Close

Rezultati i Sondazhit: A prisni që 2008 të jetë një vit më i mbarë se 2007?

Votues
258. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

191 74.03%
  • Jo

30 11.63%
  • Njësoj

23 8.91%
  • Nuk e di

14 5.43%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Postime
    1
    duke e pare ne aspektin personal mendoj se viti 2008 do te jete nje vit i mbare per mua. nga ana financiare mendoj se e kalova krizen e dy viteve te fundit . nga ana profesionale puna po me ecen mire, jam ne mes te fakultetit te dyte dhe kam filluar ta ushtroj si profesion te dyte . ky ishte mesazhi im i pare dhe sa tia marr doren te me falni per ndonje gabim te mundshem

i/e regjistruar Maska e orbita
    Anëtarësuar
    28-05-2007
    Postime
    36
    vetem shpresoni shqiptare vetem shpresoni hehehehhehehe skeni qte beni tjeter

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2008
    Postime
    49

tung të gjithve

Ju pershendes te gjith Shqiptaret ne rend te par mendoj dhe jam i sigurt se per Kosoven do te jet vit i mbar dhe do te jet nje vit perplot sfida edhe pas pavarsis te shumpritur ...
    Amiri

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    mirmrama
    shpresoj se po
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

nuk mendoj se ky vit do ndryshoj sh nga te tjeret.te pakten per ata qe jetojne ne shqiperi.mendoj se shpresat e shqiptarve per nje shqiperi me te mire dhe kete vit kan per te ngelur thjesht endra.

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Mendoj se si popull jemi ma shume se qe duhet optimst passi veq kemi prit per me shume se 2000vjet per mu bo ma mire besoj qe nuk ka ndonje populle qe na kalon per optimizem ne gjithe boten.Me ket beesoj se jemi shume optimist

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-03-2008
    Postime
    17

Red face pesimizem shqiptaresh

me fal po thoni se a mendoj se viti 2008 do jete me i mbare dhe me i suksesshem se 2007? po pse duhet te ndodhe dicka e tille??! pse duhet qe 2008 te jete me e mbare se 2007? po them pse si i habitur e mbase te gjithe po thoni ceshte ky i shkalluar qe ka ngaterruar dere. por jo une jam pesimist 1oo% per shume arsye. polici qe me gjobiste kot pa arsye vazhdon ta beje nje gje te tille. kryetari i bashkise qe vetem vidhte dhe vjedh eshte ne ate post. policia tatimore qe na e mori frymen vazhdon te na e marri. pedagoget qe marrin leke per provimet si te ishte nje mall tregu, jane akoma aty e mezi presin sa te vije sezoni qe ti rikthehen ritualit. me thoni pra pse duhet te jem optimist??? e shikoni une jam pesimist dhe ky eshte realiteti qe na perplaset cdo dite ne fytyre...
    Ndryshuar për herë të fundit nga antipedagog : 13-03-2008 më 11:15

eklips

nuk di edhe perse me shprese, tek ne cdo vite qe vjen vjen me i keq per popullin..

i/e regjistruar Maska e B U R R I
    Anëtarësuar
    23-04-2008
    Vendndodhja
    DIKU...
    Postime
    35
    Nuk e diua,baltes-sikur ZOTI te me falte dhe nje copez jete do i thoja gjerat ashtu si nuk i mendoj,pa u menduar per asnje fjale.Do vlersoja kuptimin,jo dukjen dhe ..instiktivisht e pa lodhur trurin.Do flija me shume e do enderroja me pak.Do ndaloja kur te tjeret do te ndalonin.Do beja sikur degjoja kur te tjeret te flisnin.Do ekspozoja fizikun e shemtuar,si e kam,dhe jo shpirtin.Urrejtjen do e hidhja ne akull dhe dielli le te bente si te donte.Nuk do te guxoja te perlotesha mbi gjemba per te ndjer puthjen e trandafilit.Do beja dhe nuk do beja shume gjera.PO,----ketu jam dakort me G.G.Marquez,nuk do humbisja asnje sekonde per tu thene ``ju dua`` njerzve qe dua.
    100/100 + .... - SHQIPTAR.

i/e regjistruar Maska e B U R R I
    Anëtarësuar
    23-04-2008
    Vendndodhja
    DIKU...
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga antipedagog Lexo Postimin
    me fal po thoni se a mendoj se viti 2008 do jete me i mbare dhe me i suksesshem se 2007? po pse duhet te ndodhe dicka e tille??! pse duhet qe 2008 te jete me e mbare se 2007? po them pse si i habitur e mbase te gjithe po thoni ceshte ky i shkalluar qe ka ngaterruar dere. por jo une jam pesimist 1oo% per shume arsye. polici qe me gjobiste kot pa arsye vazhdon ta beje nje gje te tille. kryetari i bashkise qe vetem vidhte dhe vjedh eshte ne ate post. policia tatimore qe na e mori frymen vazhdon te na e marri. pedagoget qe marrin leke per provimet si te ishte nje mall tregu, jane akoma aty e mezi presin sa te vije sezoni qe ti rikthehen ritualit. me thoni pra pse duhet te jem optimist??? e shikoni une jam pesimist dhe ky eshte realiteti qe na perplaset cdo dite ne fytyre...
    Realisht,ashpersisht, lakuriq.
    100/100 + .... - SHQIPTAR.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  2. Flamur Shkalla
    Nga murik në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2006, 00:37
  3. Genocidi serb në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  4. Gjenocidi kundër shqiptarëve
    Nga Fjala e drejte në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 03:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •