteson shum gjera qe akrepi kerkon. Keta shkojne aq shume me njeri-tjetrin sikur buka me recel
    jaaaaaaaaaaa????? skandal. S'është për tu çuditur me këto Vaterlotë që pësoj, kur ke yjet kundër ske çi bën. Pse më është fiksuar bricjapi mua, wtf, kam qënë i pirë gjë kur mi shpjegonin apo sabotazh. Skandal. As me Demin nuk shkojmë ne gaforret???
    ti angel ça je?
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin

unë si gaforre kam pasur shumë jep/merr me goca te Demit ......

lol....hahahhaahah Me fal po nuk munda te mbaj dot seriozitetin sidomos kur flet ti!
    Me goca te demit thote...hahahahahaha!

Po si su bere nje here serioz ti aman?
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shkoni perpara pasqyres...
    Nga iktuus në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 27-03-2024, 04:21
  2. Çfarë ju habit apo ju revolton kur shkoni në Shqipëri ?
    Nga ALBA në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 01-02-2010, 16:47
  3. Sa shpesh shkoni në Kishë?
    Nga elbed në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 15:31
  4. Ne c'universitet shkoni?
    Nga Qafir Arnaut në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-10-2004, 00:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •