Close

Rezultati i Sondazhit: A prisni që 2008 të jetë një vit më i mbarë se 2007?

Votues
258. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

191 74.03%
  • Jo

30 11.63%
  • Njësoj

23 8.91%
  • Nuk e di

14 5.43%
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e boxhi81
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Postime
    8
    Shpresoj qe ky vite te sjelli fat per gjithe shqiptaret kudo qe jan,le te jet ky viti i ralizimit te gjerave te medha,te shpresave,te enderrave. Dhe do te doja qe te fillonte me Pavarsin e Kosoves , me pjesen tjeter te shqiptarve te Cameris ,me ne te Tokes Meme qe ti kthehen femijet ne gjirin e saj te bshkohen pjeset ne nje te tere,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Pse jo dhe ftesa per ne Evrope nuk do ishte keqe????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Nga ana e zhvillimit ekonomik shqiperia i kalon shume avash vitet me sa duket gabon ne te ecur Megjithate i uroj shqipris dhe shqiptarve nga do qe jan suksese. Une per vete nuk jam shume optimist edhe pse ndoshta gaboj viti 2008 njesoj si 2007

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-12-2007
    Postime
    6

sondazhet janë filtrim mendimesh

keni bërë shum mirë të nderuar bashkëpuntorë të Forumit Shqiptar që keni hapur faqe të sondazheve,sepse në këtë mënyrë mund edhe të paraqiten disa lloje votimesh që mund të shpallin figura me rëndësi për shoqërinë tonë shqiptare, por njëkohësisht edhe të eleminohen ?! me vlerën e ndërgjegjes ATA që se kanë vëndin për udhëheqje të çfarë do lloji sektorësh në shoqëri. Por, unë jam gjithnjë për atë që të shkruhet, kritikohet edhe të "shahet" me fjalor që i takon simbolikës së shkrimit dhe fjalës shqiptare me vlerë. Forumi, në kolektivitetin e tijë të shoshisi mirë e mirë individët për ti nxjerë në sondazh,sepse kështë do ti ngritë vlerat e veta dhe do të gjejë përherë mbështetje dhe reputacion.
    Është shkrimi im i parë që i bëjë Forumit Shqiptar duke menduar se mund të jap sa do pak të mira. Sazapra-Dibër

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-12-2007
    Postime
    6
    Sondazhet janë edhe një lloj filtrimi për mejdani për ti hequr mbeturinat dhe për ti afruar të vyeshmit të cilët i duhen shoqërisë sonë. Pra është një lloj demokracie e stërlashtë dibrane në mes të sheshit to "Odës apo Kuvendit Dibran". Sazapra-Dibër

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Cdo vit qe vjen Shqiperia ben pak e nga pak ndryshime qe per cdo familje nuk eshte hap i vogel panvaresisht se shume shpesh nuk na bie ne sy ky lloj ndryshimi.
    Jam e mendimit qe edhe 2008 do te jete me i mire nga ana ekonomike ne pergjithesi, por nuk duhet te presin qe te kete ndonje ndryshim rrenjesor nga sot neser sepse gjerat e mira behen ngadale e me rradhe.

Respekte!!!
    La vita è bella...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-12-2007
    Postime
    6

2008 70% mbi 1908

Brënda 100 vjetëve fituam reth 45% të qenies shqiptare, me një plagomë të madhe të Kosovës Rugovjane ( haxhi Zeka i Pejës që moti pasi erdhi nga Haxhillëku porositi :"Në daçim të mbesim si poplull dhe si komp të mbami dhe të jemi me dhe nën Inglizin".Vërtetë burrë i rallë që lindin në 100 vjet dhe këtë porosi e çoi në vend Rugova i vetë metëvërtetë mbrenda 100 vjet. Burrë metëvërtetë i rallë!.) edhepse e plagosur sikur kafsha e egër që shëron plagët,ajo po rishtetëzohet pas 1500 e 2000 vjet. Para kësaj (Arbëria)u ribë shtet Shqipëria (1912) dhe ky gur i vogël por i rëndë si plumbi rrasu e përplasu mori me vete edhe Dardaninë e cila nuk iu nda sepse kërkonte të gjente dhe të vendosej në vendin e vetë që ia kishte kriuar Perëndia. Prandaj viti 2008 ska se si mund të jetë i pa suksesshëm. "Ne" në kohën e Komunpis-izmit prodhonim (ATA) nga armiq në miqtë tanë dhe nga armiqtë bënim "Miqtë"tanë( të Atyreve-komunishtëve). Kombi Shiqptar por rimer veten si në stërlashtësi me njerëz të Mëdhenjë. Kishim Mbretër dhe Mbretëresha,kur këta sojzuzët e ballkanit hanin hudhra e rrënjë e karrota jonxhe e lakre dhe u bënë përbindësha mbi fisnikët. Vërtet pësuam mijë vjet, nuk humbëm sepse gjeni ynë është i pari që e krijoji ZOTI,dhe ky gjen nxori njerëzit e mëdha me tituj të arritur nëpër vendet e "Armiqve" Dr.Berishën, Dr.Rugovën(njerëz Akademikë të Universiteteve tona) edhe pse paskrupull shahen dhe u shanë,por ska gajle ata durojnë se janë parambretër të Mbretërisë sonë. Do të kemi qetë-qetë dy kokra në BE, NATO,OKB. Kemi dy kryeministra të gjatë e të pashëm (jemi ore gjen i pashëm)...na duhet edhe në Pellazgji (Maqedhonia e sotme) një kuadër i lartë univeresitar që të tregoi gjenin e Lekës Madh, Gjergj Kastriotit, Xhem Hasës ushtarak...( e jo udhëheqsa kontrabandistë, naftistë-taxi-stë e neuro-sakatë e puthistë Brankoistë apo Lupçoistë...turp fare për ne si popull në Pellazgji.)e ti bashkohet kuadrit Dukagjin dhe Amin!. Sazapra - Dibër.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2008
    Postime
    1
    dije se dita e ardhshme as njëherë nuk mund ta ketë vleren e ditës së kaluar ashtu është edhe me vitet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-01-2008
    Postime
    11
    more zotri kwtw qw po e thua ti nuk pwrkon azgjw me realitetin e veprimtaris kombetare por me mashtrim tw qmenduris njerwzore pwr popullin e ndarw dhe tw pwrqar nga armiqwt dhe nga bashibuzukat si rugova jote e rugovistat e tjerw

Besoj qe do te jete me i mbare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2007
    Vendndodhja
    Në Sadovinë të Jerlive- Viti - Kosovë
    Postime
    79
    Më duket se disa po dalin nga tema e bisedës...Kështu disa po kalojnë në përshkrimin e individve në vend se të thonë mendimin se si do të jetë viti 2008. Është e vështirë prognoza, sidomos me rrjedhën e ngjarjeve tona kombëtare, por mednoj dhe nganjiherë edhe besoj se viti që posa e filluam do të jetë më i mbarë se ai që e lam pas. Kështu mendoj duke u bazuar në lëvizjen dialektike që bazohet në terorinë "se e nesërmja duhet të jetë më e mirë e e sotmja". Pra mendoj se do të arrijmë suksese të konsiderueshme e ndër të parat dhe primarja është Pavarësia e Kosovës. Nëse e arrijmë këtë mund të themi se ky vit është më i mirë se ai para ti. Por duhet pritur rrjedhën e kohës dhe realizimin e detyrave tona. Prapë duhet kthyer në shprehjen "të shpresojmë"...
    exha...(Shpëtimi)

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  2. Flamur Shkalla
    Nga murik në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2006, 00:37
  3. Genocidi serb në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  4. Gjenocidi kundër shqiptarëve
    Nga Fjala e drejte në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 03:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •