Votova Per PO
Vetem 3 dit mbas fillimit te vitit te ri kam gjetur nje pun shum te mir![]()
mendoj se kete ma solli 2008-ta
Po
Jo
Njësoj
Nuk e di
Votova Per PO
Vetem 3 dit mbas fillimit te vitit te ri kam gjetur nje pun shum te mir![]()
mendoj se kete ma solli 2008-ta
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
eshte normale qe çdo vit i ri qe vjen shpresojme te jete me i mire se ai qe shkoi.eshte natura njerezore te deshiroje gjithmone e me shume.2007 ka qene nje vit i mbare per mua dhe shpresoj qe 2008 te jete akome me i mbare sepse shpresoj te plotesoj ato piksynime qe i kisha vene vetes ne 2007 dhe te realizoj obiektive te tjera ne 2008, dhe kjo vlen si nga ana finanziare,ekonomike dhe ne jeten private e familjare,dhe uroj e shpresoj me gjithe zemer qe ndonje aspekt pozitiv te realizohet dhe ne shqiperi..
Shpesojme te jete nje vit i mbare per te gjith Shqiptaret. Ne fund te vitit do ta marrim vesh dhe pastaj...... perseri te shpresojme!!!
pa dyshim se dicka dote jete me mire ne pergjithesi e pavarsia e Kosoves ne vecanti.
Pore duhet mbledhur mende se nuk guxojme qe shqiptqret te jene pa drita dhe pa karta identiteti pa drita jane vetem per shkak te korupsionit ne KEK dhe ne KESH kurse pa karta identiteti vetem per tu abuzu me votimet . Europa nuk na don keshtu prandaj te vetedisohemi dhe te matrejalizojme thenien e Naim Frasherit "PUNE PUNE NATE E DIT QE
KESH-I DHE KEK-U TE NA JAPIN DRITE.
Dua qe viti 2008 te jete me mbare per vendin tone! Shpresoj se ne kete vit te jete Shqiperia me e paster nga plerat neper rruge, te kete drita dhe uje pa nderprereje te rregullohen rruget te mos te vuaj per gjerat me minimale dhe te mbarroje korrupsioni qe fillon nga me te medhejte deri tek me i vogli
I uroj Shqiperise nje vit te mbare!!!!!!!!!!
po 2008 do te jete vit me i mbare se 2007.
Ti zogu lart urime per postimin e pare dhe me mbaresi 2008 erisa2008
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Dikur moti Nastradin Hoxha ka thënë: "Botën e jap e ymutin (shpresën) nuk e jap". Duket se ne shqiptarët jetojmë me shpresë se përherë nesër (në të ardhmën) do të bëhet më mirë. Le të jetë kështu edhe për vitin 2008.
Uroj...
exha...(Shpëtimi)
" Po mos të ishte sjpresa e njeiut, bota do të shkatërrohej...
exha...(Shpëtimi)
se di me keq se 2007 per mua ska ku shkon
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt